Ezért nem szabad eladni a gépet csak ha égetően fontos a pénz!Most tavaszal kicsit talán emelkedik majd az ára a gépeknek vagy stagnálni fog!Én is tavaly tavaszal amikor vettem a gépet akkor nagyon ritka volt rendszámosban a 2005-06-os 525EXC.Elvétve láttam utána is csak egyet kettőt!Én nem bántam meg hogy akkor megvettem mert úgyse bírtam volna ki azt a pár hónapot amíg nem találtam volna másikat.És árban se csökkent akkor nagyon.
szeva! hát én teljesen meg vagyok vele elégedve soha semmi baja nem volt még versenyeztem is vele eddig 1 dugót cseréltem benne biztonság kedvéért amugy semmi baja nem volt motorikusan is és futomüre is jo most ez az albert kipuff dobott rajta ez egy gyári doma kipuff másolata persze az eredetijével is jó volt de most még jobb lett:) nem tom mikor akarnék töle meg szabadulni mert nagyon tetszik nekem következőnek ha vennék 450 exc lenne sztem.
Nem, Albert-féle cucc van az enyémen is. Mondjuk megkaptam a gyárit is, de szanaszéjjel volt repedve, amennyire tudtuk, megjavítottuk aztán elpasszoltam kicsi pénzért...
állits a tün rajta ha sokat kap akkor a tüjén álits rajta hogy eveset kapjon ezzel is lehet variálni hátha jó lessz persze benzin levegő csavart korigáld hozzá
Ha 900-nál többet kap érte, már örülhet (feltételezve hogy rendszámos a motor)...
Mondjuk ezeket még csak most tehették fel...reggel még csak 18 oldal volt a galleryben...
felső sor, jobb szélső