Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Aki jártasabb a témában!
Létezik, hogy a 2008as 530 EXC-kerék mérete eltér a korábbi verzióktól? Csak mert ismerős akart sm-szettet bele rakni (bár nem gyári, hanem valami sportmotor 3 küllős kerék, de korábban KTM-en voltak ezek a felnik is) és 2 mm- eltérés van a tengelynél vagy én nem tudom, de valami 2 mm-eltérés volt azt állítja, és hogy azt mondták neki KTM kereskedésben hogy 530hoz külön sm szett kell.
E
Erre azt mondtam neki hogy...
Látom értelmes emberek vagytok. Gratulálok.
Káttéjem te mekkora egy tirpák paraszt vagy! Anyádék és a családod hogy bírnak elviselni?Vagy nincs még kutyád sem?! Akkor megértelek!Vagy csak fórumon vagy ekkora faszkalap?Gratulálok karrier.
Kivel feküdjön le a barátnőddel aki le lépet? ja de már azt zacskózák!
Köszönöm a szívélyes fogadtatást, igazán sokat segítettél! Paraszt.
MOTORvásárlás előtt ÁLLSZ? És ENNYIRE bizonytalan vagy?

Akkor FEKÜGGY le ELŐTTE...ne ÁJJÁL...hidd el SEGÍT...
Gyűjjcsé....adok gerebbjét...
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mivel motorvásárlás előtt állok. Sok gondolkodás után egyre inkább az Smc 690 mellett határolódok el. Tudtok valamit erről a típusról? Szervízigényes? Ha esetleg valakinek volt/van ilyen, vagy képben van vele az írhatna pár sort.
Köszönöm!
Sziasztok! Van köztetek SM/SMT tulaj? Tapasztalatokat gyűjtenék! Üdv,
Biztos ?! Mert akkor köszönöm szépen! Képet rakok fel csak kerüljek haza
A lelkem az ördögé!
Nem tartozol semmivel, majd egyszer úgy is megtaláljuk egymást!
Egy képet azért linkelj be ide, mert megnézném !
Hatalmas nagy óvoda

Kortisz, én még tartozom neked.
Azt tudom hogy te tudsz reklamalni....
én visszavinném gariba.. megvetted sok millióér a motort aztán ilyen a lánc.. biztos visszamennék.. lesz ami lesz..
megyek pár kört a pályán lejövők húzni kell rajta megint megyek megint húzok rajta... és mivel a gyári lánckerekeken kopás nem látható vennék rá egy erősebb láncot!
Hali!
2002 es 520 exc -re keresek kitámasztót.
Válaszokat előre is köszi !
4 üzemóra után? Ez hogy sikerült?
Rendben, szívesen állok rendelkezésedre!
Akkor ugatsz ha hozzadszolok ! :D
húzzál aludni... :D
akkor most köpködjük le az összes japánt mert egynek beszart a generátorja hát beszarok mivan a ktm-en soha semmi sem romlik el ?