Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna kinőttem már az autós vagánykodós korszakomból meg hát autóm is van. Ez van most, ha kell vigyed mert talán ilyen majdnem új nem nagyon létezik.
Hallo! Tudnál adni valami elérhetőséget! Lenne pár kérdésem!
A fazert el is adtad ?
Sziasztok!

Ha esetleg valakinek van eladó sxf 450 12 mocihoz hátsó kereke érdekelne!Sajna az enyém tropára ment!
Megveszi az ember a szalnbol a motort, meg csak kitolja nem is megy vele már megbunteti a rendőr mergt több mint 30fok a dolese ? Gyári alkatreszbe ne kosson már bele. Baj van ebben az országban....

Légyszi kelljen neked a BMW-m
Vagy szerezz nekem hasonlót autó beszámítással....
A lelkem is eladom egy ilyen 2007-es 450 EXC-ért

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/325/bmw_325ci_gyari_m-packettmanu
alis_8.8l-7176654
Szintén 1 olyan motor amit nem használlni vett meg az 1-ső gazdája hanem mert nyugodtabban alszik ha ilyen áll a garázsba.
Nem 30fok?Megmondod a rendőrnek ha már szögmérővel közeledik feléd hogy várjon biztosúr felülök a motorra és máris meglesz az a 30fok ha még mindig nincs meg felülteted magad mögé a rendőrt is aztán lesz az 50fok is
Tisztában vagyok vele hogy kötelező a rendszám terepen.Csak a pályákat kivéve konkrétan sehol se látják jószemmel az enduro motorost.És most nem a tájvédelmi területekről beszélek mert oda én sem megyek be.De konkrétan sehol se engedélyezett az ilyen fajta tevékenység még rendszámmal se.Persze mondják erre hogy akkor ne motorozz vagy járj pályára.Vagy ne tedd fel a rendszámot és ne állj meg és vállald az esetleges következményeket.Nem minden motoros egyforma.Én is elitélek sok idiótát akik sokat hozzátesznek ahhoz hogy minket így ismernek.Én motorom rendszámos de több hátrányát tapasztaltam mint előnyét.Mindenki döntse el maga hogyan és mive közlekedik de ezt kultúráltan tegye.Felőlem ennyit erről.
azért ez nem 30 fok
paintból ennyi tellett ki, de simán látszik hogy jóval több
szóval jogosan kötözködtek
bár van valami szabály hogy a erre a célra kifejletsztett helyére kell tenni vagy valami ilyesmi
amúgy full köcsögség ez a 30 fok mert nekem a hondán simán csak a sárvédőn volt, és 50 méterről simán látszódott és inkább több volt 45 foknál mint kevesebb
f.levi jól mondja
+30 és -15 a megengedett érték, legalábbis nálam ez az infó van még berögződve.
Egy biztos ha gyári a rendszámtábla tartó és nem piszkáltál bele akkor tuti nem kötekedhet senki vele.

Mondtam is a faszinak, hogy jobban járt volna ha nincs fent neki a rendszám, mint, hogy belepiszkál
+30°, -15°-ban állhat a függőlegeshez képest a rendszámod, teljesen szabályos, potyára fizettél Nekem is meggyűlt a bajom ezért a rendőrrel. Azt mondta, hogy nem látható távolról... ezért elkezdtünk sétálni hátrafelé 150 métert, " na látja, hogy nem látható? ". Én utána kinyomtatott paragrafussal jártam, hogy ha esetleg még egyszer beleköt, de utána nem volt baj
közben a kép lemaradt
Bugicnak akkor jol irtam válaszként, hogy belepofázzak, mert akkor nagyjából azt se tudtam miről beszéltetek Atmosztól akkor mivel rendőr voltál egy szakmai kérdés. a képen amit küldök a hsz-ben a rendszámtáblatartó, felfogatás helye és módja szabályos e? ugyebár egyben van a farokidommal..

lényeg az 1-2-3 éve nekem azt lekellett volna vágnom mert az úgy nemjó, plusz kaptam mellé 5ezer jattot
be kell sározni azt a rendszámot
valami gazat tunkolni a sárba aztán fröcskölni mintha a kerék verte volna fel
ezért is jár egy ejnye-bejnye de akkor sem szigszalagos ragasztgatás, hanem üzemszerű használat
Valóban! Egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekménye. Btk.347§(1) -bűntett 0-3év

Tehát jobb rendszám nélkül!
Erre annyi mondok hogy bárhol motorozol legyen az terepen vagy közúton mindenhová kell rendszám és jogosítvány.
Terepen is ugyanazok a szabályok érvényesek rád mint közúton.
Egy rendőrtiszttel nagyon jól elbeszélgettem ezzel kapcsolatban, pont a félreértések elkerülése végett esett erről szó.
(lezárt területek, erdészutak stb....)
Bugic! Terepen is kötelező a rendszám, a műszaki, a biztosítás, és a jogsi. Az egy teljesen más kérdés, hogy hol lehet hivatalosan motorozni, és hol jelentenek fel.
20/6691055
Ahogy mondod topic Góré!
Rendszám kell! HA nincs akkor pálya vagy más esetben lehet harcolni a törvénnyel és agyalni
Egy dogot szeretnék csak mondani.Itt a terepen való motorozásról volt szó gyengébbek kedvéért.Utcán evidens hogy legyen rendszám.Terepen már bonyolultabb a helyzet mivel mai napig nincs megoldva teljesen hol lehet és hol nem motorozni ezért konkrétan bárhol feljelenthetik terepen a motorost .Mivel gyakorlatilag minden tájvédelmi terület vagy magántulajdon ezért lehetetlen ezt kikerülni.
Na figyu.
Én 3 évig voltam rendőr.
De volt olyan, hogy a gyerek robesszal jött pesten, rendszám átírva a 6 os nyolcassá.
Megáll 20 méterrel előttünk és elkezdi kaparászni a rendszámot.
Odaérünk, a többiek meglincselik, hogy mit csinál meg nem értik a helyzetet én meg röhögtem egy jót és egész este eldumáltam vele egy faszát tök jól elröhögcséltünk, én elmondtam neki mire számítson-játszott vesztett nem rajtam múlott de ha rajtam akkor megússza. ENNYI!
a keksz neked készült.. na mind1..