nem fikázásképp írtam csak érdekességképp
német tulaj,újonnan vette, még az olajcserét is szervizben csináltatja
totál műkedvelő ember ráadásul 50+éves, a huskyval vadabbul hajtok tőle
Hogy szokták mondani: endurora endurót, krosszra krosszt! Jó blokkja van ezeknek, de természetesen karbantartás függő... Sx exc közötti különbség elég nagy! Az sx idegbeteg az EXC-hez képest, Nem igazán enduróra való (bár van aki arra is tudja használni), hiányzik az önindító, ami kellemetlen tud lenni bizonyos helyzetben! Viszont könnyebb! Igazán megszokásodtól, kondidtól függ melyik jön be jobban... Szerintem! :)
Szias
ztok! Kinéztem ezt a motort és talán már meg is egyeztem rá a sráccal, azonban a ti véleményeteket is meghallgatnám! Nagy részben endurozni venném, ahová tudom, jobban passzolna egy exc változat. Ennek ellenére az érdekelne, hogy:
1. mi a különbség az exc és az sx verzió között?
2. 2006-os blokknak van buktatója, vagy már kiforrott motorblokk?
3. az sx és az exc blokk megegyezik, csak az áttétel más?
4. üzemóra szempontjából az exc-hez képest mi a szervíz intervallumideje?
Elsősorban olyan személyek segítségét várom akiknek van 2006-os 525-ük mint pl. BUGIC, vagy Zarándol-nak, de természetesen minden véleménynek örülnék! Ha jobban meghúzom a gatyaszárat talán összejönne egy 2008-as 530-as is, de az 525-t még mindig megbízhatóbbnak tartják! Nem szeretnék senkit sem untatni a kérdésemmel, próbáltam teszteket keresgélni neten, illetve itt a fórumon is keresgéltem, de össze-vissza adja be, neten pedig nem találtam!
Nekem van narancs EXC fejidomom gumi felfogatok es lampa nelkul. De van nagyon eros led lampam tobb fele, csak bele kell fabrikalni. Brutal eros 4 ledes es 1 ledes lampaim vannak, egyeniranyitot is adok hozza, de ezeknek meg is van az ara
egy csúnya faág betörte az olajszintet jelző ablakocskát 2005 EXC. nincs véletlenül ilyened? ill. kívülről cserélhető?