sziasztok, nem tudjátok véletlenül hogy miért van az hogyha indítom önindítóval (ktm 640 duke 2 2003, 2005-ös blokk ) akkor fordít egyet a tengelyen utána megáll, majd megint fordít egyet, és ezt ismételi . Autómata dekompresszor lesz a hunyó? így viszont csak berúgással indul, hiába vettem új akkumulátort . Az állandó berúgás nem fogja tönkre vágni a blokkot?
Helló! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a hidraulikus kuplungba beletölthetek-e 80w90-es ásványi olaj alapú olajat? A Owners Manual a Shell naturelle HF-E15-ös olajat írja, de ez már nincs forgalomba. A kuplungon az áll, hogy "USE ONLY MINERAL OIL". Előre is köszi.
én vettem 1 bontottat, és palástköszörűn felköszörültem a belső részét meg a fogaskeréken a köszörült felületet.. a kosár meg új.. tökéletesen működik már 20e km óta..
általában egybe kell cserélni a szabadonfutót mert egybe kopik és megy szét, és kompletten olyan 70 körül van.. ha külön cseréled a kosarat, sztem az is szétmegy előbb utóbb a ház miatt meg a fogaskerék miatt.. nem? vagyis nekem a peti ezt mondta.. és én egybecseréltem, azóta patent!
Az állandó berúgás maximum téged fog tönkretenni