rendeltem már egyet :D ha tönkremegy akkor visszatérek a powertape-re az kibírt pár motorozást már és olcsóbb is de ezt megpróbálom most ettől függetlenül.
Helló!
Mi utal a 2T krosszoknál arra, hogy kopott, elérett lenne a dugó, hajtókar? Mert nem tudom hogy mennyi üzemóra van a motoromba, és nem akarom hogy valami eltörjön... Tudom, az a biztos ha szétszedjük és úgy, de valami hang vagy valami utal ezekre a dolgokra? Előre is köszi!
Szia,
Nekem nem vált be.Lejön a blokk melegétől,szakad,foltosodik.
Ha vastag karbon mintás matricából vágod ki ugyanezt a formát,akkor az sokkal tartósabb...csak melegítsd rá!
Hagy kérdezzek ezen a ponton én is egy-két dolgot.
#BUGIC
Te azt ígérted, hogy írsz néhány sort nekem e-mailban, de elfoglaltságaidra hivatkozva ez azóta tolódik.
#Barni13
Miért akarod lecserélni a jelenlegi 450-es 4t exc-det. Nem olvastam pontról pontra végig, amit írtál, de mintha úgy írtad volna, hogy ezt is meg szeretnéd tartani. Mi az oka, hogy átülnél egy 300-as 2t-re?
Mi miatt nem kelendő? Mi a véleményetek róla? Barni13 te ezt már bizonyára láttad. Mik azok a tényezők, ami miatt nem kellene? Esetleg elgondolkodtál már mondjuk más márkán is, pl.: Gas Gas Ec 300?
igen sm kell! hát most hiába gondolkodok.. itthon nincs, a superduke meg a 950 nem tetszik.. ez meg már kicsi.. szóval csak kintről.. tudom h kb mennyi a lepaprozás.. azt is h sok, de hát most mittudok csinálni
moto.it Gondolom a sm kell, amit még meg szabad venni olyan 8000 eur ehhez még számolj olyan 2-3 ezer km. + 15-20 ezer ft. autópálya díjat és az itthoni kb. 130 ezres lepapírozást. Úgyhogy azért gondolkodj ezen a projekten! Ha kell hozhatok!
Mi utal a 2T krosszoknál arra, hogy kopott, elérett lenne a dugó, hajtókar? Mert nem tudom hogy mennyi üzemóra van a motoromba, és nem akarom hogy valami eltörjön... Tudom, az a biztos ha szétszedjük és úgy, de valami hang vagy valami utal ezekre a dolgokra? Előre is köszi!
Nekem nem vált be.Lejön a blokk melegétől,szakad,foltosodik.
Ha vastag karbon mintás matricából vágod ki ugyanezt a formát,akkor az sokkal tartósabb...csak melegítsd rá!
ARC DESIGNOS deknivédők mennyire strapabíróak? Valakinek tapasztalata velük?
Csak mert feltűnt, hogy a sok széria motor közül egy egyedi megjelenésű (fórumon pár napja képeken látott) KTM suhan
Hagy kérdezzek ezen a ponton én is egy-két dolgot.
#BUGIC
Te azt ígérted, hogy írsz néhány sort nekem e-mailban, de elfoglaltságaidra hivatkozva ez azóta tolódik.
#Barni13
Miért akarod lecserélni a jelenlegi 450-es 4t exc-det. Nem olvastam pontról pontra végig, amit írtál, de mintha úgy írtad volna, hogy ezt is meg szeretnéd tartani. Mi az oka, hogy átülnél egy 300-as 2t-re?
A srác hirdeti egy ideje egy ezt a 300-as KTM-et:
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Mi miatt nem kelendő? Mi a véleményetek róla? Barni13 te ezt már bizonyára láttad. Mik azok a tényezők, ami miatt nem kellene? Esetleg elgondolkodtál már mondjuk más márkán is, pl.: Gas Gas Ec 300?
A véleményeket előre is köszönöm.
http://sbellon.hu/