Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez nem függ össze.Attól még hogy erősebb valami nem biztos hogy hamarabb széthullik.Ha teszel egy akra rendszert a gépre attól még nem fog hamarabb elkopni a dugattyú nem?Felhasználás kérdése.Erős nagyköbcentis gépek ezért is tartósak hobbisták kezében mert nincsenek szétforgatva mégis lehet velük motorozni.125-ös géppel amivel nyélen mész hamarabb széthullik mert forgatva van folyamatosan.Szerintem az élettartam nagyban függ attól hogy milyen fordulatszámon megy átlagban a motor.Na meg persze hogy van üzemeltetve de ez más mese
Hali!
Múltkor volt szó itt olcsó üléshuzatnak való anyagról.Honnan lehetne ilyet beszerezni?
Szia Barni!
Kár pedig bevállaltam volna, hangja páratlan!
Az Akra mar nincs meg!
Elado! akit erdekel keressen!
melyik oldalon nézelődsz? 990 et akarok de az országba nincs ezért kintről kell.. csak még nem tom hol nézzem
Végülis nem érdekel ha kicsit gyengébb, de tartósabb
Biztos van különbség a 2007-esen mert aki látott már ilyen motort kívül belül az mind ezt mondta hogy harmatabb a 07-es.Talán van aki tudja is hogy mik a különbségek az évjáratok között.Pl Zoozee de ő már rég nem írogat ide.Meg is értem miért.
De én voltam!
gondolom hogy kevés esély van de megkérdem:
REKLUSE Z-Start PRO cuccot tud valaki a huskyhoz valami emberi áron?
200pénzt nem szeretnék adni érte
Vezérléshez meg nincs odaírva, hogy korábbiban is ez volt-e, most nincs kedvem megnézni
Pedig a CDI doboz is 2005-07-ig ugyanaz, a főtengely pogácsái lettek elvileg csak kisebbek átmérőre, a kiegyenlítőtengely maradt 01-07-ig ugyanaz, a karbi 06-07-ben egyforma (kézikönyvekben most lestem meg). A CDI mondjuk lehetett kicsit máshogy programozva, ha egyáltalán programozható, de nem valószínű
Nem hiszem hogy jobb motor csak ha újonnan egy ilyet hozzámdobnának azért nem utasítanám vissza.Igazából csak azért voltam annyira oda érte mert ez az utolsó 4T RFS blokkos EXC.Azt tudom hogy halványabbak a 07-esek de ez a Factory azért más.Gondolom ez komolyabb teljesítménnyel rendelkezik.Semmi bajom amúgy a 06-os EXC-m mel.Nagyon elégedett vagyok vele.Sőt valószínü meg is tartom még jónéhány évig.Ha nem szeretném akkor már rég eladtam volna.Elvégre már 6éve nálam van és hibátlanul szolgál.Van mikor úgy gondolom hogy el kéne adni mert elég lenne egy olcsóbb is de egyszerűen nem tudnám tovább adni.Átülni egy olcsóbb gyengébbre valahogy nem vágyok rá
Ami most van 2007 Kawasaki Z750 11000KM. újszerű, sport dobbal és első teló tuningal.
Kicseréled a matricát, ha ettől nem megy jobban a hengert is és a probléma megoldva.
Minden van, csak pénz kérdése!
Van rajta pár, ezt a keveset erdőben tette meg.
De igen, csak nem veled dumáltam? Ez volt beömlesztve az audiba.
Mé'lett leragasztva a 'szeme', hogy ne lássa amikor szakadékba ugrasz vele?
írtam
adatlapon az elérhetőségem.múlthéten fcr39 még volt vadi új egy haveromnál.
lehet benne valami, neked elhiszem, biztos többet láttál már mint én!
metz71-el felveszem a kapcsolatot, hátha tudunk valamit egyezni.
magas a karbi? régebbi 600-as endurba szerinted elfér?
ilyen xt xr-re gondolok
Általában az 50-ért árult FCR-ek már lógnak ezerrel...
eskü?
használtan 50-70 ig árulták, de ha sikerül megtalálni a 110-es hirdetést akkor betolom a linket
rolandsimon89@gmail.com