Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Börni!

Teló szám?
rolandsimon89@gmail.com
Ha valakit érdekel esetleg egyben 690-ért vihető. 58 üzemóra 6 -os váltó és mellesleg hibátlan a motor
Üdv . Eladó a paripa,de valószínüleg bontás lesz és alkatrészbe lesz eladva. Ha valakit érdekel valami jelezzen bátran .
Nem!
Sziasztok! Lenne, egy olyan kérdésem, hogy van egy 2002-es Exc 520-as motorom és szeretnék rá venni, egy narancs sárga hátsó sárvédőt, és oldal idomokat (hátul). És a bökkenő az az, hogy csak 2004 est találtam, és az lenne a kérdésem, hogy rá megy-e?
Üdv! Zoli
Meg. Olajleengedő csavartól a szelepfedélig kb 4-5 liter.
És nem megy bele, neked kell beleönteni.
Nincs mit szívesen.
Helló valaki meg tudja nekem mondani hogy a ktm sxf 450 2007-es motorba mennyi olaj megy bele.
Válaszotokat előre is köszönöm
Elektronika! De az hogy papíron 30kw az nem jelenti azt hogy az tényleg annyi!
ááááááá ilyet csak szakemberre bízik az ember
Sziasztok!
Keresek olyan szakit aki tud perselyezni és új alkatrészeket beszerezni 07" ktm 250exc-f hez!
Vagy ha én nem is, majd apud megcsinálja vagy Levi mert ő úgy is a MaMiba jár szóval
25000
Eladó 4t hűtőventillátor. Gyári, így mint a képen. 2007 450-en volt.
Hatalmaaaas :d pár hét aztán jön a kérdés hogy "ratoltottem a 950re a guglibol egy térképet de valamiért mindig azt írja a motor, hogy ujratervezes. Ilyenkor mi a probléma ? "
Aprópénzes cross gatya eladó! 1x használt, másikat vásároltam.
Hibátlan! (fudejovagy)
Ára 7 e ft.
lehet igazad van.. :) nemtudom.. :) nemértek hozzá :)
Szerintem inkább a fojtószelepnél lehet valami. Az ebay-n ezt találtam.
http://www.ebay.de/itm/48-PS-D...
de linkaska nagyon szívesen áttérképezi meked! nagyon ért hozzá a TAG! kb akármilyen térképet rátol neked :)
Valószínűleg ECU-ban injektortérképpel.
Van egy 2010-es EXC 300 Six Days...ha érdekel, giraffe64@freemail.hu
Hol sikerult hozzajutni? Mennyi volt?
Tudja valaki ,hogy SmcR hol van fojtva 40Le-re?
Papíron 30kw
ismerősöm lehet hogy hívni fog!
Én sem bántam meg,hogy lecseréltem a 450-et.