Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, nagyon boldog vagyok hogy képes voltál válaszolni "kisgyerek"
Nem vettem, örülsz?
Meg mindig nem valaszoltal
Ez aztán oltás volt (vagy akart lenni) a javából
Menjél kérd el Martintól a kekszet aztán örülj magadnak hogy milyen ügyes vagy kisgyerek
hogy belepofázzak... rendszám nélkül is jobb megállni akár, persze szituáció válogatja. a szomszéd faluban, egy srác mz-vel motorozgatott rendszám nélkül.. meglépett a rendőrök elől. rendőrök bementek a kocsmába megkérdezni ki az mz-s gyerek.. ott várták a ház előtt. hazaért a gyerek.. 250ezer büntetés, jogsija ami volt elvették plusz nem is csinálhat semmilyen jogsit vagy 2 évig.. ez az egyik történet..

a másik az helyi srác ahol lakok z1000 van neki. rendőrök igazoltatni akarták rendszám fent.. kövér gáz.. meglépett... rendőr ismerősöm volt aki "üldözte" a motoros gyerek meg majdnem szembeszomszédom.. azóta is szarik rá h meglépett de megjegyezte h bassza meg az anyját a motoros..

szóval nagyon rendőr válogatja.. legjobb szabályosan menni vagy ha nem, akkor is megállni és úgy köszönni h "Jónapot az Uraknak" !
Nem valaszoltal, te is vettel egy 950sm et ? Gugli maps van már rajta ?
el se olvastam hogy mit buziztok itt egymással csak megragadt a szemem a rendszám szó olvasatán ,és leírtam én mit hallottam!
ha köze sincs a történethez az se érdekel!
nem volt muszáj elolvasni amit írok!
Wahh Wahhh
De ha eladom 1.2-ért vagy más 1.25 ért akkor kinek megy a lóvé?
De a reális ára 1.1
Pontosan azért vannak még fent, mert 1.3 felett vannak

Annyiért már motort lehet venni
najóóó
most még hazamegyek, jövő héten már itt maradok.. szal valamit csinálhatunk.. itt alhatsz..! de semmi buzulás.. :D vagy akkor most már te se vagy a barátom? akkor mind1 a most hétvége.. elmegyek a TT-R es haverral kipróbáljuk az SM et.. persze rendszám nélkül mert állítólag az a menő!
Bánat vagy!
De azért leszel a banánom?
Szombat suli nekem vasárnap meg szerintem enyhén masnapos leszek
fú ne is mond.. kortisz is helyeselte.. vadoo is.. nem is tudom mi lesz velem.. lehet nincsenek barátaim? vagy innen nem tudok szerezi többet? :( mi lesz most velem?!.. azért te leszel még a barátom? vagy bánat vagyok?
Nesze neked megkaptad rendesen
Én is kiugrasztom mindjárt a titok olvasó kátéjjemmegmondót, hogy engem baszogatott a 1.2 mihály 2008-xt-vel most meg van vagy 2-3 db ami még 1.3 felett is van vagy bőven több, mint az enyém vót
Tényleg én szálltam el az árakkal egyedül, milyen meglepő
Csak ennyit akartam, nem off
le :D hát az itteni vélemények.. mérvadóak.. nem is értem h maradtam eddig életbe! :D meg ezután h fogok.. :D majd most jól kiosztanak.. én meg sírok! hétvégén? go? valamerre? valami rendőrök elől menekülős rendszámleszerelős kör? mert az a vagány.. ahogy látom :D
Na a főnök jól lesavazott :D
Szia Jano72.
Egy privát elèrhetősèget tudnál adni?
Hali
Kérdésem a következő:
Mennyi olaj kell egy Ktm Smc 660 első telójába? (WP 1418X738)
Köszi
Üdv
Nem kell innom,beszijja a bőrömön keresztül a vérem...
máá megint ittáál a teló olajból
ennyi....