Siker... :) Csapágyak kint..
Most már csak a főtengelyről kellene valahogy leszedni a hengergörgős csapágy belső gyűrűjét. Arra esetleg vmi ötlet? A könyv egy speciális szerszámot ír... :/
neked a 6. 7. 8.-as alkatrészek lehetnek a problémásak...
ha a 8 és 6 os alkatrész még jó (mert nincs berágódva nem erőltették sokat így szarul az indítgatását) (szerencsés vagy ) akkor megúszhatod a 7 es cseréjével 60- 70 euro plusz tömítés 3-4 euro meg a hat kis csavart(10.) is ki kéne cserélni az is vagy 15 20 euro kb...
(a 8. as az 60 euro a 6. os meg 80 )
valaki esetleg nem tudna robantott rajzot küldeni hogy pontosan hogy is néz ki az 2003 az szürke blokos lc4 nél az öninditó és a szabadonfutó környéke? Elöre is köszönöm!
köszönöm válaszod esetleg tudsz nekem egy kis felvilágositást mondani hogy te szereltél már ilyet hogy pénzben kb mit jelenthet meg hogy az öninditoban ven -e ez vagy a blokkot is szét kell borítani miatta?
sziasztok van nekem eg 2003-as ktm lc4 em és azt kérdezném hogy valaki találkozott-e olyan problémával hogy az öninditóban valami csak pörög de viszont nem tekeri a motort. Néha el kapja akkor egy nagyot csattan és el kezdi tekerni rendesen. Új az aksi ugy hogy az nem lehet gond. ?
Sziasztok! Segítség kellene ktm exc 450 re szeretnék sm szettet tenni amin 320-as tárcsa van és a gyári nyerget szeretném módosítóval használni! Van e valakinek elfekvőbe eladó módosító vagy csináltatott már ilyet valaki? Méretek miatt, vagy ki csinálta? Válaszokat köszönöm.
Sziasztok! Kéne egy kis segítség, lamellákat cseréltem a KTM MX 125 motoromba és az istenért nem sikerül össze rakni, egyszerűen nem emel ki, ilyen ricnis pocs van a kuplung tetején és egy fogaskerék a deknibe
deknibe. De egyszerűen se azzal se semmi mással nem tudom megmozditani, nem emel egyszerűen semmit. Mi lehet?
Sziasztok! Motorvásárlás előtt állok és 125ös supermoto-t keresve az EXC 125-re esett végülis a választásom. Mit lehet róluk tudni? Motorjuk mennyire megbízható, milyen időközönként (kb. km?) kell bennük alkatrészt cserélni, fogyasztást inkább megsem kérdem az biztos 7-8körül vagy afelett van. Milyen és mekkora karbi van rajtuk, és alkatrészt lehet e hozzá kapni Magyarországon, esetleg külföldön? Mennyit mehetnek végre és ha városok között kell ingáznom, kb. mennyi a kényelmes utazója? Persze nem túramotornak akarom használni szimplán városok közt bóklászni itt a keleti régióban. Vagy ha esetleg tud valaki eladó 125ös 2T supermoto-t akár Husqi vagy Aprilia MX is, az kérem ne tartsa magában, küldje már el nekem! Válaszotokat előre is köszönöm! Szép napot!
szia.ezt én úgy csináltam,hogy levettem a főtengelyről a csapágy belső gyűrűjét,és azt beraktam a másik oldalról a helyére,és egy dorni segítségével ütöttem ki .így nem fordul ki a csapágy kosara.ha még aktuális a dolog.
Eladó egy pár, a képen is látható KTM EXC / SX / SMR stb. alumínium, felhajló, titán-szürke színű, kb. 10 üzemórát használt, jóformán karcmentes Brembo fékkar és Magura kuplungkar!
Most már csak a főtengelyről kellene valahogy leszedni a hengergörgős csapágy belső gyűrűjét. Arra esetleg vmi ötlet? A könyv egy speciális szerszámot ír... :/