végülis így van, igen.. de ha fehér, az lehet h vizes.. de nemlehet mert akkor a túl oldalin is vizes lenne.. szóval ezt én se értem :D jajj istenem.. majd most jön az h elviszi vhova, vmi vagány szerelőhöz aki még a sztendert is lecserélteti vele, h valamiért tudjon pénzt kérni, mert amúgy semmi baja.. :(
Szerintem meg csak bődületes nagy marhaságokat írsz
A bal ablakban a vastagon, töményen álló olajat látod. A jobb ablakban meg csak azt a felcsapódó vékony réteget ami éppen vissza csurog alulra. Soha nem lesz egyszínű.
Szia!
Mióta felfedeztem ezta színbeni eltérést, kb azóta van, h alacsonyabb fordulaton sokkal erőteljesebben rezonál a moci. A színbeni eltérésre, az lenne a magyarázat, h nem megy körbe az olaj? Elkezdek szerelőt vadászni, csak addig is furdal, h mitől lehet.
a jobb oldalon a gyújtás van és arra az ablakra gondol ahol látszik h bugyog.. mondjuk az h olyan színe van.. az durva.. de én amondó vagyok h ne indítsd el a motort mert előbb-utóbb főtengelycsapágyas lesz.. meg nem jó semminek.. vidd szerelőhöz..
Sziasztok!
2 hóhapja vagyok büszke LC4 tulajdonos.
Azt szeretném kérdezni, h amennyiben ugyan azt az olajat kéne látnom a jobb és a bal oldali kémlelőnyílásban, akkor hogyan lehet, h a jobb ablakban majdnem hogy víztiszta, a balban pedig barnásfekete a színe az olajnak?
Előre is köszi a segítséget!
A bal ablakban a vastagon, töményen álló olajat látod. A jobb ablakban meg csak azt a felcsapódó vékony réteget ami éppen vissza csurog alulra. Soha nem lesz egyszínű.
Mióta felfedeztem ezta színbeni eltérést, kb azóta van, h alacsonyabb fordulaton sokkal erőteljesebben rezonál a moci. A színbeni eltérésre, az lenne a magyarázat, h nem megy körbe az olaj? Elkezdek szerelőt vadászni, csak addig is furdal, h mitől lehet.
Ilyen faszán , mint én :
Hétfő , kedd , szerda és így tovább. A 4. szűrő a gépben :)
2 hóhapja vagyok büszke LC4 tulajdonos.
Azt szeretném kérdezni, h amennyiben ugyan azt az olajat kéne látnom a jobb és a bal oldali kémlelőnyílásban, akkor hogyan lehet, h a jobb ablakban majdnem hogy víztiszta, a balban pedig barnásfekete a színe az olajnak?
Előre is köszi a segítséget!