Most az egyszer nekem is lehet igazam Á már annyi EXC megfordult nálunk hogy már kívülről vágom mindet évjáratra pontosan Mondjuk a KTM nek ebből előnye van hogy minden évben változtatnak valamit külsőre a gépeken.
Én értelek Giraffe de a 2003-as 525 EXC-nek még 3db ból áll a hátsó idom!Úgyanúgy mint az előző évjáratu modelleknél!Majd csak 2004-től jött be az egybe hátsó idomos EXC!
Hát igen akkor tényleg így van hogy egy az egy ugyanaz a blokk.Viszont a hátsó sárvédő meg a légszűrőház a 2003-as 525-nek is ugyanaz!2004-től gyártják a hátsó sárvédőt egybe az oldal idommal és a légszűrőház is azért változott meg.
Nincs különbség az 520 és az 525 között blokkja között. Ugyanaz a furat, löket, stb. A motor dizájnja változott meg, meg 48-as első telók, más légszőrőházfedél, hátsó sárvédő, tank, stb...
Nem egy olcsóság http://www.ktm-ocsa.hu/kiegesz...
De láttam hirdetésbe 525EXC bontott alkatrész köztük hengert is.Az olcsóbb mulatság mint egy SXS cucc!
500ezerért Hű a fasz tudja hogy az milyen állapotban lehet mert az elég olcsó.Én olyan 700ezerért nézegettem őket azt szépen felfelé mennek onnan az árak.850-ért már 525EXC-is van 2003-as.Szerintem csak az évjárat miatt van az árkülönbség!
Hengerfej sem kell másik!Meg az az 525-ös henger is minek?A hajtókar meg elbírja az 540 SXS kittet is!Nekem is elbírta a 250EXC a 350 SXS hengerszettet.Én se cseréltem mást csak henger dugó gyűrü csapszeg(350 SXS kit).Meg fúvókákat a karbiban.
Ez jó hír, köszönöm..
Akkor ha veszek egy 520-ast és esetleg megengedhetem magamnak, akkor dobok rá egy 525-ös hengert, dugót + hengerfejet...
Gondolom a hajtókar, főtengely, meg a csapágyak elbírják azt a 2 cm3 különbséget...
Á felesleges!Úgy tudom hogy csak a henger űrméret változott ja meg a neve 520-ról 525-re.Asszem az 520-as 508ccm az 525 pedig 510ccm.szóval tök ugyanaz az egész motor!Külsőre történt leginkább változás.2003-tól narancs tank és tank idomok meg a hűtő is más lett.Tellók is az újabbak vannak benne 2003-tól de visszafelé kompatibilis!A blokk meg mondom tök ugyanaz már csak azért is mert néztem multkor SXS 540-es hengerszettet és 2001-2007-ig fel lehet szerelni 520-ra és 525-re egyaránt!
csak vicc volt...