Esetleg ingyen? 300 felett van az ára....általában a súberkocsi kopik el először. Annak 75.000,- az új ára. De van rá megoldás, amivel újra szalonképessé lehet tenni....
Egyetlen percig se hidd hogy ez jobb mint a tiéd,ha módodban áll próbáld ki a 2007-est,meg sem közelíti a 04.. 05.. 06-ost...
olyan érzés mikor mész vele mintha az elektronika nem engedné úgy teljesíteni mint az elődeit..a 450-525-öt is kipróbáltam és mind kettőnél ez volt az érzésem,ezt nem csak én éreztem így.
Szóval légy elégedett a tiéddel,a KTM gyár egyik legjobb típusát hajtod
Hüjjejószág...OTT is lesz az MIND még HÁROMEZRBE is...
Akkor TE most TEDD fel EGYNÉGYÉ...amazok meg majd FELTESZIK EGYÖTÉ...lassan osztán KIMENTEK KÉTMIHÁJJIG... aztán meg majd ÉRTETEK is KImegy a LIPÓTMEZEI gyűjtőkocsi...:)
A vor nagyon jó helyre került közben vadàsztam ktm és ő lett,pont amijet kívànt a szervezetem közben cimbi meghozta azt az autót amit őszre vàrtam de olyan tip-top àllapotú hogy lestoppoltam 'röviden ez a történés' a hiteles dologgal sincs gond megoldható.Persze nem úgy hogy itt vannak a gombok a motort meg viszem és majd hozom a kabátot. A segítséged köszönöm
Esetleg használt, de jó állapotú?
nekem csak megfordult a fejembe hogy eladom már kopogtattak is érte az ajtón 15ért
olyan érzés mikor mész vele mintha az elektronika nem engedné úgy teljesíteni mint az elődeit..a 450-525-öt is kipróbáltam és mind kettőnél ez volt az érzésem,ezt nem csak én éreztem így.
Szóval légy elégedett a tiéddel,a KTM gyár egyik legjobb típusát hajtod
Akkor TE most TEDD fel EGYNÉGYÉ...amazok meg majd FELTESZIK EGYÖTÉ...lassan osztán KIMENTEK KÉTMIHÁJJIG... aztán meg majd ÉRTETEK is KImegy a LIPÓTMEZEI gyűjtőkocsi...:)
Egy BAROM nem BAROM...végülis ÉN LEszarom:)