Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Véletlenül nem... Gödöllőn lakom, dolgozom, és motorokat szerelek, főleg KTM-et, de nem a KTM-ben dolgozom...
Véletlenül nem Te dolgozol a KTM Gödöllő-ben?
köszi az infót!

A hűtőborda ára 4000Ft plusz posta.
2010-től változott a hátsófék konzol, addig az évjáratig passzol csak...a hűtőborda mennyi?
Ha vaklakit esetleg érdekel egy fenevad!

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...

Garantáltan költségmentes!
Sziasztok,

Friss, ropogós KTM exc tárcsavédők kaphatóak nálam!
Az anyaga aluminium, válaszható színek narancssárga, fekete, aluminium szín.
Tesztelve 2007-es 250 és 2008-as 450 EXC volt.
Ugyanitt hűtőfelület növelő patron is kapható szintén színezve ha szükséges!
Sziasztok!
Nem tudja valaki milyen anyagból van a kuplungkar tartó? Valami magnézium ötvözet lehet? Lehet azt valahogy hegeszteni?
Mennyit szánsz rá?
Azért nézz 660 mert az nem üzemórás, erő pedig van alatta rendesen.
Jó nem egy FS650 de a szervizigénye sem annyira sűrű.
rendben van! még csak nézegetem őket nem sokk választék van haveromnak vagy egy berg fs 650 de az nagyon kemény vas csak az a bajom velle hogy üzemórás és nekem az nem jön be mert szét kell húzni mindent szóval az bele nyúlós meló rendesen :/ de köszi++
Erdekel a dolog
rolandsimon89@gmail.com
Ide varom a kepet a dobrol.aztan csorrents meg es egyeztetunk
Mostani leovince x3 dobjaimat betudod szamolni? Ha nem akkor most jeleznem hogy ha erdekel vkit akkor viheto :-).
Jobbos balos 150
Balos 70
Jobbos 90
Db killer.2-2 carbon bilincs. E szabvany. ( 4db rugo es certifikeeeson nincs meg nalam)
Hali!

Engem is érdekelne az akra ára párban!
köszi!
Mi az ára a két aprókavicsnak?
Nézz egy jó SMC660-at, többet tud a 625nél.
Igaz hogy csak berúgós de, én inkább azt választanám.
az úgy komoly! :/ sajnálom :(
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy elsődlegesen 690 smc-re vadászok, de kevés sikerrel, eddig csak netet böngésztem, nemrég volt egy a használtautón, de lecsúsztam róla... nem tudtok esetleg tippet adni, hogy hol találhatnék ilyet? Esetleg kereskedést? Előre is köszi!
link Szállításban tudnánk ügyezni valamit.
5.65mm I.D. x 1.33mm a mérete (az I.D. a belső átmérő) és szerintem kapsz csapágy boltban ilyen o gyűrűt vagy hasonlót ami jó lesz! üdv!
Ami azt illeti egyelőre nekem nem is kellene forgalomba helyezni.
Ez épp ki van vonatva a forgalomból Magyarországon és 1 román adásvételije van de ott még nem helyezték forgalomba!
Külön vagy párban adod az akrát, ha külön akkor db/ft?
Igen Barni!