kezdjük ott,hogy nálunk nincsenek zöldek....ide minek! esetleg a kék villogós emberek ha jönnek,de nem adok rá okot,hogy jöjjenek,,,,,,,nem meek én vele a faluba(annyit)jah párszáz hektár kezdődik a kertünk végén
most nézem a KTM-es fényképeidet....hát ha ez a házatok előtt készült,akkor téged sem a szomszédok fognak idegesíteni...(egyből a zöld mellett laktok)...ha így van, irigyellek...pedig nekem se kell sokat menni az erdőig...
Ez egy 2001-es 520-as....
A hírdetésben benne van, csak nem linkeltem be..gondolom, ilyen matricái voltak otthon...
Mondjuk angolokra nem jellemző hogy gányolnak...inkább vesznek másikat.
Ha minden jól megy egy nagy cég ügyfélszolgálatán fogok melózni...
De ha nem,akkor étterem, szálloda, idegenforgalom...stb...
Legrosszabb esetben is megkeresel kint 350.000 Ft-ot...és az tényleg az alja...
Hűha szép moci de jó össze van rakva!Sx tank+űlés és azt nem tudni hogy a blokk most 520 vagy 525 ja meg SX vagy EXC A matricán 525 EXC van dehát attol még bármelyik lehet.
kurva drága a biztosítás kint, nem tellene egy enduróra + egy utcai motorra is...így lesz egy bika enduró, meg szerzek hozzá SM szettet is, másik idomszettel, tankkal..
Persze ezt is át fogom alakítani...
Kb így:
Szeva Kornél!
Afrikában köcsög araboktól ne vegyél aranyat! havernak trombitarezet adtak el... ...de tényleg...
Megvagyok, készülök az útra...repjegy megvéve, ház lefoglalva...
Dobj egy mailt, mielőtt jössz! Jó lesz sörözni, de a whiskey sem rossz!
1 amatőr trophy volt az csak
Ennek kint ennyi az ára...nemegyet láttam már ennyiért...
A hírdetésben benne van, csak nem linkeltem be..gondolom, ilyen matricái voltak otthon...
Mondjuk angolokra nem jellemző hogy gányolnak...inkább vesznek másikat.
Ha minden jól megy egy nagy cég ügyfélszolgálatán fogok melózni...
De ha nem,akkor étterem, szálloda, idegenforgalom...stb...
Legrosszabb esetben is megkeresel kint 350.000 Ft-ot...és az tényleg az alja...
Arra tökéletesen elég hogy öregesen elendúrozgassak...meg néha rádobjak utcai gurigákat...
Az Bőven elég lenne endurózni + SM-ezni...
Persze ezt is át fogom alakítani...
Kb így:
Afrikában köcsög araboktól ne vegyél aranyat! havernak trombitarezet adtak el... ...de tényleg...
Megvagyok, készülök az útra...repjegy megvéve, ház lefoglalva...
Dobj egy mailt, mielőtt jössz! Jó lesz sörözni, de a whiskey sem rossz!