Egy kis Technikai felvilágosításra lenne szükségem Adrián!
A képen látható kipufogó milyen anyagból készül?
Tehát gondolok itt olyanra hogy saválló vagy titán vagy alu......
Ez érdekes jelenség igy egyik pillanatról a másikra. Gondolom a benzinszintet jól beállitottad ha már szét volt szedve a karbi. 2 dologra gondolok, vagy magas a benzin szinted (ha tűszelep tisztitáskor nem nézted a benzin szintet akkor ezzel kezdj) vagy kicsit fel van akadva a shubertű és pörgeti. Utóbbit is 1 pillanat kiszedni és kitisztani. Szerintem ezeket próbáld meg.
TERMOSSZ...TE megint ABBA(nem az EGYÜTTES a gyengébbek kedvéJJért)a hibába ESTÉL hogy az OKOS hüjjéskedhet de a HÜJJE NEM okoskodhat...akkor TE mé okoskocc?
RAKD ki hjaz IKKSZTÉT vagy EGYÖTÉ...aztán tegyé jót a pijjacnak...meg a HUMORNAK...legyen kin röhögni...:) Bár NÉHA inkább rínni kéne...
Minden márka, egyes típusainál találsz kivételt.
Lehet, hogy a 20-ik ismerősömnek is tökéletesen működik ugyan az a gép, mint amit az ember megvesz de lehet nála durran valami szét vagy meghibásodik, pedig hiába szervizeli az előírtaknak megfelelően.
Ez sajna benne van
Mindkét gép az xt is meg az lc4 is alapvetően megbízható gépek.
De vannak mindkettőnél meghibásodások esetenként.
Van egy ismerősöm neki is xt van de már vitte szervizbe mert csörgött kattogott meg elmondása szerint 8 litert is eszik neki nekem sose megy 5 fölé... ( halkan jegyzem meg, hogy ahogy az használja és amire nem is csodálom a dolgokat ) de ő nem foglalkozik vele van della.
Nem is tudom mit akartam most igazából idelökni de valami olyasmit, hogy megint volt egy kérdés amire nincs "jó" válasz csak mindenkinek a saját tapasztalata és elfogultsága.
Sziasztok!Meg tudja valaki mondani hogy az miért van ktm lc4 2003-asnál hogy önindító csak holtpontig tekeri és ott megakad a kompresszio miatt és utána csak úgy indít ha berugókarral átsegítem a holtponton?
A képen látható kipufogó milyen anyagból készül?
Tehát gondolok itt olyanra hogy saválló vagy titán vagy alu......
Nincs valakinek elfekvőben egy felső kuplung munkahengere?
Sztem beteg vagy valamilyen szinten de ez már a te lelki bajod
Örülök, hogy hozzászóltál és megjelentél ismét a már milliószor elcsépelt dumáddal
RAKD ki hjaz IKKSZTÉT vagy EGYÖTÉ...aztán tegyé jót a pijjacnak...meg a HUMORNAK...legyen kin röhögni...:) Bár NÉHA inkább rínni kéne...
Lehet, hogy a 20-ik ismerősömnek is tökéletesen működik ugyan az a gép, mint amit az ember megvesz de lehet nála durran valami szét vagy meghibásodik, pedig hiába szervizeli az előírtaknak megfelelően.
Ez sajna benne van
Mindkét gép az xt is meg az lc4 is alapvetően megbízható gépek.
De vannak mindkettőnél meghibásodások esetenként.
Van egy ismerősöm neki is xt van de már vitte szervizbe mert csörgött kattogott meg elmondása szerint 8 litert is eszik neki nekem sose megy 5 fölé... ( halkan jegyzem meg, hogy ahogy az használja és amire nem is csodálom a dolgokat ) de ő nem foglalkozik vele van della.
Nem is tudom mit akartam most igazából idelökni de valami olyasmit, hogy megint volt egy kérdés amire nincs "jó" válasz csak mindenkinek a saját tapasztalata és elfogultsága.
3.300 ft
egy újabb type betegség
Csak mert ez egy 2002-es motor...