Lenne egy SOS kérdésem :)
Van egy KTM SX 125 (03) és kis fordulaton csörgös hangja van picit. Meg a kuplung sem emel ki teljesen.
Ismerős amikor ránézett a kuplungra mondta h ferdén áll a visszanyomólap amit az 5 csavarral befeszített rugó nyom vissza .
Az lenen a kérdésem h azt az 5 csavart megadott Newton al kellene meghúzni vagy hogyan kellene meghúzni hogy jó is legyen.
minél hamarabbi válaszotokat előre is köszönöm mert szeretném már össze rakni a motort! :)
nagyon szép ez is ami aképen van, csak nekem sajnos kicsit magas árban, nekem ugy 800-900 ezrem lesz rá, na meg persze nem is magyarországon vagyok, hanem romaniaban.
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb mennyi üzemóra után lesznek cserések a szelepek, meg dugó a KTM ek ben? Pontosabban exc 450 et szeretnék vásárolni, és semmit se tudok, h meik alkatrésznek mennyit bir ki, és emiatt kicsit gondban vagyok.
tudja valaki a bekarikázott o-gyűrűk méreteit az fcr41 karbin?
vagy valami speciális méret, ami sehol se kapható, csak aranyárban a márkakereskedőknél?
köszi!
A carbon dobot tegnap leszedtem a domirol.mert elvittek.
Baratom kiprobalta.es kijott az egesz utca.igy muszaj volt mennie a kidorrentonek.
A leo val biztos melyebb hangja lesz.de szerintem a crf dobot fogom ra mokolni
Hahh...jó hogy GYÖTTÉL édes EGY KOMÁM...már éppen azon gondolkoztam mijafaszt csinájjak a RENGETEG szabadidőmmel...de LÁTVA a nagy NÉZECCSÉGI mutatókat és hallva az ÖRÖMÚJJONGÁST inkább elteszem(mármint a szabadidőt) JOBB és SZŰKÖSEBB napokra...vagyis VIDEJJÓKRA...
Amúgy minden FASZA? CSAKVISSZAGYÖTTÉ? Végülis TERMÉSZETES...a szemetet is MINDIG egy hejjre FÚJJA hja SZÉLL...:)
Van egy KTM SX 125 (03) és kis fordulaton csörgös hangja van picit. Meg a kuplung sem emel ki teljesen.
Ismerős amikor ránézett a kuplungra mondta h ferdén áll a visszanyomólap amit az 5 csavarral befeszített rugó nyom vissza .
Az lenen a kérdésem h azt az 5 csavart megadott Newton al kellene meghúzni vagy hogyan kellene meghúzni hogy jó is legyen.
minél hamarabbi válaszotokat előre is köszönöm mert szeretném már össze rakni a motort! :)