Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a válaszokat!
tudok helyet ahol újítanak fel ilyet.. nem sok pénzért és kurvajól dolgoznak.. http://www.ksze-gepszolg.hu/el... itt kell mondani h szeretnéd felszóratni és visszaköszörültetni a vez. tengelyt! :)
Helló
Van valami elképzelésed mennyibe kerülhet a csatolt képen bejelölt idom matricával ( vagy mi ez )?
2005 950 SM
Most néztem egyet de sérült ez a része mindkét oldalon sajnos.
Köszi
Papiros?Fene tudja volt használva az látszik rajta.Én ilyen 800ezer körülre gondolok.Papirosan 850.
Na ezt árazd be, szerinted mit ér?
Mesterszállás 70-363-0423 Palcsi
Vagy a tesója: krosszmotorok.hu
Nekik sokminden van raktáron.
Esetleg kérdezz a másik mesterszállásira (Palcsee). Hátha van eladó mocija. Neki másabb a stílusa...
Száma:70-363-0423
sziasztok!
2004-es exc 125-höz keresek a központi telóra rugót (80-250 vagy 84-250). Ha valakinek van eladó vagy tudja hol tudok használtan venni az írjon légyszíves.
Kihasználatlanság miatt eladó az alábbi supermoto fékrendszer:
Performance Technology 16 mm-es radiális főfékhenger (új ára: 209 €), tél folyamán gyári felújítókészlettel felújítva, gyári KTM féklámpakapcsolóval: 35000 Ft;
1300 mm hosszú gyári KTM fékcső (új ára: 78 €): 12000 Ft;
Braking 4 dugattyús féknyereg, tavaly szezon előtt gyári felújítókészlettel felújítva, jó állapotú AP Racing fékbetétekkel: 30000 Ft.

Ha valaki a héten megveszi az egészet egyben, egy 320 mm-es, újszerű állapotú (kb. 0,05 mm kopás mérhető rajta) úszóágyazású féktárcsával együtt, akkor 85000 Ft-ért elviheti!
Köszi szépen körbe érdeklődök!
Sziasztok! 04-07 közötti 4T EXC-SX KTM ülést esetleg nem tud valaki elfekvőben valamerre? Keresem, kutatom, de mindenhol vagy a korábbi, vagy az újabb ülését hirdetik...
Köszi, megoldódott! De az az igaszság, hogy nem akartam "EGY" 3000Ft-os "ablakocskáért" a fél országot körbetelefonálni, amikor "EGY" KTM bolt itt van tőlem 20 km-re...
Éééés voltál kint? :)
óó,fasza minden. esett itt is
üdv! OKR-be kérdezd meg! Biztos lesz!
mi a helyzet J? megy a vas? jó a terep eset rendesen! felétek is?
Omegamotor
Gerecsemotor
S3-nál nicasiloztatnak spanyolba ha jól tudom.
Hello
Ktm Mx 250-es motoromban a víz elég hamar felforr, de úgy hogy a túlfolyó részén kinyomja a vizet. Még ebben nincs Termosztát. Mit lehetne vele csinálni ? Mi lehet a gond ?
Üdvözlet az uraknak, tud valaki valami jó helyet ahol újra lehet nicasiloztatni egy hengert?!
halló! keresek ktm 21" elsö kereket vastag tengelyest! féktárcsa sem kell rá!
ha valakinek van szolhat bátran
dehogy dugom.nem akarok ujat venni.
Azt hitttem valami fékcső vezető tartó.