Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á ezen ne aggódj hogy nincs hozzá alkatrész!Ez nem egy belpiacos ritka darab hogy ne legyen hozzá semmi!Amúgy is az alkatrészek a blokkban 95%-ban megegyeznek az 525-ével!Úgyhogy egy jópár évig biztos lesz hozzá minden!
már mentem az 525-ösével...az egy traktor...
Vennék én 525-öst is, de szerintem annyivel nem jobb,amennyivel drágább...bár lehet hogy összejön majd valami jó vétel..
Az én aggályom csak akörül forog hogy az 520-hoz van-e alkatrész...(még mindig)
kössz akkor márcsak azt nem vágom hogy nyomja le a bütyköstengely a szelepet
Nem ez csak 1-et jelent!SOHC nem pedig DOHC!Simple nem Double
namost akkor ez két vezérműtengelyt jelent
NEM! SOHC
A 450 exc 2005 ohc-s ?
Itt egy kis ízelitő!A cím ne tévesszen meg ez 520EXC.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem 525EXc-m van de szerintem nagyon sok különbség nincs az 520 és 525 között!Az 520-ast 2002-ig gyártották.Én mentem 2002-es 520-assal amit a tulaj csak dicsért.Nekem nagyon bejött az a moci ezért is vettem meg az 525-öt ami mondom szinte ugyanaz.Nyomaték az van benne elég rendesen alacsony tartományban is de olyan félgázról indul meg úgy igazán.Zoozee-nak is úhy tudom hogy 525-ös van olyan mint enyém.Szerintem próbáld ki mert ezt úgyse lehet leírni milyen.Vagyis de le lehet egyszerűen kurvajó
Szia!
Gondolkozom egy fiatalabb 450 (2005 körüli) vagy egy 520-as között...450-el mentem már többször is, de 520-ast még nem teszteltem..érdekes módon 520 magyar tesztet meg nem találnia neten...
Érdekelne mennyire kezelhető, hogyan,hol adja le a nyomatékot, esetleg melyik évjáratot édremes venni..vagy melyikkel kell vigyázni.
Vannak-e tipus/széria problémák, stb...
bár én csak hobby szinten semmi verseny
remélem lesz több is elég jó kis pálya,én is gondolkodom,jövőre sm-ni 1-2szer
Az eddigi utolsó magyar versenyemen, Máriapócson...
találtam rólad 1 képet
Milyen teszt kellene? 3 évig hajtottam egy 520-at, enduro, és sm körülmények közt...
Dani, nem tudsz nekem 520-ról szervízkönyvet, robbantott ábrákat, esetleg valahonnan tesztet szerezni?
ja 2002-es a motor
Helló mindenki. Pls. segítsen valaki: EXC 400-ason, hogy kell bekötni a az első lámpát, ha nem a gyári feidom van rajta? Jön föl egy csatlakozó amibe van egy fehér és egy barna vezeték, és két kábelsaru van rajta. Van egy másik csatlakozó, abba két fehér vezeték megy bele(de csak egy saru van rajta), meg van egy csatlakozó amibe egy sárga veték megy. Namost melyik csatlakozót hova kell kötni ha nincs lámpakapcsoló, illetva ha van. Előre is köszi
honnan vette a rezót?
Bátyó úgy áll hogy megtartja a gépet!Most vett rá FMF kipuff rezót meg kartervédőt.A 400EXC-t adja el a haveromnak a 300-as marad neki!
én is valami ilyen ára gondoltam de még meg tartom egy ideig
van rajta müszaki sok alkatrészem idomok lánc vanak hozzá stb.. sm szett
Bátyód,h áll a géppel?Meddig kell még neki?