tudok helyet ahol újítanak fel ilyet.. nem sok pénzért és kurvajól dolgoznak.. http://www.ksze-gepszolg.hu/el... itt kell mondani h szeretnéd felszóratni és visszaköszörültetni a vez. tengelyt! :)
Helló
Van valami elképzelésed mennyibe kerülhet a csatolt képen bejelölt idom matricával ( vagy mi ez )?
2005 950 SM
Most néztem egyet de sérült ez a része mindkét oldalon sajnos.
Köszi
sziasztok!
2004-es exc 125-höz keresek a központi telóra rugót (80-250 vagy 84-250). Ha valakinek van eladó vagy tudja hol tudok használtan venni az írjon légyszíves.
Kihasználatlanság miatt eladó az alábbi supermoto fékrendszer:
Performance Technology 16 mm-es radiális főfékhenger (új ára: 209 €), tél folyamán gyári felújítókészlettel felújítva, gyári KTM féklámpakapcsolóval: 35000 Ft;
1300 mm hosszú gyári KTM fékcső (új ára: 78 €): 12000 Ft;
Braking 4 dugattyús féknyereg, tavaly szezon előtt gyári felújítókészlettel felújítva, jó állapotú AP Racing fékbetétekkel: 30000 Ft.
Ha valaki a héten megveszi az egészet egyben, egy 320 mm-es, újszerű állapotú (kb. 0,05 mm kopás mérhető rajta) úszóágyazású féktárcsával együtt, akkor 85000 Ft-ért elviheti!
Sziasztok! 04-07 közötti 4T EXC-SX KTM ülést esetleg nem tud valaki elfekvőben valamerre? Keresem, kutatom, de mindenhol vagy a korábbi, vagy az újabb ülését hirdetik...
Köszi, megoldódott! De az az igaszság, hogy nem akartam "EGY" 3000Ft-os "ablakocskáért" a fél országot körbetelefonálni, amikor "EGY" KTM bolt itt van tőlem 20 km-re...
Hello
Ktm Mx 250-es motoromban a víz elég hamar felforr, de úgy hogy a túlfolyó részén kinyomja a vizet. Még ebben nincs Termosztát. Mit lehetne vele csinálni ? Mi lehet a gond ?
Van valami elképzelésed mennyibe kerülhet a csatolt képen bejelölt idom matricával ( vagy mi ez )?
2005 950 SM
Most néztem egyet de sérült ez a része mindkét oldalon sajnos.
Köszi
Vagy a tesója: krosszmotorok.hu
Nekik sokminden van raktáron.
Száma:70-363-0423
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
2004-es exc 125-höz keresek a központi telóra rugót (80-250 vagy 84-250). Ha valakinek van eladó vagy tudja hol tudok használtan venni az írjon légyszíves.
Performance Technology 16 mm-es radiális főfékhenger (új ára: 209 €), tél folyamán gyári felújítókészlettel felújítva, gyári KTM féklámpakapcsolóval: 35000 Ft;
1300 mm hosszú gyári KTM fékcső (új ára: 78 €): 12000 Ft;
Braking 4 dugattyús féknyereg, tavaly szezon előtt gyári felújítókészlettel felújítva, jó állapotú AP Racing fékbetétekkel: 30000 Ft.
Ha valaki a héten megveszi az egészet egyben, egy 320 mm-es, újszerű állapotú (kb. 0,05 mm kopás mérhető rajta) úszóágyazású féktárcsával együtt, akkor 85000 Ft-ért elviheti!
S3-nál nicasiloztatnak spanyolba ha jól tudom.
Ktm Mx 250-es motoromban a víz elég hamar felforr, de úgy hogy a túlfolyó részén kinyomja a vizet. Még ebben nincs Termosztát. Mit lehetne vele csinálni ? Mi lehet a gond ?
ha valakinek van szolhat bátran
Azt hitttem valami fékcső vezető tartó.