Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-sűrű + vékony
pedig az teljesen jó.. a 10 40 melegbe kevés a 20 60 meg túl sűrű 10-12 fokba ha esetleg mész.. persze nyáron oké.. a 25+ fokba.. de mi a gondod a 10 50 el? vagy h jött h sűrű? elcsúszott a kuplungod? profi versenyző vagy tán? :D
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék 640 lc4-be milyen olajat használtok , mert én vékonynak találom a gyár által előírt 10w-50 et ?
Hali!Tolna megyei ktm találkozó nincs,és nem is tudok róla,hogy lett volna!Sok ktm-van a környéken,de inkább enduró vagy cross,sm kevés.Szép az lc-d nekem is volt ilyenem,de eladtam hosszabb motorozáshoz nagyon kényelmetlen,de városban és szerpentinezni király!Mondjuk felétek sok szerpentin az nincs,felénk se sajnos!
Milyen alkatrészt keresel, és milyen évjárathoz?
üdv. van még valami alkatrészed 300exc hez ?
akkor ott már van bibi..
Köszönöm a választ nektek.
Csak az a baj, hogy ez alapjáraton is csattog, hiába tekertem fel az alapjáratot, időnként akkor is csattan. De azért köszi.
hol laksz?
Hy!

Szeretnék érdeklődni, hogy Tolna megyében a közeljövőben KTM-es motoros tali várhatóan lesz-e? Tudtok ezzel kapcsolatban vmit?
elég jól hangzik...
Ha valaki ilyet keresne. 208 üzemóra.
16-42-vel tolom én is igaz 660 de nagyjából ugyanaz, nekem ez így 120-ig elmegy és így van benne erő is.
én 16 42 és 90-110 el járok kényelmesen
Már megtörtént a vétel a napokban, viszont lenne egy kérdésem az lc4 640 tulajdonosokhoz, hogy ti mekkora áttételt használtok supermotozáshoz, és mi az a tempó amit azzal az áttétellel kényelmesen elmegy a motor?
Üdv mindenkinek supermotora váltanék sportról és véleményt kérnék pl eről http://www.kepesmotor.hu/ktm-s... mert nem üzemórásba gondolkédnék!
amikor leáll és akkor csattan az teljesen oké.. szard le a picsába.. enyém is csattan.. mindegyik.. jóezígy..
Ma családi nap volt!
Ez már a vég....
jöhetnek a locsoló versek, indítok egy sajáttal, várom a tiéteket is :)
KTM-el indultam,
kamionba fordultam.
Kamionról leesett kölni,
gyere kislány menjünk lőni.
Sziasztok!
Az a helyzet a mocimmal, hogy az autómata dekompresszorom időnként csattan egyet.
Az lenne a kérdésem, hogy miért és hogyan lehet orvosolni?
Sziasztok! ktm exc 300 ra (2004) keresek doma racing tuning dobot!
más dob is érdekelhet!
ha valakinek lenne eladó kérem jelezze.!
Jano!Gyere át du Tamásiba,azzal a szép mocival!Kint leszünk a pályán!
Akkor csatlakozik valaki ma hozzánk?