Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szükséges kellékek: cipőfűző féktisztító spray, vízpumpafogó
menete pár szóban:
fékbetét kiszed, dugattyú megtisztít
kiegyenlítőtartály fedél le folyadék ki
dugattyú visszanyom
fékfolyadék ismét ki
új folyadék maxra tölt
új betét vissza
3-4-5 tartálynyi folyadék átpumpál
maxra töltve fedél rá
ennyi
ha így sem megy szervizbe kell vinni
Ha ez gondot okoz,akkor vidd el egy szerelőhöz! Csak nagyobb kárt csinálsz!
Nem akarlak megbántani de te akkor teszel a legjobbat a motoroddal ha hozzá sem nyúlsz és inkább szerelőhöz viszed!
üdv!
EXC 200 as 2003 évjáratú motorom hátsó fékbetétjét szeretném kicserélni, de nem tudom hogy fogjak hozzá, gondoltam előbb inkább megérdeklődöm itt a fórumba!
most vettem a gépet és hát az előző tulaj trehány módon nem cserélte a fékbetétet és szerintem már a betétet nyomja a tárcsának a dugattyú...
mivel a betét szarrá van kopva ezért a dugattyú is eléggé kijött a helyéről, vissza kell azt nyomni a fékbetét cseréjekor?
előre is köszönöm a segítséget!
igen mostmár vágom az elöbb beszéltünk telón :)
Ez az uj idomszett a mocimra ezzel adom majd el!
Helló, a egy fekete blokkos endúró ktm-lc4-et néztem ki magamnak.
Érdekelne ennek a gépnek mennyi a kényelmes utazósebessége?
Használnám terepen is és kisebb túrákhoz is .
Vélemények?
Ez az idomszett egyébként eladó? ha igen mi az ára ? és mijen évjáratu motora jó?
Hátha valakit érdekel. exc factory racing
06309126743. itt elérhetö vagyok.
Ja, és győzöd felkapkodni a telefont a sok vevőnek?
Haaaat! De mire jok a bontok nemde? Mar lett is egy... Elado jahh most vettem ra uj idomszettet es matricaszettet is csak h kellendőbb legyen!
Hali!
Mikor évjáraté kellene?
Eladó motorba jó az úgy is a vevő úgysem lát bele.
Ha majd éhezem akkor elkezdem árulni 1 0-val kevesebbért és akkor talán nem kell elajándékozni!
Megoldottam köszönöm!
Hali
Nincs valakinek eladó keihin fcr 41-es karbiba levegőcsavar? Szépen elhagytam ma.
Találtam 120ért egy garnitúra slickkel meg egy pót hátsóval, nagytárcsával, lánckerékkel féktávtartóval együtt. Polirozott, Behr felni, nem a régebbi akront mint a tiéd.

Nem ajándékba kértem, szimplán a tiéd nem ért meg nekem 150et, de majd egyszer elkel a tiéd, ha nem, jó lesz ajándéknak
Mennyit szánsz rá?
Ilyen extra igényekről eddig nem volt szó de biztos találsz majd és lehet ajándékba odaadja!
Az szeeep.... De nyista ennyi lóvém...
Tegyél rá ilyet...
valakinek nincs véletlenül elfekvőben Exc 450 '07- hez vizpumpa lapát? az a forgo fekete kis propeller! kitörtem egy palátot aztan nem tom h ha ez igy marad jo e...
Gyújtáselektronikát keresek KTM LC4 620-as motorhoz a típusa TM14-05, ha netán valakinek van annak nagyon örülnék, vagy ha csak tippet tudtok adni, hogy hol lehet ilyet beszerezni. Előre is köszi a segítséget.
FullHD sisakkamera valakinek? (Hirdetéseim közt a nevemre kattintva.)