az injektoros wr450 a te géped
az nem veszett, nincs kihegyezve, bár nem könnyű de annyira nem gáz
kidobálod az önindító cuccokat könnyebb lesz vagy 10 kilóval
Mondjátok meg, melyik az a KTM széria ami 4T, könnyű, ENDURO,krossz, nem egy veszett kihegyezett versenygép.
Vennék egy hegymászót de csak ami pillekönyű
LICITÁJJÁTOK már fel legalább MÁSFÉLLMIHÁJJRA ezket az AGYONGYÖTÖRT EJIKSZCÉKET...ha mán DÉJJERZÉT hirdetnek nyócé kilenncé...IKSZTÉT meg EGYMIHÁJJHÁROMÉ...basszatok ODA a pijjacnak...de LEGALÁBB nem unatkoztok...lehet HIRDETÉST újjítani HÁROM hetente...egészen a TEMETÉSETEKIG...:)
Hali! Legyszi javasoljatok nekem tolna megye kornyeken kb 80km-es korzeten belul mert nagyon raferene mar a motorra de kecskemeten a markaszerviz 2-3 hetre be van tablazva en meg kulfoldon dolgozok jovoheten otthon leszek pentekig meg kene ezt oldani!
Nem az volt a kérdés hogy mennyit adnék érte hanem hogy mennyit érhet.Én se venném meg.Annyiért meg pláne nem amennyit írtam de ennyiért hirdetik az ennyi idős motorokat.Ezt a 05-ös 450-est egy százassal többér nyugodtan lehet hirdetni.Eladni nem mondta senki hogy könnyű lesz de lesz olyan vevő aki ért hozzá és az állapotot is figyelembe veszi.Magyar papirokkal 950-ért lazán feldobnám hirdetésbe.Szerintem annyi a reális irányár.
De tényleg az a mondás a legnagyobb igazság hogy mindennek annyi az ára amennyiért megveszik.
más esetleg ? könnyű, nem feltétlen kell nagy ccm. 400körüliis elég.