Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az meg nekünk nincs, úgyhogy kölcsön kell kérnem majd valaki ismerősömtől 1-et, mert mással nem férek oda
gyertyakulcs és kijön....kölcsönadjam? am jah naon gáz,nem lehet hozzáférni
ó,hogy törne le a keze annak, aki kitalálta a 16-os csavarral készült gyertyát, és így eldugta a tank alá, elég jól elsüllyesztve, hogy ne férjen hozzá az ember normálisan
Marc Coma megnyerte a 2009-es Dakar-t a motorosok mezőnyében! Ezen fantasztikus pillanat emlékére készítettem egy vidit. Igazi stílustanulmány mindenkinek!

http://www.youtube.com/watch?v...
frankó kis gép
nagyon szép állapotban van és az 580-reális ár érte szerintem pláne ha azt nézzük,hogy 90-es 600-asokért 350-400-at akarnak kérni...amik csak hobbi motorok...
Én Győri vagyok,és ismerem jól az Almáékat. Szerintem normálisak ( de csak ha a boltot nézem,mert amúgy kapufa mindegyik).
Tettem fel képeket az új mociról!
ELADÓ! HA érdekel valakit esetleg. Vadi új, dobozban, új betétekkel...
A honlapukon is fenn van, egy 1999-es honda xr400, fehér szinű, Olaszországi,2200km?, forg helyezve 580ezer.Bocs hogy itt érdeklődök .
szép kis gép! csak a címében az használtautó rövid ó!ezt javítsa ki aki meg akarja nézni!almamotor
Hát sajnos nem KTM,de több pénzt most nem szánok motorra.http://www.hasznaltautó.hu/2686796_honda_xr_199
9
milyen motort néztél?
néha betévedek.....Varga Ákos boltja asszem!Beszéltem is vele 1szer....am sztem elég komoly ,alkatrész van,meg sportmocik is vannak...linkelj muti a gépet
Sziasztok! Szokott vki Győrben az almamotor-hoz járni?Mennyire komoly cég, kinéztem náluk egy motort csak kicsit messze vannak!Ha esetleg valakinek van róluk tapasztalata szívesen venném.
ja,de legfőképp viktor0216-é
bugic:de ide legalább nem pofátlankodik be talán a kis barátunk
Megvan a volt motorom
Műkszik még?
sziasztok!
valaki tud valamit erről a motorról ?
fontos lenne..egy barátom nézte ki magának.végülis nekem is ilyen van de nem vagyok egy müszaki zseni.mik a gyakori bajok amire figyelni kell vásárláskor?hogy lehet kiszúrni?köszönöm
nekem párszor már volt víz bajom.....
feljegyeztem, köszönöm!
giraffe@motorsport.hu; 20/914-7321
de az sem tisztán szép... (mondjuk az sehogyan sem..)
Mindenképpen!
majd kéne egy elérhetőség...