Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt én vettem meg 140ért,nem 110 volt az biztos,de lehet megválnék tőle.
Esetleg ingyen? 300 felett van az ára....általában a súberkocsi kopik el először. Annak 75.000,- az új ára. De van rá megoldás, amivel újra szalonképessé lehet tenni....
Zsembery árult itt 110 -ért, de ettől kicsit kedvezményesebben kellett volna.
Esetleg használt, de jó állapotú?
Háááát, ez jó kérdés. Ez nullkilométeres volt, és 130.000,- Benzint se látott még. Ki kell fogni...
Mi lóvé lenne egy általad szerzett új, 640-re való?
Ma te vagy a harmadik, aki karbit keres. Most vettem egy zsír újat, egy Duke II-őt építek éppen...
Szerintem ez élből többet ér, mint 15.000,- de akkor sem az enyém.
amúgy ha még megvan elég jó áron el lehet passzolni
nekem csak megfordult a fejembe hogy eladom már kopogtattak is érte az ajtón 15ért
fcr 41-es karid van eladó Zsir?
Még szerencse, hogy az nem az enyém...
az a zümo tartó mindent elárul
2012-es modell, 51 órával vettem, és így nézett ki...
Valószínű más dimenzióban élünk,de mi a faszomat akarsz ezzel?
ő ezt veszi, általában! : http://hu.wikipedia.org/wiki/J...
Azért..nem hiszem hogy így vette,Ő pont az az ember aki tudja mit vesz meg...és rendbe teszi
...Azért nem egy öreg motorról van szó
Egyetlen percig se hidd hogy ez jobb mint a tiéd,ha módodban áll próbáld ki a 2007-est,meg sem közelíti a 04.. 05.. 06-ost...
olyan érzés mikor mész vele mintha az elektronika nem engedné úgy teljesíteni mint az elődeit..a 450-525-öt is kipróbáltam és mind kettőnél ez volt az érzésem,ezt nem csak én éreztem így.

Szóval légy elégedett a tiéddel,a KTM gyár egyik legjobb típusát hajtod
Ez rendben van kérem,erre lehet mondani hogy gyári állapotú
no és merre?
Hüjjejószág...OTT is lesz az MIND még HÁROMEZRBE is...

Akkor TE most TEDD fel EGYNÉGYÉ...amazok meg majd FELTESZIK EGYÖTÉ...lassan osztán KIMENTEK KÉTMIHÁJJIG... aztán meg majd ÉRTETEK is KImegy a LIPÓTMEZEI gyűjtőkocsi...:)

Egy BAROM nem BAROM...végülis ÉN LEszarom:)
Nekem van motorom,nem is nagyon akarom lecserélni,úgyhogy mehetek a kocsmába!
Mennyivel igènyel több törődèst mint az exc?
A vor nagyon jó helyre került közben vadàsztam ktm és ő lett,pont amijet kívànt a szervezetem közben cimbi meghozta azt az autót amit őszre vàrtam de olyan tip-top àllapotú hogy lestoppoltam 'röviden ez a történés' a hiteles dologgal sincs gond megoldható.Persze nem úgy hogy itt vannak a gombok a motort meg viszem és majd hozom a kabátot. A segítséged köszönöm
Skacok! Jano épp olyan magánember, mint ti, csak nem kocsmába jár, hanem hirdetéseket böngész. Ezt bárki megteheti...
Egyet tudok érteni. Számomra álom motor