Ne fossá mán!
Kicsikét megdorgál majd hogy minek okoskodsz olyanhoz amiről fingi sincsen tudod!
De neked sem tartott volna utánanézned a neten, kb 3 másodperc alatt kidobta hogy létezik.
És akkor nem írsz hülyeségeket!
gabi.. értelmezési gondok vannak.. én nem szidtam az exc-t.. meg miaz h kapok?.. eljön és ráver a fenekemre?.. jöjjön.. :D állok elébe itt nincs olyan h kapok.. sok dologra szarok.. ez néha baj is, mert olyanokra is amire nemkellene.. de ez az internetes hulladék is közé tartozik.. :)
én meg nem várom..meg nem is érdekel.. az az igazság.. valszeg mire odajutok h elolvassam 4 oldallal arréb leszünk, vissza meg 1 oldalt nem vagyok hajlandó tekerni a sok faszág miatt.. tehát KEINE PÁNIK.. de azért bírom a bugic gyereket.. nagy forma.. na NYALI OFF!
mellesleg még másik 1000 motorra ragasztanak ilyen olyan matrinyát.. arra is gondoltam mikor odaírtam.. tény h bugicnak is igaza van h nem néztem utána de más stílusba is ellehet adni.. lassan úgy ragaszkodik ezekhez a szarokhoz mint az anyukájához vagy jobban.. ha valaki valami valótlant állít a KTM ekről főleg exc ről évjáratban vagy akármiben.. akkor jön.. egyből h hú az nem az.. hú hogy volt merszed.. mi az h azt mondod mikor nem is az.. ÉN értek hozzá hogy gondolod?.. stb.. olvass csak vissza meg nézd meg a kommenteket.. BESÍRSZ! JAAA! és nem veszekedni akarok BUGIC te hormonzavar
most ha ezt rám írtad.. nem vagyok az.. 1 percig sem állítottam váltig h az EXC én csak azt írtam h szerintem az.. és azért írtam mert 1000 olyan kép van amire 1 EXC re vagy bármire ráírja h SMR mert van benne 1 SM szett meg mert jútubon látta a videót.. és még azért mert én úgy láttam h EXC van odaírva.. lényegtelen amúgy gecire leszarom a motorjával együtt a tagot..
Mondjuk ha kiszámolná az ember, hogy egy gyakorlott esztergályosnak hány perc egy ilyet legyártani, szerintem bármelyik magyar szaki kiegyezne azzal az órabérrel ami kijönne...
EXC-hez (Keihin FCR) amúgy van egy ilyen levegő-benzin csavarom eladó, ha kell valakinek, nekem másik került a motorba. Rugó, alátét és o-gyűrű nincs hozzá, de az pár Ft-os tétel.
Sziasztok!
Tapasztalatokat,információkat szeretnék kérni egy bizonyos Ktm 250 sxf motorhoz, 2010-2011-2012 évjárathoz,a motort pályázásra használnám és versenyzésre.
Olyan dolgok érdekelnének, hogy mennyire megbízható maga ez a motor az évjáratokhoz képest? Mennyire szerviz igényes?(akár a többi konkurens kategóriákhoz képest) Megbízhatóbb motor mint más konkurens motor ugyan ebben a kategóriában?Mennyire élvezhető a motorozás vele? itt gondolok több szempontra is ,teljesítmény,kényelem,fékek,teleszkóp,ergonómia,kanyarból való kigyorsítás,ugratás stb.. saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi de bárkinek a véleményét és hozzászólását is szívesen olvasom!
hát azért 10 ér nem.. de mind1.. de nem itt a probléma.. max az O gyűrű de mondom fél éve így használom vagy 1 éve.. szóval nem ez a csavar a gond.. csak akkor nem tudom mi..
Kicsikét megdorgál majd hogy minek okoskodsz olyanhoz amiről fingi sincsen tudod!
De neked sem tartott volna utánanézned a neten, kb 3 másodperc alatt kidobta hogy létezik.
És akkor nem írsz hülyeségeket!