haverom gsx-r e is szét volt most bontva aztán huszon 1-2 ezer volt benne.. szintén generátor.. de 1 másik r6 osába is mondjuk abba sztem 40 körül volt mikor elment
a mostaniak már nem igazi japánok azok ilyen emo formák
pl az 1000f többet elment
amúgy vicc hogy a régi xt-nek amég az indexbúrája is japán volt, az újnak meg már a blokkja sem az.......
Én pont ma találkoztam egy sráccal aki a 38e-t futott R1-ére keresett generátort (ami benne van, az leégett)...ennyit a soseelnemromló jaPPPPán motorokról...
akinek nincs pénze annak okosnak kell lenni, meg ügyesnek meg kreatívnak stb
ja és ne vegyen európai motort
pl megvettem az xt-t 220ért ráköltöttem egy ötvenest aztán mentem 5ezret és csak megy csak megy
megvettem a huskyt 700ért ráköltöttem egy 30ast mentem vele 10 órát és most épp áll
mondjuk ha nem lettem volna sóher akkor 40et költök és nem állna éppen
Hát, ugye tanuló vagyok, így nincs 200.000FT-om fölöslegbe, és a szülők se gazdagok hogy hip hop szervízbe munkadíj 25.000... Így hát marad a Home Made, persze nem össze vissza barkácsolva... Szerencsére van a faluban pár ember aki nagyjából érti ezeket a teleszkópokat, így hát most fordítottuk meg a szimeringet, és eddig tökéletes! Azért köszi a segítséget
Az eggyik telója folyt, a másik teljesen jó volt, így a jóból leengedtük az olajt és amennyit leengedtünk annyit töltöttünk vissza a friss olajból mindkettőbe.
de nem is bontottam szét.. az első mikor beszart egyből vittem szerelőhöz.. ezt meg jövő héten fogom... nem állok neki szétbarmolni.. te SUTISTA majom :D
pl az 1000f többet elment
amúgy vicc hogy a régi xt-nek amég az indexbúrája is japán volt, az újnak meg már a blokkja sem az.......
Mi újság a Mivv-el?
ja és ne vegyen európai motort
pl megvettem az xt-t 220ért ráköltöttem egy ötvenest aztán mentem 5ezret és csak megy csak megy
megvettem a huskyt 700ért ráköltöttem egy 30ast mentem vele 10 órát és most épp áll
mondjuk ha nem lettem volna sóher akkor 40et költök és nem állna éppen
köszi!