Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondja ezt az akinek már fél éve szar a hátsó gátlója
Endurocross, és enduro versenyeken szoktam indulni, és volt, hogy 1 órát bírt. Én azóta csak a gyárit, még ha 3x annyiba is kerül....
Persze, még tegnap. Ma oda is kellett, hogy érjen.
Köszönöm. Ezek mennyi üzemórát mennek?
és akkor mi van? más is úgy csinálja.. csika1 vagy a katona gábor dömsödön.. felpostázod megcsinálja visszaküldi.. nyilván nem 5000 lesz hanem 15.. de legalább normálisan meg lesz csinálva.. ha már vettél 1 motort erre ne sajnáld már :S ilyen homemade akciókkal... és azt se tudod h fordítva raktad e be a szimeringet
feladtad?
írtam 2x is
Hello. Vennék exc 400 ast és abba a problémába estem hogy beszéltem valakivel és mondta hogy RF-es motor van benne. Azt kérdezném hogy az mit jelent? Hány üzemórát megy el egy olyan? Előre is köszönöm!
Mert ha szerelőhöz "vinném", akkor postázni kéne, mert itt a közelbe senki nem foglalkozik ilyennel:/
miért állsz neki ha se a légrésről nincs fogalmad se az olajmennyiségről és még arról se h a szimreinget h kell belerakni.. nem értem.. miért nem viszed el szerelőhöz?
Bár hogyha fordítva raktuk be a szimeringet akkor lehet azért folyik? Vagy lehet azért van ez a folyás mert sok olajat töltöttünk a teleszkópba és a fölösleget nyomja ki magából?/0,5-0,5L/
Már csak az a baj, hogy mivel nem eredeti ktm telók vannak benne, az egész országba csak ezt a márkát találtuk ebbe a méretbe...
Akkor valószínüleg a szimering a hibás?:/
A közvetlen környezetemben lévő használat és a személyes tapasztalatok nem szólnak ellene...de mki azt épít be és használ amit jónak lát.
Ha megrottyant volna akár 1 v 2-3 akkor én sem pártolnám,de eddig oks...kippkopp.
A tapasztalat nem ezt mutatja...
....is lehet,viszont zömében makulátlanul teszi a dolgát.
Az Athena szimmering....
Helló.
Pár napja cseréltem a SX125-be első teló szimeringet és porvédőt (teljesen új ATHENA szimering+ATHENA porvédő). Eresztett a teló, ezért kellett a csere. Itt jön a probléma. Még mindig ereszt, igaz nem olyan drasztikusan mint eddig, de egy motorozás alkalmával tuti elfolyik 7-10ml. Mi lehet a problémája?
Hello érdeklődnék hogy meg van e a motor mert láttam a képes motoron. Meg mennyire tartod ?
Az eladó holmiknál bejön a hirdetésem, oda beírtam.
2010es idomszettet mennyiért gondoltad?
akkor most talán
köcsög tkom nem akart olyan címet adni amilyet akartam, aztán utána nem is erőltettem
a citrom meg azért jó mert sárga
mennyi pénzt szánsz rá?