Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Husky ? jáj, alkatrész.
más esetleg ? könnyű, nem feltétlen kell nagy ccm. 400körüliis elég.
az injektoros wr450 a te géped
az nem veszett, nincs kihegyezve, bár nem könnyű de annyira nem gáz
kidobálod az önindító cuccokat könnyebb lesz vagy 10 kilóval
Hali,normális szervizes van Tamásiban,nem kell messze menned!Ráadásul ő is KTM-es!Ha kell tel.szám adok!
nagy ccm, nem nehéz ? hillclimb
én ehhez vagyok szokva
Örök élet és ingyen sör nem kéne?
KTM SC620/625
Mondjátok meg, melyik az a KTM széria ami 4T, könnyű, ENDURO,krossz, nem egy veszett kihegyezett versenygép.
Vennék egy hegymászót de csak ami pillekönyű
te aztán nagyon viccesnek hiszed magad barátom... tőled itt a fórumban még normális hozzászólást nem olvastam!
NEKEM van egy kb 3 azaz HÁROM literes VIRÁG VÁZA...kint van a VERANDÁN...megegyezhetünk RÁ...
Lévai Peti Paks KTM guru
20/3508433
van valakinek eladó 125 sx vagy exc váza? ha jól tudom megegyezik a két típus váza!
LICITÁJJÁTOK már fel legalább MÁSFÉLLMIHÁJJRA ezket az AGYONGYÖTÖRT EJIKSZCÉKET...ha mán DÉJJERZÉT hirdetnek nyócé kilenncé...IKSZTÉT meg EGYMIHÁJJHÁROMÉ...basszatok ODA a pijjacnak...de LEGALÁBB nem unatkoztok...lehet HIRDETÉST újjítani HÁROM hetente...egészen a TEMETÉSETEKIG...:)

AZÉ a KÁRTÉJJEM mégiscsak PROFESSZIONÁLISABB...
Szervizt vagy megbizhato szerelot lemaradt a lenyeg bocsi
Hali! Legyszi javasoljatok nekem tolna megye kornyeken kb 80km-es korzeten belul mert nagyon raferene mar a motorra de kecskemeten a markaszerviz 2-3 hetre be van tablazva en meg kulfoldon dolgozok jovoheten otthon leszek pentekig meg kene ezt oldani!
Nem az volt a kérdés hogy mennyit adnék érte hanem hogy mennyit érhet.Én se venném meg.Annyiért meg pláne nem amennyit írtam de ennyiért hirdetik az ennyi idős motorokat.Ezt a 05-ös 450-est egy százassal többér nyugodtan lehet hirdetni.Eladni nem mondta senki hogy könnyű lesz de lesz olyan vevő aki ért hozzá és az állapotot is figyelembe veszi.Magyar papirokkal 950-ért lazán feldobnám hirdetésbe.Szerintem annyi a reális irányár.
De tényleg az a mondás a legnagyobb igazság hogy mindennek annyi az ára amennyiért megveszik.
persze hogy nem nézik, mivel 5ből 3 frissen "felújított" avagy "kevés órás" gép nagy átbaszás
nem mintha az autóknál jobb lenne a helyzet.......
Főleg a magyarok nem nézik! Csak a legolcsóbb kell, az nem számít ha rendbe rakja még a végén többe lesz neki.
Akkor az előbbi és a mostani képeken lévőknek a motortax szerint ugyanaz az ára! Az állapotot nem nézik!
912.324 Ft. a motortax szerinti ára, de annyit ér, amennyit adnak érte.
Elég a 2 kutya azok mindennél többet érnek.
500+ 2 tacskó kölyökkutya
Hát bőkezű vagy, az ilyet én már nem venném meg de akkor ez mennyi ha az 850.?
akkor csak motorokéval :S autót csinálnak :S hát akkor sry
Szia
Írtam nekik ,azt válaszolták hogy vez.tengelyel nem foglalkoznak.
Üdv