szükséges kellékek: cipőfűző féktisztító spray, vízpumpafogó
menete pár szóban:
fékbetét kiszed, dugattyú megtisztít
kiegyenlítőtartály fedél le folyadék ki
dugattyú visszanyom
fékfolyadék ismét ki
új folyadék maxra tölt
új betét vissza
3-4-5 tartálynyi folyadék átpumpál
maxra töltve fedél rá
ennyi
ha így sem megy szervizbe kell vinni
üdv!
EXC 200 as 2003 évjáratú motorom hátsó fékbetétjét szeretném kicserélni, de nem tudom hogy fogjak hozzá, gondoltam előbb inkább megérdeklődöm itt a fórumba!
most vettem a gépet és hát az előző tulaj trehány módon nem cserélte a fékbetétet és szerintem már a betétet nyomja a tárcsának a dugattyú...
mivel a betét szarrá van kopva ezért a dugattyú is eléggé kijött a helyéről, vissza kell azt nyomni a fékbetét cseréjekor?
előre is köszönöm a segítséget!
Helló, a egy fekete blokkos endúró ktm-lc4-et néztem ki magamnak.
Érdekelne ennek a gépnek mennyi a kényelmes utazósebessége?
Használnám terepen is és kisebb túrákhoz is .
Vélemények?
Találtam 120ért egy garnitúra slickkel meg egy pót hátsóval, nagytárcsával, lánckerékkel féktávtartóval együtt. Polirozott, Behr felni, nem a régebbi akront mint a tiéd.
Nem ajándékba kértem, szimplán a tiéd nem ért meg nekem 150et, de majd egyszer elkel a tiéd, ha nem, jó lesz ajándéknak
valakinek nincs véletlenül elfekvőben Exc 450 '07- hez vizpumpa lapát? az a forgo fekete kis propeller! kitörtem egy palátot aztan nem tom h ha ez igy marad jo e...
Gyújtáselektronikát keresek KTM LC4 620-as motorhoz a típusa TM14-05, ha netán valakinek van annak nagyon örülnék, vagy ha csak tippet tudtok adni, hogy hol lehet ilyet beszerezni. Előre is köszi a segítséget.
menete pár szóban:
fékbetét kiszed, dugattyú megtisztít
kiegyenlítőtartály fedél le folyadék ki
dugattyú visszanyom
fékfolyadék ismét ki
új folyadék maxra tölt
új betét vissza
3-4-5 tartálynyi folyadék átpumpál
maxra töltve fedél rá
ennyi
ha így sem megy szervizbe kell vinni