Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, de több motorjuk is fent van, ugyanazzal a háttérrel...
Nemtom ezt mennyire szakműhely csinálta...azok nem hinném hogy ráérnek kézzel kivagdosni fóliából a dekort mint ahogy írja...
Ez tényleg szép, de én a szervezők helyében 2 kaegóriát csináltam volna...profit és amatőrt...
mert látszik (mint ezen is) hogy garázs/szakműhely csinálgatja ezeket a gépeket...és nekik azért több pénzük/lehetőségük van, mint nekünk...
Ezt nem irigységből mondom, mert azért a munka az munka..
Hú bazze, ezt nem is láttam! (mármint hogy 2 henger van rajta...)
Akkor visszavonom a dolgot, én nem csináltam ekkora pimpet..
Konkrétabban erre gondoltam http://pimpmy.ktm.com/fileadmi...
Gyönyörű öreg traktor
na innen már tudnék választani egy párat itthonra,,
Azért van pár elég szépen átfűrészelt vas...pl. ez...
szerintem ez csak kamu,,hol a másik rezo,? egy rezoba nem öblithet,,sima fotoshop, majd ha látom rendes képen mindkét rezoval,,
Igen, csak ezek nem épített motorok...
Az hogy veszek egy dobot, kereket és rádobom még messze van a tervezéstől,építéstől...
Tényleg nem azért mondom, de ahogy elnéztem, én vagyok az egyedüli,aki valóban építette a vasat...jó, persze, az enyém egy öreg ócskavas ezekhez képest...(pl 450 SMR)
http://pimpmy.ktm.com/fileadmi...
Ez azért eléggé odabasz...
Fogalmam sincs...sztem várjál vele 1-2 napot aztán ha nem történik semmi, küldd el újra...

Én is feltenném a sajátomat, de nem lesz mire lejár a nevezési határidő...így félkészen meg nekem se tetszik...
Dani, felraktam KTM-et, de nem találom a gallery-ben...szerinted miért nem?
Tegyem fel mégegyszer?
mondtam már hogy beneveztem a KTM építőversenybe ?
hali!
mokas75@yahoo.fr

Előre is köszönöm!
Ja elfelejtettem: a moci 2002-es évjáratú. :-)
Helló mindenki. Pls. segítsen valaki: EXC 400-ason, hogy kell bekötni a az első lámpát, ha nem a gyári feidom van rajta? Jön föl egy csatlakozó amibe van egy fehér és egy barna vezeték, és két kábelsaru van rajta. Van egy másik csatlakozó, abba két fehér vezeték megy bele(de csak egy saru van rajta), meg van egy csatlakozó amibe egy sárga veték megy. Namost melyik csatlakozót hova kell kötni ha nincs lámpakapcsoló, illetva ha van. Előre is köszi
dobj egy mail címet,oszt majd arra elküldöm,vagy?
KERESEK KTM 640 LC4-hez(konkréten Duke II-höz) használt/olcsó alkatrészeket.
Aki tudna segíteni,itt vagy a dadis@freemail.hu címen legyen szíves jelentkezni!
Előre is kösz!
csáó.keresek 125ös,rendszámos,lehetőleg 93-nál fiatalabb motort,normál állapotban 200-230e ft körül.
szia!

Jelenleg 19 es ből csak C-16 van akciós, 9490.-ft os áron, 21 es ból pedig, C-21 es van 8290.-ft ért
valami rémlett..
de nem emlékeztem
Tudod hogy nem iszom alkoholt...az EXC-be meg nem merem beletölteni, félek hogy átég a dugó
szereted a minőségi páleszt?
Gyere el értük