Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat en sem vagyok elajulva a komfortjatol de ez ilyen... Jo lenne ha lenne vmi a kornyeken gondolom ha figyelem a forumot a tapasztalatokon kivul ezzel a temaban is lesz megosztva info, de a kozelben lakokkal is szivesen talalkoznek :-)
Bocsi h csak most :-), simontornyai vagyok
Üdv!
hát leginkább alkatrész téren lenne pár kérdés, pl hogy a hátsólánckeréknek alu a jobb vagy valami erősebb anyagú, és hogy melyik strapabíróbb?
most vettem a gépet és, szeretnék a váltóban olajat is cserélni, milyet vegyek bele? meg szükségem lenne pár dologra még hogy szezon kész legyen, pl a kormány befogató (amibe a kormány ül bele) egyik fele (mert ugye 2db van) megvan repedve, azt is kéne minél előbb vennem!
alkatrész rendelős oldalaknak örülnék, na meg ezzel a típussal kapcsolatos tippeknek is hogy mire érdemes odafigyelni, gyerekbetegségek stb.
köszönöm a segítséget!
Nekem volt, de már 300 van. Mi a kérdés?
kezdetek öregedni, kéken könnyebben szokás menni
hály evri bádi..
volt megent kis ktmes lályt endúró.. ha kicsit sok a szabadidőtök..
bon ápetít...
http://youtu.be/wEOtvJJub_o
Én 10w40 repsolt, nem eszi, nem volt eddig gondom vele. És csak 2500Ft volt literje.
nem gond, úgy néz ki hogy este viszik
üdv mindenkinek!
KTM exc 200 -hoz hol kapok alkatrészeket jó áron? Esetleg ilyen típusú motorok gazdái jelentkezését is várom, lenne pár kérdésem!
Köszönöm a segítséget ,meggondoltam magam csinálok inkább !
köszönöm,idáig én is eljutottam :D
kicsit összekeveredett az olaj a vízzel
Sziasztok,tegnap az Exc 250-emnél fehér olajfolyást vettem észre a túlfolyón. Gyorsan le is állítottam,ma beindítottam és a hűtő túlfolyón is fehért habos vizet engedett. Ez szimering problem lehet?(nem vagyok nagy szaki)
Szia,én ismerem ezt a motort,annyit tudok róla,hogy tavaly volt egy csúnya balesete..:D
06 30 635 9305
Mik ezek a szalámivégek?
Ki rak ilyet a motorjára
szia !
Érdekelne, tudsz valami telefonszámot mellékelni hogy megbeszéljük?
szikra001@vipmail.hu erre ha nem akarod itt ! Köszönöm!
Hali
Nincs valakinek Akrapovic dobhoz db killere? 2db kellene ehhez a típushoz: kep
hello Giraffe. plegy doma kipu végdob érdekelne. vagy egy kuplung kar vagy fékkar! 2004 300 exc hez. de meg halgatok mindent.
még olyan kérdésem lenne hogy szintén erre a tipusra nem tud valaki valami olcsó nyitott végdobot ?
Nem vagyok profi csak lelkes amatőr, és csak óvatosan használom földutakra meg néha egy kis aszfaltra ,de engem eléggé bánt a KTM csúnya" hangja így gondoltam a 20w50-re
Egyszerűen szebb a hangja szerintem 20w-50 el