Hát ez pont így van
Azért mondom, szerintem neki csak divatból van terepmotorja, mert a haverjai az erdőbe laknak, vagy én nemtudom Az ilyen ember vegyen sportmotort, és akkor pucolhatja meg moshatja minden héten, és akkor ő lesz a faszagyerek
Ez egy kit, amit régebben lehetett kapni németországban. Tavaly kerestem, de már nem árulják, viszont én elkezdtem gyártani, ha valakinek kell, akkor tudok csinálni...rosszul írtam az előbb, mert 50% többletszállítása van...
Most éppen szét van szedve, mert a váz fejlesztés alatt van...Nem tudom, hogy készült-e róla videó esetleg versenyen, de én biztos hogy eddig nem csináltam videót....esetleg majd tavasszal. Ha erre jársz szívesen megmutatom...
Az én motoromon (KTM 520, majd 540 EXC) volt egy nagyobb vízpumpa, ami kb 25%-kal szállított több vizet. Sosem nyomta ki a vizet, és nem is melegedett túl...Pedig SM versenyeztem vele...a Mostani quadomban egy 612-es KTM blokk van, azon is fenn van a nagyobb vízpumpa, és tökéletesen működik...
hát ha ettől jobb lesz neki...szánalmas...
Valszínű hogy ő a helyi menő gyerek..aki még egy 3 méteres dombot sem mer megmászni...
De mindegy, nem kell vele foglalkozni...
Szió!
Az e-bay rendelés menetét sajna nem tudom, de ajánlok neked egy másik csizmát(ha mindenképpen rendelni akarsz, én is elküldöm).
Alpinestars Tech 4 Kids nagyon jó és írtó kényelmes. Tudom, mert nekem is ilyen van
Az a WR-es gyerek egy igazi kis tróger Minden évben vesz magának egy japán endurót és ossza az észt hogy a KTM mindig széthullik.Neki a Vitrin motorja persze hogy működik ha csak kimegy a mezőre és ott kőröz vele.Itt is több néven szokott be jelentkezni csak azért hogy lepontozza a KTM tartalmú videókat.Ez a szórakozása
Szia! A ventilátor tény, hogy nem ment, mert kiment a biztosíték, de hát nem is gyári tartozéka ha jól tudom. Meg mostanában nincs is valami meleg. Tanksapka dugulás, arra gondolsz, hogy nem kap levegőt és attól is felmelegedhet? A vízpumpával mi lehet hisz a vezérlésen van rajta, tehát biztos hogy forog. Nem tudom nézzek meg rajta. A tanksapkát megnézem, de a vízpumpán nem tudom mit is nézzek.
Sziasztok! Azt akarom kérdezni tőletek, hogy hétvégén 4 fokban felmelegedett a hűtővizem úgy az 525 exc-ben/ 2004 /, hogy kicsapott a gőz/ kb. 3 dl vízet töltöttem utána / . Nem tudom, mire vélni mi lehet a baja, mert így még nem jártam soha, nem volt annyira kínozva sem hogy felmelegedjen. Tudtok segíteni?
...OTT A PONT!
Egyébként ki az a fasz?
Hetente 1x felrak egy videót a csili-vili motorjáról..állítólag megvan már neki egy ideje, de még egy karc sincs rajta..
Bordó Doma kipuf...nyehehehe...azért valamilyen szinten én is vigyázok a motoromra, de pár hónap múlva már nem így nézett ki...
Mert ahol fűrészelnek ott kérem hullik a forgács!
Azért mondom, szerintem neki csak divatból van terepmotorja, mert a haverjai az erdőbe laknak, vagy én nemtudom Az ilyen ember vegyen sportmotort, és akkor pucolhatja meg moshatja minden héten, és akkor ő lesz a faszagyerek
Sokat kellett alakítani?
Valszínű hogy ő a helyi menő gyerek..aki még egy 3 méteres dombot sem mer megmászni...
De mindegy, nem kell vele foglalkozni...
Az e-bay rendelés menetét sajna nem tudom, de ajánlok neked egy másik csizmát(ha mindenképpen rendelni akarsz, én is elküldöm).
Alpinestars Tech 4 Kids nagyon jó és írtó kényelmes. Tudom, mert nekem is ilyen van
ventillátor,
Tanksapka
dugulás
vízpumpa
Több nem jut az eszembe...
Egyébként ki az a fasz?
Hetente 1x felrak egy videót a csili-vili motorjáról..állítólag megvan már neki egy ideje, de még egy karc sincs rajta..
Bordó Doma kipuf...nyehehehe...azért valamilyen szinten én is vigyázok a motoromra, de pár hónap múlva már nem így nézett ki...
Mert ahol fűrészelnek ott kérem hullik a forgács!