Hat en sem vagyok elajulva a komfortjatol de ez ilyen... Jo lenne ha lenne vmi a kornyeken gondolom ha figyelem a forumot a tapasztalatokon kivul ezzel a temaban is lesz megosztva info, de a kozelben lakokkal is szivesen talalkoznek :-)
Üdv!
hát leginkább alkatrész téren lenne pár kérdés, pl hogy a hátsólánckeréknek alu a jobb vagy valami erősebb anyagú, és hogy melyik strapabíróbb?
most vettem a gépet és, szeretnék a váltóban olajat is cserélni, milyet vegyek bele? meg szükségem lenne pár dologra még hogy szezon kész legyen, pl a kormány befogató (amibe a kormány ül bele) egyik fele (mert ugye 2db van) megvan repedve, azt is kéne minél előbb vennem!
alkatrész rendelős oldalaknak örülnék, na meg ezzel a típussal kapcsolatos tippeknek is hogy mire érdemes odafigyelni, gyerekbetegségek stb.
köszönöm a segítséget!
Sziasztok,tegnap az Exc 250-emnél fehér olajfolyást vettem észre a túlfolyón. Gyorsan le is állítottam,ma beindítottam és a hűtő túlfolyón is fehért habos vizet engedett. Ez szimering problem lehet?(nem vagyok nagy szaki)
Nem vagyok profi csak lelkes amatőr, és csak óvatosan használom földutakra meg néha egy kis aszfaltra ,de engem eléggé bánt a KTM csúnya" hangja így gondoltam a 20w50-re
hát leginkább alkatrész téren lenne pár kérdés, pl hogy a hátsólánckeréknek alu a jobb vagy valami erősebb anyagú, és hogy melyik strapabíróbb?
most vettem a gépet és, szeretnék a váltóban olajat is cserélni, milyet vegyek bele? meg szükségem lenne pár dologra még hogy szezon kész legyen, pl a kormány befogató (amibe a kormány ül bele) egyik fele (mert ugye 2db van) megvan repedve, azt is kéne minél előbb vennem!
alkatrész rendelős oldalaknak örülnék, na meg ezzel a típussal kapcsolatos tippeknek is hogy mire érdemes odafigyelni, gyerekbetegségek stb.
köszönöm a segítséget!
volt megent kis ktmes lályt endúró.. ha kicsit sok a szabadidőtök..
bon ápetít...
http://youtu.be/wEOtvJJub_o
KTM exc 200 -hoz hol kapok alkatrészeket jó áron? Esetleg ilyen típusú motorok gazdái jelentkezését is várom, lenne pár kérdésem!
Ki rak ilyet a motorjára
Érdekelne, tudsz valami telefonszámot mellékelni hogy megbeszéljük?
szikra001@vipmail.hu erre ha nem akarod itt ! Köszönöm!
Nincs valakinek Akrapovic dobhoz db killere? 2db kellene ehhez a típushoz: kep