Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
Szeretnék vásárolni egy 2007 KTM Sx-F 250 tipusú motort,de előtte kiváncsi lennék tapasztalatokra,véleményekre ugyanis hallottam mindenféle mende-mondát, hogy a 2007-es Ktm-ek ilyenek-olyanok szétesnek stb.
Akinek van tapasztalata,információja konkrétan erről az évjáratról,motor tipusról kérem segítsen!
Előrre is köszönöm a segítséget!
Nekem az előző EXC-men és ezen is törött már le a kitámasztó csavarja.. Az előző EXC-n pont a benzinkúton, kitámasztottam, léptem 1-2-t a kassza felé és bummmmm Kicsit égő volt..
Nekem a durrogás is megszűnt az OCEMP tűvel
4600 Ft-ért küldök egyet, ha érdekel, aztán legfeljebb visszavásárolom ha nem válik be.. De kell hozzá 160-as főfúvóka is! Alapjárati maradhat 42-es.
Hali emberek!
Továbbra is küzdök a karbival.Beletettem 48alapjáratit,na azzal nem ment!Janó kilőve!Próba 42 azzal sem csak durrog mint állat.Vissza a 45 azzal jó,de továbbra sem adja vissza a gázt,néha fent marad a fordulat,csak egy gázfröcs után esik vissza.Kérdés,hogy a könyv szerint OBDVT a tű,az én tűmön valami OBDV R felirat olvasható ez számít valamit?
az utolsó bekezdés az nem hozzád szólt.. de akihez szólt az tudja ..érti is..remélem
hály evribádi

én ere kifejlesztettem az erdőben egy szisztémát..
mindég van mellettem egy fa..mert ugye erdő ...igy nem kell mindég magammal vinni egy fát a letámasztáshoz...

hiába uszitod északdakotai barétomat(mert ahol linkék laknka miskolci környéke za északdakota nem ..nem pedig ..déldunántúl.. .)
mi már csak haverek vagyunk.. és most ..rajtad a sor(S)
múhahaha
mennyi az ára? mikori?
ezeken az oldaltámaszokon már nem lehet megfordítani a motort.......
Ha valóban ennyit kérnek érte akkor inkább megcsináltatom.Nem tört még le de nem kell neki sok.Kicsit tartósabbra fogom összedobni mert ez a kitámasztó botrány.Kevés dolgot utálok a KTM-en de ez pont az.Köszönöm az infót.
most akkor neked melyik járna ?
Ezzel ÉN is így vagyok...de most mit csinájjak VELED?:)

OKOSOKNAK tisztelet...hüjjéknek megbocsátás JÁR:)
nem vagyok feszül egyáltalán csak unlak már
Mivan LEVETKŐZÖTT LEVENTE...a TE kipufogód má SZÉT van BUH(Z)ERÁLVA?:D

Mintha FESZÜLT lennél KISSÉ...:)
Legyél szives újra Zarándögöt buzerálni mert nem vagyok kíváncsi rád. Vagy menj vissza az aprilia fórumra...
EZT a kérrdést KINEK tetted fel? MOST ottvótál TE gyógyegér vagy NEMVÓTÁL ott..?:)
Ügyes gyerek a Janó!Én már láttam Yamahával motorozni,de azon tényleg bütykös volt a gumi!

Janó!Ha lett ilyen szép géped akkor tudunk utcán is menni,nem csak a "fődön"!Majd beszélünk,ha átjössz a vázadért! Emlékszel neked igértem,te meg hogy elviszed!
Mi már találkoztunk szerintem, tavaly nyáron ott álltunk Dombóváron a 4 sávos mellett egy parkolóban és odajöttél egy exc-vel. Többen álltunk, gsxr, thundercat, nagybandit. Lehetséges ez?
DZSÁRRVISSZHAVER...hát legalább KÖSZÖNNY má SZÉPEN...vagy LINKEJJ valamit:)
Majd teszek rá lánctalpat.
Dombóvár
ahogy nézem a gumija is rendessen kopott..már a bütykökből egyet sem látok.. ezzel egy sáros kroccpályán szinte nem is lehetne menni
nem nem
nem azt mondtam hogy nem lehet menni. .csak azt hogy ..szinte
SZERINTED? Most EZT tudod vagy csak GONDOLOD?

Na ez volt egy BAROM kérdés RÉSZEMRŐL...:)
Na jóvanakkó azé vigyázz nem ám a szíved fogja bánni
Szerintem nagyon jó motor, társaságban van 2 is. De mást nem merek ide írni mert megjött kátéjem

Jól értem hogy Te is innen a Dél-Dunántúlról írsz ?