Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy pitbike-ot...
Hát ez pont így van
Azért mondom, szerintem neki csak divatból van terepmotorja, mert a haverjai az erdőbe laknak, vagy én nemtudom Az ilyen ember vegyen sportmotort, és akkor pucolhatja meg moshatja minden héten, és akkor ő lesz a faszagyerek
Oké. Szólsz, ha érdekes lesz a dolog...
én csak nyár végén veszek, de mindenképpen érdekelne a dolog...
Ez egy kit, amit régebben lehetett kapni németországban. Tavaly kerestem, de már nem árulják, viszont én elkezdtem gyártani, ha valakinek kell, akkor tudok csinálni...rosszul írtam az előbb, mert 50% többletszállítása van...
Most éppen szét van szedve, mert a váz fejlesztés alatt van...Nem tudom, hogy készült-e róla videó esetleg versenyen, de én biztos hogy eddig nem csináltam videót....esetleg majd tavasszal. Ha erre jársz szívesen megmutatom...
Meg,de nem vásárlás céljábol csak kiváncsi lennék rá h milyen
inkább maradjon meg a 200-as----!meg van még?
giraffe64 Már többször láttam az adatlapodon a quadodat,és érdekelne a hangja meg mindene nem tennél fel rola egyszer egy videot?
Hát nem a legolcsóbb, 38400.- viszont szemeztem a Tech6 is, de 179 euro az auner katalógusban, amit ha átszámolunk, hát...
hogy tetted rá a nagyobb vízpumpát?
Sokat kellett alakítani?
Az én motoromon (KTM 520, majd 540 EXC) volt egy nagyobb vízpumpa, ami kb 25%-kal szállított több vizet. Sosem nyomta ki a vizet, és nem is melegedett túl...Pedig SM versenyeztem vele...a Mostani quadomban egy 612-es KTM blokk van, azon is fenn van a nagyobb vízpumpa, és tökéletesen működik...
Beb, mennyiért vesztegetnek egy ilyet?
hát ha ettől jobb lesz neki...szánalmas...
Valszínű hogy ő a helyi menő gyerek..aki még egy 3 méteres dombot sem mer megmászni...
De mindegy, nem kell vele foglalkozni...
Szió!
Az e-bay rendelés menetét sajna nem tudom, de ajánlok neked egy másik csizmát(ha mindenképpen rendelni akarsz, én is elküldöm).
Alpinestars Tech 4 Kids nagyon jó és írtó kényelmes. Tudom, mert nekem is ilyen van
Az a WR-es gyerek egy igazi kis tróger Minden évben vesz magának egy japán endurót és ossza az észt hogy a KTM mindig széthullik.Neki a Vitrin motorja persze hogy működik ha csak kimegy a mezőre és ott kőröz vele.Itt is több néven szokott be jelentkezni csak azért hogy lepontozza a KTM tartalmú videókat.Ez a szórakozása
Szia! A ventilátor tény, hogy nem ment, mert kiment a biztosíték, de hát nem is gyári tartozéka ha jól tudom. Meg mostanában nincs is valami meleg. Tanksapka dugulás, arra gondolsz, hogy nem kap levegőt és attól is felmelegedhet? A vízpumpával mi lehet hisz a vezérlésen van rajta, tehát biztos hogy forog. Nem tudom nézzek meg rajta. A tanksapkát megnézem, de a vízpumpán nem tudom mit is nézzek.
Következők lehetnek:
ventillátor,
Tanksapka
dugulás
vízpumpa

Több nem jut az eszembe...
Sziasztok! Azt akarom kérdezni tőletek, hogy hétvégén 4 fokban felmelegedett a hűtővizem úgy az 525 exc-ben/ 2004 /, hogy kicsapott a gőz/ kb. 3 dl vízet töltöttem utána / . Nem tudom, mire vélni mi lehet a baja, mert így még nem jártam soha, nem volt annyira kínozva sem hogy felmelegedjen. Tudtok segíteni?
...OTT A PONT!
Egyébként ki az a fasz?
Hetente 1x felrak egy videót a csili-vili motorjáról..állítólag megvan már neki egy ideje, de még egy karc sincs rajta..
Bordó Doma kipuf...nyehehehe...azért valamilyen szinten én is vigyázok a motoromra, de pár hónap múlva már nem így nézett ki...
Mert ahol fűrészelnek ott kérem hullik a forgács!
ugyanez, csak 2008 :)
kössz GD :D
milyen az új gép?