Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az utolsó mondatodat ugye te se gondoltad komolyan?
Az állandó berúgás maximum téged fog tönkretenni
60 egy uj veztengely.
Ha hasznalt erdekel.tudok adni
sziasztok, nem tudjátok véletlenül hogy miért van az hogyha indítom önindítóval (ktm 640 duke 2 2003, 2005-ös blokk ) akkor fordít egyet a tengelyen utána megáll, majd megint fordít egyet, és ezt ismételi . Autómata dekompresszor lesz a hunyó? így viszont csak berúgással indul, hiába vettem új akkumulátort . Az állandó berúgás nem fogja tönkre vágni a blokkot?
jólvan! :) az alkatrész 70 kb a többi a munka! de tuti jó lesz!
Elado! 65.000huf
köszi de szerintem tetek bele újat mert a használtal nincsenek jó tapasztalataim és amugy is megtartani akarom a mocit de köszi.
Helló! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a hidraulikus kuplungba beletölthetek-e 80w90-es ásványi olaj alapú olajat? A Owners Manual a Shell naturelle HF-E15-ös olajat írja, de ez már nincs forgalomba. A kuplungon az áll, hogy "USE ONLY MINERAL OIL". Előre is köszi.
Ezen a szamon elersz
06 30 635 9305
Ugy nez ki hogy nekem lesz elado szabadonfuto.lendkerek.kozvetito fogaskerek prima allapotba.elfogadhato aron
pesten vagyok, és maradok is vasárnap dolgozok!
Otthon megint nem hiszik el a hülyeséged ?

Holnap itthon vagy Pesten leszel? Biciklivel megyek fel és lehet csinálok magamnak sok szabadidőt
Fudejovagy köszi a tanácsot be vittem a szervízbe ugy döntötem és most mér csak a táska pénzt kell gyüjtögetnem
http://youtu.be/RhX-wv-4HS0 EC OB1 2014[/L]
Ott jártam én is
a lófasz... hülyeséget írtam most van 38 benne én 20 at mentem akkor olyan 16-8 nál lett cserélve..
én köszörültem fel, kb 8 ezer km nél lett cserélve.. vagy 9 valahogy így..
és kb mennyi km-nél ment tönkre?
és hol csináltatad?
én vettem 1 bontottat, és palástköszörűn felköszörültem a belső részét meg a fogaskeréken a köszörült felületet.. a kosár meg új.. tökéletesen működik már 20e km óta..
kösszönöm a tanácsokat azt hiszem akkor jol a zsebbe nyulok és csere kompletten :(
általában egybe kell cserélni a szabadonfutót mert egybe kopik és megy szét, és kompletten olyan 70 körül van.. ha külön cseréled a kosarat, sztem az is szétmegy előbb utóbb a ház miatt meg a fogaskerék miatt.. nem? vagyis nekem a peti ezt mondta.. és én egybecseréltem, azóta patent!
köszi szépen sokat segítetél lassan állok is neki szét szedni
Fejjel lefelé befogod a satuba a főtengelyt, és 3-as pisztollyal melegíted 1 ponton. Leesik magától...
Végre olyan is ír akinek köze is van a KTM-hez
Rég nem beszéltünk.Valamelyik versenyen majd felkereslek dumálunk egy pár szót.
Akkor én se tudtam pontosan.2000-ben azt hittem még csak 520 SX-ek voltak de ezekszerint EXC-k is.
Flex