SEGÍTSÉG!
Van egy 2005 ktm sx 450 és olyan problémám van hogy eldőlt a motor a bakról,azóta azt csinálja hogy beindítás után a kartelgáz csöböl fröcsög az olaj. Ha átforgatom a blokkot akkor szörccsögö hangot hallat,kartel gáz nincs! Mi lehet a probléma?
kérdezd meg a vizsga helyszínen hogyha nincs messze, nekem az előző motoromat (honda xr 400) 1 személyes motor, lábtartó nélkül levizsgáztatták 2 személyre.
Az meg tudna nekem mondani vki, h a vezérműlánc feszítőnál a rugó tartó csavar milyen méretű, milyen menetű? Mert elrontottam a ház menetét, és kéne vennem bele ilyen menetjavító betétet. Nem vagyok a motor közelében, nem tudom lemérni.
szia, nem tudom hogy milyen motorba kellene neked, de nekem a ktm 640 duke 2-ben szintetikus 40-es olaj van, annak is elégnek kell lennie bele. 50-eset is használhatsz, bár annak jóval borsosabb ára van a 40-eshez képest.
Ugyan az a két olaj csak a neve más.Nem én találtam ki.Csak nyilván ha valaki utcai motorhoz keres olajat az nem fogja a cross powert használni.Én pl power synt-et használok mert az volt kedvezőbb áron éppen.Amúgy ha egyezik a viszkozitás és full szint mindkettő akkor gyakorlatilag mindegy milyen márka baja nem lesz a motornak.
2005-ös van 116üó. 4750km. a tőlem megszokott minőségben magyar papíros forgalomból kivonva, de visszahelyezhető! 1.050.000FT. 2007 folyamatban van az külföldi papíros és egyébként simán 2 nap alatt forgalomba helyezhető!
szia.esetleg ha segítség,hívd fel Bencsik Palit.krosszmotorok.hu,mesterszállás.a múltkor voltam nála,és volt neki.40 vagy talán még alatta,már nem emlékszem.
Jano72: Nincs nálad most jelenleg 2007es 450 EXC?
Ha minden jól alakul, akkor elviszik az autót pár napon belül, így pénz áll a házhoz, szóval motorvásárlásra adom ismét a fejem.
Hasznaltauto.hu-n néztem egy 2007est viszont az is Osztrák papíros
Magyar papírokat meg nem akar rá a tulaj, neki nem fontos, én viszont nem csináltam még ilyet. Olvastam itt sportmotoron 1 cikket, ahol le voltak írva dolgok, de az nagy utána járás volt ha jól emlékszem.
Kpm meg nav stb... tényleg ilyen nehéz lenne?
Meg neki nem 2 nyelvű az adásvételi szerződés, hanem csak valami kék vagy zöld lapot említett, hogy ki van vonva a forgalomból sógoréknál.
Papir nélküli nem érdekel engem.
Hali
Mocimban Motorex Power Synt 10w60 olaj van,mivel kell kicsit utánatöltenem rendeltem olajat. De Motorex Cross Power 10w60-at küldtek, a flakont már kibontottam így vissza nem küldhetem. Összeönthetem a két olajat?
Üdv
Fontos lenne!