Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a blokk részére vagy kíváncsi akkor az R ténylegesen 690cm3 míg az SMC 654.
A plusz cm3 köszönhetően kicsikét több van benne mindenből (LE/NM).
Minden tartományban ad egy kis pluszt a sima SMC-hez képest.
képed van a lábtartóról? karokról?
Igazából nem KTM-narancs a színe, elüt kicsit, de jól néz ki :)
15eFt a pár, ezt is tartalékba vettem, de jól bírja ami fent van + megvan a gyári is. A csizmám talpát sem koptatta sokkal jobban, és a csizma "lekerekíti" a viszonylag hegyes csavarokat hamar.
Ja, tőle vettem. Azóta is megy szépen, következő túrán meglesz benne a 400 üzemóra :)
Nemtom mennyi lesz a kar.. Még megvámolhatják :D Tarteléknak vettem, de most jobban kell a pénz másra..
Sziasztok! Valaki letudná nekem írni, hogy mi a különbség a 690 Smc és a 690 Smc-R között? Előre is köszi!
A narancs lábtartónak mennyi lenne az ára? köszi.
Szia érdeklődni szeretnék hogy a te gépeden mien gyujtasvan? Mert nekem is van egy azon amal sem a gyujtas és beszart:( előre is köszi
te nem gyarmatrol vetted a motorodat? Raks11tol?
A karok mennyik?
Van par cuccom, ami nem gyari, pl narancs alu labtarto hegyes cserelheto vagy leveheto csavaros tuskekkel, narancs alu karok (1-2 heten belul), tanksapka-bobitak. Gazbowden nem kell valakinek? Utangyartott, 2003-07-re tuti jo. Sajnos haver Husabergjevel nem volt kompatibilis..
Kanikulaban jo lesz az.
Á nem eladó mivel már 2éve eladtam .Nem is értem minek az egy 525EXC-re
Oké küldöm a számaszámom hova utalhatsz Amúgy meg jobbulást.
Azt nem! Na de tud valaki v nem?
690 enduro SM szettje stimmel 525 excbe ?
szóval a fejed is beverted
kes.gyorgy@gmail.com
Bugic neked nem elado az sm szetted?:)
éppen Achilles ín szakadással fekszem itthon gondoltam költök egy pár forintot!
Belefér még!
Fölösleges akarod kidobálni a pénzt?Inkább tankolj bele és menj motorozni
Sziasztok! Nincs valakinek ktm exc 450re ilyen eloxált bizbaszok? elsőfék fedél, hatso fékre csavaros fedél, barmi eloxalt! De ktm!
Irj email elerhetoseget!
Így néz ki vele!
Szia! Láttam keresel Sm szettet van nekem használaton kívül! 150 000ft a kikiáltási ár! Husaberghez használtam de most 525 van abba is viszi. Nekem fék távtartó van hozzá.
Ócsa a leg frankóbb!
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy milyen különbségek vannak a 450SX-en 2003-2005 között, és az azt követő években.
Egy 2005öst vásároltam, papíros, van rajt lámpa, önindító is, de a váltó maradt 4 fokozatú. Használta valaki supermotozni is? Ha igen milyen áttétel ideális pályára-városba.

Ezek mellett a 450 EXC-hez képest miben igényel nagyobb odafigyelést? Olajcserék gyakoriságára gondolok, és komolyabb szervízintervallumokra.

Melyik ktm kereskedéstől érdemes vásárolni, vannak árbeli különbségek? Eddig ócsáról rendeltem. Légyszi adjatok elérhetőséget.

Előre is köszönök bármilyen segítséget!

Üdv Edem