Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálj rá, hátha neked odaadja és még szerez rá sm szettet is!
Hát igen ennyiért szerintem is elherdálás de ő tudja igen.Ha tele lennék pénzzel megvenném az enyém mellé
Szerintem így is drága 600körül jobban tetszene az ára mert akkor vennék is egyet sm szettel
Ő tudja csak az a baj ha valóban egyben van 100e ár alatt adja.
Akkor dobáld szépen fel a motorodra
Hááááááááááááát!60e-ért ezt is felviszem!
A tesó
Ugyanennyi km meg üzemóra van az enyémben.Bolond hogy eladja
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Na ezt hozod fel nekem?Te egy úr vagy
Köszi! Meg a tolnait varom!
2004esét tudtam volna..
Esetleg ha a tolnainak megadnad elerhetoseget vagy vmit fudejovagy meg szolna par szot a paksirol elerhetoseggel azt megkoszonnem
Nekem nincs, fudejovagy kolléga dicséri. Én nem ismerem. Tolnait viszont ismerem, ra nyugodtan biznam a motoromat.
Hat nem mindenaron csak jo kezben legyen azert gondoltam arra de a paksi erdekelne az nincs messze tolem. Szemelyes tapasztalatod van vele?
Mindenképp markaszervizbe akarod ? Van 2jo szerelő is, tolna illetve pakson
Hali!
A kecskemeti ktm szervizrol van vmi tapasztalatotok? Nem igazan tudom hova vigyem Tolna megye kozeleben sok lehetoseget nem talaltam Pestre meg nem szeretnek menni.
Szia.
2006 utáni kellene ami már nem a kocka lámpás.mert most az van neki ès cserèlnè ujabbra.
Motul 7100 10w60
Sziasztok!
LC4-be milyen olajat ajánlotok?
KTM no. 54808190600
De amugy by georgedesign !
barni13 a matrica szettet hol vetted a fekete idomszettre? köszi!
Holnapra megmondom pontosan mert a Cimborámè.
AZ ÉSZT elfelejjtetted a FELsorolásBÚL...

TANÁCSOT lehet csak ADNI...ESZET nem...VÉGÜLIS
TISZTÁZZUNK valamit: MOST csak SZERINTED vagy a SZOMSZÉD szerint is nyomja? SZALAGGGYcsakát oszt kérdezdmeg...

HAMEG KIkívánkozik akkor HAGYGYÖHJÖN...aminek KI kell gyönni annak KI kell...a KULÁRÉT se NYOMOD VISSZA a VÉGbeledbe...nemdeBÁR? AKKOR mit nyomkodnál OTT világba?

A FÉKpedállt nyommjad...oszt hagyszójjon....
Áttételtől függ.