Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
egy csúnya faág betörte az olajszintet jelző ablakocskát 2005 EXC. nincs véletlenül ilyened? ill. kívülről cserélhető?
Emmeg amúgy enyém...
ki akartam próbálni de lusta voltam, mire egyenes talajra értünk mindig el voltam fáradva
Miért nem rúgtad le róla!
lehet ez csak egy segélykérés volt tőle hogy valaki használja már pár órát tiltáson
Tudom,hogy nem azért írtad.
nem fikázásképp írtam csak érdekességképp
német tulaj,újonnan vette, még az olajcserét is szervizben csináltatja
totál műkedvelő ember ráadásul 50+éves, a huskyval vadabbul hajtok tőle
Ez 225 órával bontatlanul sem dob füstöt, úgyhogy nem mindegy ki mit tesz vele!
nemrég láttam egy 530-ast 2 évesen 90 órával, olyan kéket dobott hogy a kerozinnal működő 353as wartburgnak is becsületére vált volna
Igazán endurora az sx teljesen alkalmatlan, de ha 120 kiló és 2méter magas vagy akkor még jó is lehet!
unatkozas@citromail.hu vagy 70/3650837
De van..
Üdv!

Vkinek nincs elfekvőben fékpedálhoz rugója?

ha van kérem jelezze
Hello Kex lenne 1-2 kérdésem hozzád, adnál egy mailt? Vagy írj egy tel számot nekem hirdetésen keresztül és fel hívnálak. Kösz előre.
ha érdekel csörögj fel
06 30 635 9305
Eladó 2db Akrapovic db killer és a hozzá tartozó gyári csavar, mivel elment az egyik kipufogó
Köszi,de én eredetit,gyárit keresnék!
Hogy szokták mondani: endurora endurót, krosszra krosszt! Jó blokkja van ezeknek, de természetesen karbantartás függő... Sx exc közötti különbség elég nagy! Az sx idegbeteg az EXC-hez képest, Nem igazán enduróra való (bár van aki arra is tudja használni), hiányzik az önindító, ami kellemetlen tud lenni bizonyos helyzetben! Viszont könnyebb! Igazán megszokásodtól, kondidtól függ melyik jön be jobban... Szerintem! :)
Én inkább exc-t nézegetnék vagy ilyet:
http://www.kepesmotor.hu/beta-...
Tudnál képet felrakni róla és egy árat mondani?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_sx_sx_525-7844299

Szias
ztok! Kinéztem ezt a motort és talán már meg is egyeztem rá a sráccal, azonban a ti véleményeteket is meghallgatnám! Nagy részben endurozni venném, ahová tudom, jobban passzolna egy exc változat. Ennek ellenére az érdekelne, hogy:
1. mi a különbség az exc és az sx verzió között?
2. 2006-os blokknak van buktatója, vagy már kiforrott motorblokk?
3. az sx és az exc blokk megegyezik, csak az áttétel más?
4. üzemóra szempontjából az exc-hez képest mi a szervíz intervallumideje?

Elsősorban olyan személyek segítségét várom akiknek van 2006-os 525-ük mint pl. BUGIC, vagy Zarándol-nak, de természetesen minden véleménynek örülnék! Ha jobban meghúzom a gatyaszárat talán összejönne egy 2008-as 530-as is, de az 525-t még mindig megbízhatóbbnak tartják! Nem szeretnék senkit sem untatni a kérdésemmel, próbáltam teszteket keresgélni neten, illetve itt a fórumon is keresgéltem, de össze-vissza adja be, neten pedig nem találtam!
Nekem van narancs EXC fejidomom gumi felfogatok es lampa nelkul. De van nagyon eros led lampam tobb fele, csak bele kell fabrikalni. Brutal eros 4 ledes es 1 ledes lampaim vannak, egyeniranyitot is adok hozza, de ezeknek meg is van az ara
Sziasztok! Exc-re 2005-től 2013-ig keresek lámpás fejidomot.Használt és új is érdekelne! Előre is köszönöm.
06 30 635 9305
3.800 ft db
egybe 3.500 ft db
annyi értelme van a kérdésnek hogy kb mi a hatótáv
mert ha megy a hegyek közé szenvedni tudja mennyi cuccot érdemes a hátizsákba pakolni