Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem 2t-t szeretnél venni, hogy esett a választás az 520-ra?
szeva!hogy vagy?udvozlet a Sivatagbol megy a melo majd nyaron sorozes bye
Hali!
Ki tud nekem KTM EXC 520-ról teszteket, infókat adni?
(robbantott rajz, magyar nyelvű teszt, gyártási infók)
Üdv mikndenki.
Gondoltam írok ide valamit.
Nem is tudtam hogy van Narancsfórum
Ha valakinek kell v.mi jótanács szerelésben próbálok segíteni!
tényleg
mint Magdi néninek a Barátok közt-ben...
mindig azt hiszem a fakoronának,hogy az a hajad
Egy elégedett vásárló elásta volna? csakk vicceltem, nehogy félre értse valaki!
Hogyaviharba ne szónék Ejj az annya ez a kátéjem egy kőkori ásatás során került a felszínre Nem piskóta a sármennyiség most az országban!
ajajj...
neszójjjábe!
Egyébként szerintem is van pár olyan dolog, amit évente nem árt cserélni/tisztítani....függetlenül hogy mit ír a nagykönyv..(pl himba, gyertya, csapágyak,stb...)
Beszólok 2004-es évjárat a 450 EXC!Gyertya szerintem nem időhöz kötött de jó ha évente cseréli az ember!
szia
ha már gyertya,mennyi idönként kell gyertyát cserélni?
Szia !

Nem vevő jelölt vagyok , de meg kérdezném mikori modell a vas ?
csá,blokkvédőt nem tudtok az én gépemre?nem akarok fúrni-faragni de ha valaki leméretezett már egyet az irhatna,kösz.
ja,08-as excr450.jó motorozos idő van nem?:-)
Sziasztok! Eladó sorban van kihasználatlanság miatt a 450 EXC-m. Megkímélt, teljesen gyári állapotú, valós 3000 km és 60 üzemóra van benne, minden gyári plussz alkatrész meg van hozzá ... Irányára: 1,22 M Ft. Számom: 70/3144-124.
nekem is ez volt.... nekem egyből mondta a pali,h vizet kapott vhogy(pedig csak kezébe vette a gyertyát)....
Hát igen a gyertyán sok múlik!Én is mit szoptam még az előző mocimmal miatta Már mindent átnéztünk még a gyertyát is de mégse ment rendesen a gép.Na gondoltam kiszedem mégeccer a gyertyát megnézem alaposabban!Még jó hogy olajos volt a kezem hát végig volt repedve a gyertya körbe Kicseréltem és lám jó lett
ahha értem.......kíváncsi vok fog e változni vmit a motor....majd errő számolj be!
mert már megvan az új, és ki akarom cserélni,
győőő még csak szerda van...miért akarod kiszedni?
hát igen... majd havertól kérek, de ő csak 7végén jön haza
faternak pont van itthon1 amit csak bedugsz csuklik össze vissza,és ki tod vele szedni, bár te nem laksz az a baj odaadnám
Majdnem az összes 4T-n el van dugva a gyertya!Mivel nem kell jó esetben olyan sűrün csereberélni mint a 2T-ken!Gyertyakulcs igen az jó ha van