Ezt nem kell el viccelni,sajnos sokan csak egy könnyen jött hobbinak veszik.Amikor szembesülnek a hirtelen problémákkal csak akkor gondolkodnak el rajta hogy akár bünti is járhat egy véletlen motorozásért..Mikor elindulsz otthonról toppon kell lenni mindig gondolni kell rá merre lehet menekülni,hideg fejjel.. nem elesni hibázni.
Mégis meg fognak vagy jön egy ilyen szituáció akkor sok múlik a fel lépésen,dobálóznak ilyen jól begyakorolt bűncselekmény,börtön..stb szavakkal a zsaruk..betanulják pszihológia órán,ezeket hallva mindent bevall a legtöbb ember.Ilyenkor ha jól beszélsz akár jól is ki jöhetsz belőle
Ide jön egy régi arany szabály
Ha nem vagy fiatalon vad és szertelen,hogy lehetnél öregnek bölcs?
egyszer egy arc azt mondta hogy szedjem le a rendszámot a motorról ( nem saját rendszám a motornak, csak kamu, hogy lássak hogy van) mert az bűncselekmény és lecsukhatnak (okirat hamisítás), ha viszont nincs akkor csaj szabálysértés.
a rendszámról ennyi élmény van
Köszönöm hogy végig olvastad te idegen vándor és további jó és nyugodalmas Ávó mentes éjszakát
Majd egyszer jól seggbekurnak aztán nem írod le nekünk itt nagymellénnyel.Kutyát se érdekli hogy téged hányszor üldöztek meg hányszor vártak a kapuban.Fogalmad sincs dolgokról csak vered itt magad mint egy ribanc.Szerinted ez érdekel valakit?Egy szánalmas kis hülyegyerek vagy.Írhatsz ide bármit meg még rakj be vagy 100ilyen debil képet a rokonaidról gyökér szöveggel alatta de felesleges mert megint csak akkor fogok írni amikor szükségét érzem.Úgyhogy hajrá faszagyerek nyomjad a csicska szöveged
többször menekültem rendszámmal rendőr elől közúton/főúton mint ahányszor te beindítottad a motorod idén.. és semmi következménye nem lett.. pedig már azt is tudják hol lakok mert volt h a ház előtt vártak.. és jogsim se volt.. ezt is tudták.. na akkor ilyenkor mit szakértessz?
van persze! ha rossz a leállítógomb akkor szikrát ad vagy nem? amúgy arra is gondoltam igen sok olajjal kevertem be szal öntöttem hozzá benzint összeráztam majd a karbiból leengedtem az üzemanyagot jól átjárattam a berugókarral de semmi! :@
kiváncsi lennék..azzal a sHráccal mi lett akit kergettek a rendőnyök..átment vagy 8 vasúti piros jelzésen ...elmenekült több megálítalak típusú rendőnyi felépésnél..aztán otthon meg anya a fülénél fogva átadta a épp érkező rendőny 6óságnak.. akik itt is olvasnak..ezúton is üdv nektek
Az első hiba az volt hogy megálltál,a második meg az hogy eszed az semennyi sincs.
...ha már kérdezgettek akkor mondhattad volna hogy el vesztettem a rendszámom,pont ezen az úton,most keresem,jött egy másik motoros megkérdeztem nem e látta?Kerestük együtt tovább..maguk jöttek ő elment én meg megálltam mert bíztam benne hogy a rendőr azért van hogy segítsen,nézze meg minden rendben van.
Akar jelentsen fel de ez így van..bemész be jelented hogy elveszett a rendszám,az kisebb összeg mint a büntetés.
Majd most megtanulod hogy a rendőr nem azért van hogy szolgáljon és védjen,azért hogy pénzt hajtson be..fix meghatározott összeget kell beszednie naponta,ezért megbasznak mindenért
Azt ajánlom tudd hogy mit mondasz mert megszívod,besúgod a másik motorost és járkálhatsz a bíróságra.
A kérdésedre a válasz: minden földút közút, ergo ott is csak rendszámos járművel, rendezett biztosítással, és megfelelő jogosítvánnyal lehet közlekedni.
Szia.Először is ha nincs fent a rendszámod az tényleg bűncselekmény és rendszám mindenhova kell ez nyilvánvaló.Rendszámot aki leveszi az pont azért teszi hogy következmények nélkül meg tudjon lépni a rendőr elől.Szóval ha már rendszám nélkül közlekedsz legalább próbálj elmenekülni és nem megállni vagy hagyd fent azt a rendszámot.Sajnos most ebből tanulni fogsz mert drága lesz.
