Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendeltem már egyet :D ha tönkremegy akkor visszatérek a powertape-re az kibírt pár motorozást már és olcsóbb is de ezt megpróbálom most ettől függetlenül.
70. 000hirdettem meg ez picit varialhato.
Ha valami rendellenesség hallatszik, akkor általában már rég késő...
mennyi pénz?
csomag úton van father!
Helló!
Mi utal a 2T krosszoknál arra, hogy kopott, elérett lenne a dugó, hajtókar? Mert nem tudom hogy mennyi üzemóra van a motoromba, és nem akarom hogy valami eltörjön... Tudom, az a biztos ha szétszedjük és úgy, de valami hang vagy valami utal ezekre a dolgokra? Előre is köszi!
megyébe merre vagy?
Szia,
Nekem nem vált be.Lejön a blokk melegétől,szakad,foltosodik.
Ha vastag karbon mintás matricából vágod ki ugyanezt a formát,akkor az sokkal tartósabb...csak melegítsd rá!
egy akrapovic dob valakinek?
Üdv Márkatársak!
ARC DESIGNOS deknivédők mennyire strapabíróak? Valakinek tapasztalata velük?
Elnézést hogy nem írtam neked de biztos elfelejtettem.Milyen címen írtál mert könnyebb lenne úgy visszakeresgélnem.Igérem válaszolok mielőbb.
Hello :) Mi a különbség az sx és az sxs között? Miről lehet azonosítani,ha egy sx-re ragasztanak sxs dekort ?
Igen, most volt az első bevetés. Szombatra elkészült, vasárnap rajt...
Akkor valóban
Csak mert feltűnt, hogy a sok széria motor közül egy egyedi megjelenésű (fórumon pár napja képeken látott) KTM suhan
Vegyél inkább tuonot
Engem is láthattál, hisz indultam. 846-os volt a számom.
Tegnap Tokodon EC-n nem téged láttalak a fekete EXC-vel?
drága
Sziasztok!

Hagy kérdezzek ezen a ponton én is egy-két dolgot.

#BUGIC
Te azt ígérted, hogy írsz néhány sort nekem e-mailban, de elfoglaltságaidra hivatkozva ez azóta tolódik.

#Barni13
Miért akarod lecserélni a jelenlegi 450-es 4t exc-det. Nem olvastam pontról pontra végig, amit írtál, de mintha úgy írtad volna, hogy ezt is meg szeretnéd tartani. Mi az oka, hogy átülnél egy 300-as 2t-re?

A srác hirdeti egy ideje egy ezt a 300-as KTM-et:
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...

Mi miatt nem kelendő? Mi a véleményetek róla? Barni13 te ezt már bizonyára láttad. Mik azok a tényezők, ami miatt nem kellene? Esetleg elgondolkodtál már mondjuk más márkán is, pl.: Gas Gas Ec 300?

A véleményeket előre is köszönöm.
Értem.Ez érthető indok Sok szerencsét az új motorhoz.
300as kell!
igen sm kell! hát most hiába gondolkodok.. itthon nincs, a superduke meg a 950 nem tetszik.. ez meg már kicsi.. szóval csak kintről.. tudom h kb mennyi a lepaprozás.. azt is h sok, de hát most mittudok csinálni
moto.it Gondolom a sm kell, amit még meg szabad venni olyan 8000 eur ehhez még számolj olyan 2-3 ezer km. + 15-20 ezer ft. autópálya díjat és az itthoni kb. 130 ezres lepapírozást. Úgyhogy azért gondolkodj ezen a projekten! Ha kell hozhatok!
Miért adod el?Meguntad?