Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lenne egy SOS kérdésem :)
Van egy KTM SX 125 (03) és kis fordulaton csörgös hangja van picit. Meg a kuplung sem emel ki teljesen.
Ismerős amikor ránézett a kuplungra mondta h ferdén áll a visszanyomólap amit az 5 csavarral befeszített rugó nyom vissza .
Az lenen a kérdésem h azt az 5 csavart megadott Newton al kellene meghúzni vagy hogyan kellene meghúzni hogy jó is legyen.

minél hamarabbi válaszotokat előre is köszönöm mert szeretném már össze rakni a motort! :)
nagyon szép ez is ami aképen van, csak nekem sajnos kicsit magas árban, nekem ugy 800-900 ezrem lesz rá, na meg persze nem is magyarországon vagyok, hanem romaniaban.
köszi a választ, megnyugtató volt, és sokkal kevesebbre számitottam
Akár 500 órát is kibírhat vagy még többet de azért kevés órásat keress amibe még nem turkáltak!
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb mennyi üzemóra után lesznek cserések a szelepek, meg dugó a KTM ek ben? Pontosabban exc 450 et szeretnék vásárolni, és semmit se tudok, h meik alkatrésznek mennyit bir ki, és emiatt kicsit gondban vagyok.
Nem érdekel valakit? 70eft
eladó?
06 30 635 9305
tovább mint a nicasilost! :P
Még egy kérdés..hüvelyes hengert mennyi ideig kell járatni?
jó :P
hy.
ha jol tudom akkor az sx az egy széria motor!
az sxs pedig gyári tuningos!
de majd az okosok megmondják
Sziasztok!125-ös ktm sx és sxs 2006-os évjárat mi a különbség?
Megvagy te fijjjúúúú !
Eladó vadonat új albert kipufogó 450-525 re 03-07ig. 40000 irányáron. A kép illusztráció.
Ha erre jarsz szolsz, ga arra jarok szolok :-)!
tudja valaki a bekarikázott o-gyűrűk méreteit az fcr41 karbin?
vagy valami speciális méret, ami sehol se kapható, csak aranyárban a márkakereskedőknél?
köszi!
Köszönöm a segítséget, én sem hiszek annyira ebben az olaj mizériában ........
A carbon dobot tegnap leszedtem a domirol.mert elvittek.
Baratom kiprobalta.es kijott az egesz utca.igy muszaj volt mennie a kidorrentonek.
A leo val biztos melyebb hangja lesz.de szerintem a crf dobot fogom ra mokolni
na nehogy átugorjak :P vmelyik hétvégén.. :P én meg dorog
Hahh...jó hogy GYÖTTÉL édes EGY KOMÁM...már éppen azon gondolkoztam mijafaszt csinájjak a RENGETEG szabadidőmmel...de LÁTVA a nagy NÉZECCSÉGI mutatókat és hallva az ÖRÖMÚJJONGÁST inkább elteszem(mármint a szabadidőt) JOBB és SZŰKÖSEBB napokra...vagyis VIDEJJÓKRA...

Amúgy minden FASZA? CSAKVISSZAGYÖTTÉ? Végülis TERMÉSZETES...a szemetet is MINDIG egy hejjre FÚJJA hja SZÉLL...:)
holnap hívlak ezek már érdekesebbek ,főleg az akra !
Nekem is leovince van az lc4-en de annyira nem vagyok tole hanyatt vagodva lehetne '' mennydorgosebb" is.
barátibb az ár