Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segitséget kértem nem okoskodást! én németországban vagyok a motorom otthon és az lc 4 es behr kerekek tengelyátmérőjét attól még nem fogom megtudni okostojás
Ennyire bonyolult lemérni?
segitsetek nekem vettem egy ktm 690 endurót szeretnék supermoto felniket alá tenni azt tudom hogy 3.5 elől 4.25 vagy 5 col hátul de a 640 es behr kerekek jók e erre a tipusra vagy a kerék tengelymérete nem eggyezik alakitani kell? hogyan?
Vagy a SZIMMFÓNIKUS zenekart...az ÜSTDOB is nagyot SZÓL...
Raptor is csinál jó dobokat, érdemes őket megkérdezni.
A 640 Duke 2 (2003) milyen sport dobokat lehet tenni az akrán kívül? jó lenne kicsit erőteljesebb hang
NA CSUCSU...ezzel ELINDÍTOTTAD a lavinát...gyön majd a sok CSÖVINGER és a MAI nap se a VÁLASZTÁSRÓL hanem a FASZVERÉSRŐL fog szólni...:)
Fent az eleje hatulja es a csajom is. Szep napot!
Szia!
Megvan még a motor, most itthon vagyok három napot ha még aktuális számodra.
hancsak@indamail.hu vagy 06305110803 telefonszámon érdeklődj.

Üdv:
Gábor
Gyere, meghívlak. Kapsz egy bambit
NEM megyek a MECSETBE...nem vagyok MUZULMÁN...
Mikor jössz a Mecsekbe?
Csak TE NEM alakulsz...hüJJegyerkőc:)
na a helyesírás alakul
Majd TE megválaszolsz NEKIK...ÉN ezt gondolom...csak a ROKONSÁGOT NE linkelgessétek már be az EGYSEJTŰ haveroddal...köszönjük...ismerjük őket..szép volt...jó volt...nem is VÁRTUNK MÁST...:)
de kis vicces vagy, egyedül Te próbálkozol a ratyi beszólásaiddal amikről azt hiszed hogy poénos. Közben idejön egy vadidegen te meg a jól megszokott sárgalapos stílusoddal beleugatsz
NEMUGAT...ŰL! Mondom ŰL!:):):)
Komojjan mondom beszarás itt pár KONDOMszökevény...egyfelől kibaszott MEGANAGYOKAT lehet rajtuk röhögni ahogy ERŐLKÖDNEK...másrészről pedig elgondolkoztató hogy NÉMEJJIKET mé haggyák egyáltalán ÉLNI...:)
egy senki vagy, nemhogy még szólítgatsz
TE maracc HJA HÁTTÉRBE...majjszólítalak...
A FATEROD farkát se ÁRTOTT vóna MEGZACSKÓZNI... OSZT legalább NEM csinált vóna ekkora HÜJJESÉGET...:)
És még minidg nem tűnik fel a kátéjjemnek hogy mindenki hülye csak ő nem
VAN kutyám...ojjan VERDTELI VÉFERI fajta...de LEGALÁBB HÚSSZOR...és biztosított a KARRIJERED...