Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új? Nem, csak Perwollal mosva....
Janó egy ilyet hozzál nekem átvenném jóáron.A legkomolyabb EXC
Néztem ezt a gépet.Valóban jó állapotban van így képről.Gondolom élőben is meg ismerlek nem mondanád ha nem így lenne.Csak az a gond hogy SX.EXC-t könnyebb lenne eladni.Van egy haver aki szeretne motort csak hitelátvállalással vagy részletbe tud fizetni.Mondtam neki hogy úgy elég necces lesz neki találnia bármit is.Talált egy battai motort de botrány az hogy néz ki.Ja és még az évjárat is valótlan.Mindegy ha tudok valakit szólok.A VOR-t is híreszteltem de sajnos többen adják a motort mint veszik a köreimben.
íme egy gyönyörű megkímélt példány
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc-r-7740765
Janó!Ezzel gyere át hétvégén ne a rollerrel!Beküldjük az erdőbe,kell rá egy két karc!
megyén belül merre vagy? 990 et is tudsz hozni?
525 SX

Ő gyárias,nem agyon szerelt "csak szakszervíz",és több a jövője mint a múltja.Már többen hívtak azzal a kérdéssel hogy a hirdetett motor van a képen ? és tényleg kifogástalan és mennyit engedek?Az emberek a sok hirdetett lomok után nem hiszik el hogy lehet korrekt árban jó bőrben lévő krossz motor is.Ebből a gépből max 5 ezer forintot engedek mert tudom hogy mit szeretnék "nem szeretnék" eladni.Ha esetleg téged vagy cimborákat érdekel szólj,örülnék ha hozzáértő kezekbe kerülne.
Senki nem írta hogy hibátlan, de egy 99es motor hogy is lehetne az.
Azt hogy ki hogy bánt vele előttem nem tudom, nálam mindenből megkapta ami kell neki és próbáltam a lehető legjobb dolgokat megadni.
Nyugodtan sorolhatod a hibáit nem zavar.
Ezt a motort én akkor is láttam mikor dobálták a patakba,láttam mikor darabokba szedve hevert és festették,látom azt is hogy facsavar van a tankban,mókolt a rezonátor felfogatás..olcsó féktárcsák nem oda illő csavarokkal,tákolt sebváltókar szétkopva,első fékcső mindenhol van csak ott és úgy nem ahogyan kellene,2-db ból összerakott kötegelővel rögzített telóharisnya..szép harmónikus fehérben,karok letördelve...tovább is van mondjam még?
Van ott hiba nem kevés,nem kell ezen megsértődni...el kell fogadni ez az igazság.
Azért volt ott a smiley mögötte ha nem vetted volna észre.
Senki nem hasonlított össze egy 1999es motort egy 2007es motorhoz.
De annyit elmondok neked hogy körülnézhetsz rendesen a piacon ilyen de fiatalabb képek körében is ami ilyen állapotnak örvend mint ez a 99es motor.
És nem az eladás végett írom hanem mert tudom milyen és hogy néz ki.

"szalaggal.. le fűrészelve ékesített,levitézlett múmját"

Na te aztán tényleg nem láttad még ezt a motort élőben, talán olyantól kérdezd meg milyen is aki látta is.
Vajon neki is ez a véleménye róla, Szab47 tudna nyilatkozni erről.
Amúgy nemtudom hogy honnan szerzed ezeket a motorokat gondolom külföld de hogy hasznod is van rajta így hát nem vagy egy hülyegyerek.Tudod miből kell bevásárolni mert ezt a blokkos EXC-t össze is tudta rakni rendesen a KTM
Ha 525 lenne az oldalára írva még lehet hogy érdekelne is
Tényleg patika motor.Mondjuk így nézett ki az enyém is mikor megvettem úgy 6éve
az egész merő 1adta karc
De csúnya vagy! Pedig mennyit dolgozott vele!

Hogy nézne ki egy erősebb vasárnap után? Minden bükkfa tuskó tele lenne az erdőben karbon matricákkal!
Kicsit erős volt ez a hasonlat nem?
...ne hasonlítsuk már ezt a festett matrícázott,hilti szalaggal.. le fűrészelve ékesített,levitézlett múmját ahhoz a patika motorhoz.
Tudjuk hogy a világ legjobb motorja...mert véletlen épp eladó
Oké, értem. Hát sajnos most nincs rá pénzem, mert az autóba van minden vagyonom, eladni meg nem tudom. Ha el vitték volna már, akkor már nem kellene hirdetned a motort
2.
Nem te vettél az almánál sztender (vagy milyen) rugót?
Csak is, itthonit normálisat nemigen találsz.
Ez is olyan!
valószínűleg a legszebb exc ebből az évjáratból az országban! Egy ilyet vennék az sxf mellé hmmm
külföldön veszed az ilyen gyári új állapotú motorokat?
20/6691055
Még nem, lepapíroztattam így lehet használom majd.