Sziasztok. Voltam ma kint endurózni gurultunk egyet...földúton szembe jött a rendrőr nem villgot le de félre értetlenül elénk húzódott hogy ne kerüljük ki..nekem rendbe volt minden jogsi,rendszám de le volt véve a rendszámom mert mindig le veszem mint mindenki más..azt mondta a FÖLDÚTON hogy fel jelent mert nincs rendszámom meg h az bűncselekmény..meg mondjam meg hogy ki volt a másik motoros..!Valaki járt már igy tényleg szólhat ha rendszám nélkül megyek a földúton vagy erdőbe?
Sziasztok! Teljes tanácstalanságban vok! :/ van egy KTM sx 250-em 2003-as ma raktam össze a téli szervizelés után a blokkhoz nem nyúltam! na szal összeállt a gép volt még tavalyról bekevert üzemanyagom amihez tettem friss keveréket úgy öntöttem bele a tankba, 3 rúgásra indult is! bemelegítettem ahogy illik utána kerültem vele egyet nem vagdaltam mentem vele szépen észre vettem h alapgázon fulladt de nem mindig akkor kicsit oda húztam neki nem is volt baj 2× 3× csinálta utána semmi 10p gurultam vele aztán vissza mentem még otthon járattam alapjáraton szépen is ment! leállítottam majd kicseréltem a váltóban az olajat ahogy kell, utána próbáltam berúgni de semmi! :@ visszaraktam a régi gyertyát hát ha az a gond de semmi fecskendeztem a hengerbe benzint 3× 4× is de meg sem mozdult! :@ karbiból jön az anyag mert a túlfolyón eldöntésnél jön elég rendesen! szal foggalmam sincs h miért nem indul! valakinek valami ötlet?
Nálam már párszor eljátszotta hogy a laza talajba besüllyedt azt meghajlította a súlyánál fogva a felfogatást.Lófaszt se ér ez a kitámasztó.Nagyobb tapancsot fogok rá csináltatni.Sajnos túl meredek szögben támasztja ki a motort szerintem mivel elég magasról indul és a felfogatás se egy atombiztos.Persze erdőben én is tudom mihez támasztani de kint a homokbányában nem túrhatom ki mindig a hátsókerékkel a homokot hogy ne dőljön el.Kell az a kitámasztó kb erdőn kívül tényleg mindenhová.
Mégis meg fognak vagy jön egy ilyen szituáció akkor sok múlik a fel lépésen,dobálóznak ilyen jól begyakorolt bűncselekmény,börtön..stb szavakkal a zsaruk..betanulják pszihológia órán,ezeket hallva mindent bevall a legtöbb ember.Ilyenkor ha jól beszélsz akár jól is ki jöhetsz belőle
Ide jön egy régi arany szabály
Ha nem vagy fiatalon vad és szertelen,hogy lehetnél öregnek bölcs?
a rendszámról ennyi élmény van
Köszönöm hogy végig olvastad te idegen vándor és további jó és nyugodalmas Ávó mentes éjszakát
maki-ta
te egy nagyon okos ember vagy.. sőt nem is egy..egyből..2
nem véletlen a tökéletes kézvédő befogatást is te adtad .
bakker neked tanitani kéne itt a motorosokat..de mindenben..
és ez nem vick!
...ha már kérdezgettek akkor mondhattad volna hogy el vesztettem a rendszámom,pont ezen az úton,most keresem,jött egy másik motoros megkérdeztem nem e látta?Kerestük együtt tovább..maguk jöttek ő elment én meg megálltam mert bíztam benne hogy a rendőr azért van hogy segítsen,nézze meg minden rendben van.
Akar jelentsen fel de ez így van..bemész be jelented hogy elveszett a rendszám,az kisebb összeg mint a büntetés.
Majd most megtanulod hogy a rendőr nem azért van hogy szolgáljon és védjen,azért hogy pénzt hajtson be..fix meghatározott összeget kell beszednie naponta,ezért megbasznak mindenért
Azt ajánlom tudd hogy mit mondasz mert megszívod,besúgod a másik motorost és járkálhatsz a bíróságra.
FMF vagy Akrapovic rendszert keresnék 2013-as 450 sxf-re!
Ha van vkinek eladó kérem jelezze!