HÜJJEGYEREK...nem szoktam DICSEKEDNI hogy mijjen motorjaim voltak...és voltak JÁNOSNAK...de TE talán az ÉLETBEN látni sem fogsz annyit..ojjat...nemhogy BIRTOKOLNI...
Az hogy a KÁTÉJEMET kedvelem annak is megvan az OKA de nem jelenti azt hogy a TÖBBI nem jó,mert SOK más jó motor van amivel már motoroztam...és amivel még nem és szívesen elfogadnám talán még a KÁTÉJJEM hejjett is...de mikor a csöves IKSZTÉT hasonlítgassák egy HATHATVAN esemcéhhez az má VERI a biztosítékot...jobb ÉRZÉSŰEKNÉL:)
BIZTOS hogy JÓ ez is...és ARRA megfelel...de AKI hozzászokott a KÖBBCENNTIHEZ az HOZZÁSZOKOTT...
ANNO volt PÁRHUZAMOSAN(a gyengébbek kedvéért EGYIDEJŰLEG) egy ERHATOSOM meg EGY ERREGYESEM...az ERHAT egy körig KÖTÖTT LE(vagy inkább még addig se...de ha má elmentem vele haza is muszájj volt vele gyönni) az ERREGYről meg nem akaródzott LESZÁLLNI...mert ÉG és a FÖLD volt a kettő...
EFFZÉEGGYET már majdnem vettem EGYET(csak EGYET...KETTŐ mijjafasznak)...AZ ERREGGYES blokk elég MEGGYŐZŐ...de aztán MÉGSE lett...maratt a KÁJJNE TÁÚZENND MÉTERR...
EZ HATOS...és SZÉP állapotú...de azt VALLOM hogy SORNÉGY csak KILENCSZÁZZ KÖBBcentimetrótól az IGAZI...mert NYOMATÉKOT csak KÖBBCENTIBŐL lehet nyerni...
vigyázz rá..
kroccpálya után mindég mosd ki a légszűrőlyét
Az hogy a KÁTÉJEMET kedvelem annak is megvan az OKA de nem jelenti azt hogy a TÖBBI nem jó,mert SOK más jó motor van amivel már motoroztam...és amivel még nem és szívesen elfogadnám talán még a KÁTÉJJEM hejjett is...de mikor a csöves IKSZTÉT hasonlítgassák egy HATHATVAN esemcéhhez az má VERI a biztosítékot...jobb ÉRZÉSŰEKNÉL:)
amúgy nagyon szép
ANNO volt PÁRHUZAMOSAN(a gyengébbek kedvéért EGYIDEJŰLEG) egy ERHATOSOM meg EGY ERREGYESEM...az ERHAT egy körig KÖTÖTT LE(vagy inkább még addig se...de ha má elmentem vele haza is muszájj volt vele gyönni) az ERREGYről meg nem akaródzott LESZÁLLNI...mert ÉG és a FÖLD volt a kettő...
EZ HATOS...és SZÉP állapotú...de azt VALLOM hogy SORNÉGY csak KILENCSZÁZZ KÖBBcentimetrótól az IGAZI...mert NYOMATÉKOT csak KÖBBCENTIBŐL lehet nyerni...
friss hozomány?
Nekem NEM kellett keresni...VOLT is...VAN is...de TE úgylátom megszeretted ezt az ÜGYELETES HÜJJE státuszt...itt KELSZ...itt FEKSZEL...:)
köszíí
Tudnál nekem árat mondani egy kitámasztó felfogatásra?
A 26-os alkatrész.Bugic@freemail.hu-ra is mehet köszönöm előre is.
http://www.youtube.com/watch?v...
nem idén, de lesz, egyenlőre még megszavazok 25év bizalmat a mostaninak