Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közben rájöttem énis hogy nincs

azokat a gyertyákat meg add nekem
DPR8EA9 Legalábbis az enyémben ilyen volt. Van is még egy bontatlan (+ vagy 2-3 használt) a polcon...

660-on meg tényleg nincs önindító!
egyszer majd tuti kipróbálom.. addigis jó a gyári aminek a száma őő
mi is?

tudom már kérdeztem de belökhetnéd megint
Akkor kénytelen leszel eldönteni hogy a kíváncsiságod-e az erősebb vagy a pénztárcád
ja próbáltam.és úgyse jó.
há nekem a sima gyertya vagy 1ezre a iridium meg vagy 5

exc 50 levegőcsavart tekergetni próbáltad már?
Helló mindenkinek.lenne egy nagy kérésem.valaki segítsen megoldani a gondom.van egy KTM exc 50-es motorom 80-as Hengerrel.most cseréltünk benne dugatyut és azóta nem pörög.
vagyis ha 76-os 96-os 110-es fuvókát rakok bele akor leszabályoz.
de ha 70-est akor pörög csak ha odahúzom neki teljesen akor
meg lehörög.mit csináljak.légyszi segítsetek.előre is köszi.
A rohamparasztot nem lehet csak úgy elvakítani, mert pikkpakk legéppuskázza a vakító egyént/tárgyat

Nekem tökre megfelelt "egyenetlenül" is az alapjárat...de ha ennyire érdekel, próbáld ki, gondolom nem olyan nagy pénz egy ilyen gyertya...
az fasza
kijavítanálak... ROHAMPARASZTVAKÍTÁS

azt hallottam egyenletesebb lesz az alapjárat
Szerintem kb. parasztvakítás kategória, úgyhogy eddig nem is próbáltam...így természetesen tapasztalatokról sem tudok beszámolni...
Irridium gyertyát érdemes tenni a gépembe? mire lehet számítani, jobb lesz vagy mi?
a végén még bevesznek a KTM-be FEJLESZTŐNEK...
felraktam a gépet...de most nem látom a gallery-ben...lehet hogy előbb átnézik, aztán lesz látható? Vagy csak a legjobbakat rakják fel?
Amúgy elnéztem, senki nem vágta ekkora fába a fejszéjét, mint én..tudod: dob csere, lámpa csere...ők csak felrakták a kész cuccokat, de nem "barkácsoltak"..
Koszmotoron mondjuk nem nagyon láttam még én se, de az SC-n terepen is elég karcos lett a dob vége úgyhogy gondoltam jobb az óvatosság...
zsírság
azt hittem csak aszfalton használják ezt a karikát
rohamparaszt-ot lusta volam begépelni
Milyen karika? A hangtompító végén? Azért mert karcmentes, majdnem új dobot kaptam hozzá, azt' gondoltam megpróbálok rá vigyázni...
ROHAM
látom felcsaptál bikepicsre pár képet...
de neked minek karika a kipufogóra?
Hajrá Andris!
Nevezek!
Komolyan!
helló!
Egy c18-at (19col) és c19-et (21col) mennyiért tudnál nekem lepostázni Miskolcra?
Nagyon jó lenne!
Köszönöm!
Hali robbantott rajzot tudok,meg német,angolnyelvű service manualt.
sziasztok!

KTM SX/EXC 450-525 be való gyári új hátsó rugóstag WP eladó!
Ir. ár: 60000ft

bakonymotor@gmail.com
szomszédok nem naon szeretik a motort.....csak akkor ha az unkokájuk motorozik...am próbálok tekintettel lenni rájuk....