Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem az első index tartó vasa.Gondolom a nagyobb lukba megy maga az indexlámpa csavarja a kicsibe meg a kábele.Bele ne dugdosd a fékcsövet vagy a jeladót
Sziasztok
Fiam 3 hónapja vett egy 2005-ös KtmSmc 660-at Ausztriából.
Elvittük szerelőhöz hogy nézze át és ezt a képet küldte.
Egyrészt van valahol bontó vagy lehet ehez használtat szerezni, illetve ugyanaz a vez.tengely mint a 640lc4-ben?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Üdv Kollégák!

Érdeklődnék,hogy a nyillal megjelölt tartóról mi hiányzik?
az elsőfék csöve jön fel itt.
Ha valaki dobna egy képet megköszönném.

Üdv
Keresd kortiszt itt a fórumon vagy itt:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Ez sem tűnik utolsó darabnak kolléga!
http://www.kepesmotor.hu/husab...
A videóban főleg akkor lehet hallani amikor az olajellenőrző üvegcse előtt jár a telefon ott adja legjobban vissza azt a hangot amit nem tudok mire vélni, de szóljon a próféta belőletek
elég sokat mászkáltunk egy lc4es ismerőssel sosem kellett hátranéznem mert simán hallottam hogy csörög mögöttem
ha a hondának olyan hangja lett volna már készültem volna a temetésére
Sziasztok!

Eladóak a képeken látható gumik és ruházat fix áron, posta oké:
1. Fox Forma Pro 48as crosscsizma 45-47-es lábra ajánlom 29.000 ft.
2. Alpinestars Tech 3 45,5ös csizma 43-44es lábra 29.000 ft
3. Fly Crossruha XL mez 34es nadrág használt állapotban 11.000 ft.
4. 120/70 Pirelli Supercorsa SP 2013.06 középen még rajt a gyári sajtolás 13.000 ft.
5. 120/70 Metzeler Racetec K3 Interact 2011.05. heti 12.000 ft
6. 120/70 Dunlop GP Racer M 2010.27. heti 11.000 ft.
7. 130/70-18 Michelin Pilot Activ 2007.02 heti 6000 ft.
8. Gyári KTM sérült idomok 1500/db, lámpa nélküli rendszámtartó 3000, lámpás 4 db indexxel 8000 ft, indexek nélkül 4000.
9. Gyári KTM Racing hátizsák+szerszámtáska, 2x használt újszerű 15.000 ft.
A video nem adja vissza, legalább is én nem hallom. Mikor kihoztam a szervizből a szelepektől jött nekem is a hang , elvittem másik szervizbe rámértek a szelephézagra úgy hogy ott voltam a műhelyben és jó volt. Szerelő szerint az még bőven jó volt. De ajánlotta ezt a videót: link
Azt mondta ezek az alkatrészek is csörömpölhetnek.
Majd írd meg mit mondott a mester.
Üdv
Szép LC-d van meg kell hagyni :)! A kuplung hang nekem is van azzal nincs is semmi gond de ez egy pár hete lett ilyen hangos sosem volt eza csörgő ciripelő hangja. Biztos ami biztos elviszem majd szervizbe ha lesz rá időm, egyenlőre a tolnai szervizes elérhetőségét még várom.
Ilyen akra dobot keresnék Husabergre! Akinek van ne tartsa magába!
tiborpapp900810@gmail.com
és ha EGY ktm boltban nincs akkor azt jelenti,hogy az ország másik végén lévő ktm-ben sincs? EGY ktm boltban csak van raktáron EGY ablakocska...
Videó alapján ennek semmi baja. Legalább is szerintem. Hallottam már pár lc4-et de mind hangosabb ennél. Nekem pl a kuplung kurva hangos,ha behúzom akkor elkussol,de ha jól tudok ezeknél a blokkoknál az a hang vele jár. Szerviz után is megvolt a hangja nekem.
lc4 nem a legcsöndesebb blokk.
zsiráf! EZ oké, tudok róla,hogy gyári matrica kapható ilyen néven...nekem black factory volt az sx-em....De csak a matricázás... nekem olvasván a ember kommentjét úgy jött le,mintha egy igazi FACTORY kivitelről beszélne,ami mellesleg WHITE...ami ugye nem egyezik meg a sima exc 525-tel... én csak azért mertem kukacoskodni...
szóval mi is kell az élvezetes endúrózáshoz?
egy jó futómű? esetleg a nyomatékhegy blokk?
ez az igazi
http://youtu.be/6i_2Fx9lWzs Mi a véleményetek videó alapján amennyire hallani vmi éles, fémes csörgése van esetleg vmi ötletetek lenne rá hogy mi lehet?
írtam!
Írtam itt pár napja, hogy van ilyen ablakom...ha érdekel, írj a giraffe64@freemail.hu címre...
Köszönet! Ebből is látszik h néha jobb ha körülnéz ez ember mielőtt leszól valakit, de ezt nem mindenki teszi meg, mert ugyebár neki fejben megvan az egész KTM történelem, vagyis csak gondolja, na de erről ennyit, nem szeretném ha ez is vitatéma lenne itt, van anélkül is elég feszkó sokszor.
sziasztok!
egy kis segítség kellene, 2005,450 EXC-hez keresek olajszint ellenörző ablakot, eddig vártam KTM-ékre és most szóltak vissza, hogy a gyárban sincs és a 3000Ft-os alkatrészt szeptemberre ígérik...anyátokat! Szóval ki tud szerezni? Új illetve bontott is érdekel! shiftktm@gmail.com
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525-7918430
hali
olvastam a fórumon h lenne egy 525-ös Beta az egyik srácnak eladó..
melyik lenne az a moci , vagy milyen néven van itt a fórum a srác?mert a hirdetések között nem találok 525ös Betamotort..
köszii
itt mindig feszültség van mert mindenki okosabb mindenkinél
Sok sikert hozzá, remélem az élményeket, tapasztalatokat majd a későbbiekben megosztod velünk!
Nem szerettem volna a kerdesemmel feszültséget okozni a fórumon! Nagyon köszi a hozzászólásokat! Nem vagyok olcsó János, de a jelenleg hirdetett exc-K nem érnek számomra annyit amennyit a tulaj gondol kapni érte! Az sx amit kinéztem egyáltalán nem leharcolt! Amúgy az a leggazabb h sokszor testalkattol teszitek függővé h kinek mi való! 88kg vagyok es testépítő, ennek ellenére simán bojanak néznek a 60kg-os gyerekek a nagy gépek nyergében! Szóval egy 525-t könnyen felkapok de nem ezen múlik! Azért nem akarok 450-t mert 525-t akarok! Fe550-el kezdtem a terepezest es imádtam! Nem tudtam ki motorozni de nem is ez számít! Nem az volt a kérdésem h 450 vagy 525, hanem az h sx vagy exc! Valószínű sx lesz belőle! Martonnrg ha nem baj emailben megkereslek! Köszi mindenkinek! Amúgy a wr bitang jo kis gép!