Hnaszóval...van RAJTA jobbra balra forgatható KORMÁNY,első HÁCCSÓ kerék(amik nagyon TRÜKKÖSEK:ha ELŐRE mécc akkor a HÁCCSÓ is ELŐRE forog...ha TOLACCakkor meg az ELSŐ hátra),LE-FEL járó dugattyú(reméljük megvan benne)össze vissza forgó fogaskerekek,kutyalánc meghajtással,FIDESZ párti(NARANCS),szív-sűrít-LENNTART-kipufog(HOLLANDIAI import)...és ha nagyon BESZÍV akkor BASZIK indulni...a TÖBBI meg már NEM lényeges...megveheted...
Én már vettem tőlük vasakat. Mesterszálláson van a a főúton jobbról az utca vége felé a műhelye. De a testvére is szokott foglalkozni mocikkal. Soha ne azt nézd először amelyik meg szeretnéd venni, mert akkor jobb alku pozícióba vagy...
köszönöm a segítséget,már néztem több oldalon,de 168 fő, a különbség a te adataidhoz képest.a wilker nél állították, 168 42 tű a másodikban ,levegő 2 re kitekerve.persze nem is jó.holnap majd kínlódom még vele.
Halihó
Valaki ismeri Bencsik Attilát?vásárolt már nála valaki? van nála eladó moci? mert az oldalon 2v3 motor van csak hirdetve..
egyépként jó mocijai vannak?illetve helyileg pontosan hol lehet öt utolérni...
köszönöm válaszaitokat
Sziasztok van egy elado ktm lc4 be valo akkumulátorom vadi uj még garanciális 190-es inditoáramos ára 20000-Ft nekem van belöle kető akit érdekel 0630/5464786 (szülinapomra meg leptek vele én meg közbe vetem másikat tehát az egyiket el adnám)
a hőálló festékeket első körben kisebb hőfokon kell kondícionálni
utána jöhet a nagyobb meleg
de
nekem már a dt-ről lejött minden festék, pedig annak sosem volt piros a leömlője......
Első körben elkezdett bugyborékolni és nem gondoltam volna hogy hosszú életű lesz, DE a második fázisban rákeménydett ha jólnéztem Ha nem jön össze akkor szólok Miki Papának hogy intézkedjen
Üdv! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 620-as LC4 es motorom, indul és megy is jól de van mikor megáll és utána nem akar beindulni sehogy csak kb egy fél órás pihenő után meg egy 10 perces rugdosás után. Ez a megállás felmelegedéstől független mert volt h megállt akkor is amikor csak kb 1 km mentem el vele. Karburátor ki lett takarítva. Segítségeteket előre is köszönöm.
Hnaszóval...van RAJTA jobbra balra forgatható KORMÁNY,első HÁCCSÓ kerék(amik nagyon TRÜKKÖSEK:ha ELŐRE mécc akkor a HÁCCSÓ is ELŐRE forog...ha TOLACCakkor meg az ELSŐ hátra),LE-FEL járó dugattyú(reméljük megvan benne)össze vissza forgó fogaskerekek,kutyalánc meghajtással,FIDESZ párti(NARANCS),szív-sűrít-LENNTART-kipufog(HOLLANDIAI import)...és ha nagyon BESZÍV akkor BASZIK indulni...a TÖBBI meg már NEM lényeges...megveheted...
Holnap ha az idő is engedi gurulunk egyet Zirc-Bakonybél-Pápa-Veszprémvarsány útvonalon, aki ráér és kedve is lenne hozzá kérem jelezze.
Üdv! Véleményeket szeretnék erről a motorról!
Előre is köszönöm!
Valaki ismeri Bencsik Attilát?vásárolt már nála valaki? van nála eladó moci? mert az oldalon 2v3 motor van csak hirdetve..
egyépként jó mocijai vannak?illetve helyileg pontosan hol lehet öt utolérni...
köszönöm válaszaitokat
Nem tudsz kuplungkosarat és agyat KTM eXC300 2010re?
Kösz!
Hali
Fő - 160
Alap - 42
OBEKT tű, a zeeger a 3. fentről
mix - 0,75
Megtudnátok mondani h az exc 400 illetve 525 ös mocik lapkásak? / 03-06ig/vagy csavaros állításuak?
köszönöm
utána jöhet a nagyobb meleg
de
nekem már a dt-ről lejött minden festék, pedig annak sosem volt piros a leömlője......