pedig az teljesen jó.. a 10 40 melegbe kevés a 20 60 meg túl sűrű 10-12 fokba ha esetleg mész.. persze nyáron oké.. a 25+ fokba.. de mi a gondod a 10 50 el? vagy h jött h sűrű? elcsúszott a kuplungod? profi versenyző vagy tán? :D
Hali!Tolna megyei ktm találkozó nincs,és nem is tudok róla,hogy lett volna!Sok ktm-van a környéken,de inkább enduró vagy cross,sm kevés.Szép az lc-d nekem is volt ilyenem,de eladtam hosszabb motorozáshoz nagyon kényelmetlen,de városban és szerpentinezni király!Mondjuk felétek sok szerpentin az nincs,felénk se sajnos!
Már megtörtént a vétel a napokban, viszont lenne egy kérdésem az lc4 640 tulajdonosokhoz, hogy ti mekkora áttételt használtok supermotozáshoz, és mi az a tempó amit azzal az áttétellel kényelmesen elmegy a motor?
Sziasztok!
Az a helyzet a mocimmal, hogy az autómata dekompresszorom időnként csattan egyet.
Az lenne a kérdésem, hogy miért és hogyan lehet orvosolni?
Érdeklődni szeretnék 640 lc4-be milyen olajat használtok , mert én vékonynak találom a gyár által előírt 10w-50 et ?
Szeretnék érdeklődni, hogy Tolna megyében a közeljövőben KTM-es motoros tali várhatóan lesz-e? Tudtok ezzel kapcsolatban vmit?
KTM-el indultam,
kamionba fordultam.
Kamionról leesett kölni,
gyere kislány menjünk lőni.
Az a helyzet a mocimmal, hogy az autómata dekompresszorom időnként csattan egyet.
Az lenne a kérdésem, hogy miért és hogyan lehet orvosolni?
más dob is érdekelhet!
ha valakinek lenne eladó kérem jelezze.!