Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA akkor VERD bele a farkad a csöves HORNETEDBE LEVENTE...én meg hosszabbítgatom a KÁTÉJJEMMEL:D
szép a géped janó
vigyázz rá..
kroccpálya után mindég mosd ki a légszűrőlyét
HÜJJEGYEREK...nem szoktam DICSEKEDNI hogy mijjen motorjaim voltak...és voltak JÁNOSNAK...de TE talán az ÉLETBEN látni sem fogsz annyit..ojjat...nemhogy BIRTOKOLNI...

Az hogy a KÁTÉJEMET kedvelem annak is megvan az OKA de nem jelenti azt hogy a TÖBBI nem jó,mert SOK más jó motor van amivel már motoroztam...és amivel még nem és szívesen elfogadnám talán még a KÁTÉJJEM hejjett is...de mikor a csöves IKSZTÉT hasonlítgassák egy HATHATVAN esemcéhhez az má VERI a biztosítékot...jobb ÉRZÉSŰEKNÉL:)
Köszi, kíváncsi voltam fórumtársunk véleményére.
Akkor nem kell mellé fz8 és akkor ez lesz a jó!
akinek kicsi a fasza megtoldja egy kis köbcentivel
nem is értem hogy kérdezhettél ilyet, ami nem ktm biciklinek is rossz

amúgy nagyon szép
BIZTOS hogy JÓ ez is...és ARRA megfelel...de AKI hozzászokott a KÖBBCENNTIHEZ az HOZZÁSZOKOTT...

ANNO volt PÁRHUZAMOSAN(a gyengébbek kedvéért EGYIDEJŰLEG) egy ERHATOSOM meg EGY ERREGYESEM...az ERHAT egy körig KÖTÖTT LE(vagy inkább még addig se...de ha má elmentem vele haza is muszájj volt vele gyönni) az ERREGYről meg nem akaródzott LESZÁLLNI...mert ÉG és a FÖLD volt a kettő...
Majd kiderül, szerintem amire szánom megfelel ha mégse megy mint a többi.
NE aggódj..TŐLED ez is SZÉP teljesítmény...:):)
Igen 3 napos.
EFFZÉEGGYET már majdnem vettem EGYET(csak EGYET...KETTŐ mijjafasznak)...AZ ERREGGYES blokk elég MEGGYŐZŐ...de aztán MÉGSE lett...maratt a KÁJJNE TÁÚZENND MÉTERR...

EZ HATOS...és SZÉP állapotú...de azt VALLOM hogy SORNÉGY csak KILENCSZÁZZ KÖBBcentimetrótól az IGAZI...mert NYOMATÉKOT csak KÖBBCENTIBŐL lehet nyerni...
szép szép!
friss hozomány?
lehet ha összeszámoljunk te mióta feltűntél többet kommenteltél ide mint én mióta regisztráltam
Nem kátéjjem de azért megkérdezem erről mi a véleményed?
ÉN kérdeztem mi a HEJJZET...tanuld meg hogy NEM kérdezel VISSZA...

Nekem NEM kellett keresni...VOLT is...VAN is...de TE úgylátom megszeretted ezt az ÜGYELETES HÜJJE státuszt...itt KELSZ...itt FEKSZEL...:)
Nem.
Mi a helyzet? Azt hittem végre találtál magadnak egy kis életet hogy nem itt kötöd le magad...
FAROK.LEVENTE...mekkérdezhetném akkor ÉN is hogy a TE segglukad MEJJIK HOMÁR barmolta SZÉT?:)
Srácok az SX 400-ba ugyanaz a blokk van mint az EXC 400ba?
köszíí
15e. körül van úgyhogy inkább csináld meg, gondolom letört a hosszabbik 8-as menetes csonk.
Üdv zsiráf.
Tudnál nekem árat mondani egy kitámasztó felfogatásra?
A 26-os alkatrész.Bugic@freemail.hu-ra is mehet köszönöm előre is.
hallod okoska.. lassan mehetünk moziba ha gondolod! és foghatod a kezem! mert meggyüttem nagyfaluba!
ilyen motorom lesz a ténéré után:
http://www.youtube.com/watch?v...
nem idén, de lesz, egyenlőre még megszavazok 25év bizalmat a mostaninak
csak kipróbáltam vele,h biztos a gyertyával van-e gond,nem fogom azzal használni :D