Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg ez megfelelne?
köszi, de már elhoztam 1 ec 300-at.
Az m0-nak nagy jó árai vannak,érdemes keresgélni náluk ezt-azt.
Lehet hogy ezzel nem mondtam itt senkinek újat,de hátha vkinek mégis segítség!Ja,és tök normálisak,ami ugye nem mondható el minden,magát alkatrész forgalmazónak nevezőről!
Megkaptam, köszönöm.
zsiráf..megkaptad?
ha mindég kiég akkor valószinűleg.. a generátor tölt rendessen csak nix jól szabályozva..
mert ha szar lenne a genÓ..akkor mitől ég ki
Ha szerencséd van, akkor csak a fesz. szabályzó, ha nincs, akkor generátor és valszeg a fesz. szab is
Nekem is Wössner hajtókar került tavaly télen a 625-ösbe, azóta mentem vele 8-9e km-t, decemberben még jó volt, azóta meg nem mentem vele
a gas gas fórumba hirdetett jódlis.. egy 2008as fullos xc-w 300ast...
az pl teljessen hibátlan...
kérdezze rá...
na ez már karaly..
ennyiért a2tbe vannak. .
és ez a vöszner..ez szerintem bőségesseb karaj...
dugóba is...
írj mail-t metz71@freemail.hu,vagy hívj fel,06302468602.
Az a Hayabusás témát megnéztem volna én is szívesen.
Nem is értem az ilyen kijelentéseket hogy ráadásul komolyan is gondolja az illető.
Az tény hogy tudni kell vele rajtolni de ha sikeres akkor megnézném milyen SM lép nála jobb időt.
Bár így előre leszögezem egy sem.
Sziasztok!
Valakinek 300 exc eladóba?
2005 utáni.
Köcce! Közben látom, hogy a Wössner hajtókar jóval olcsóbb a ProX-nál.. Vagy ebben csak a csapágyak vannak ennyiért?!
http://www.m0moto.hu/wossner-h...
Sziasztok
Problémám a következő:van egy lc4 620 sc típusú ktm.Gyárilag akkumulátor nélküli, legalábbis helyét nem találom.Minden létező izzó kiégett.A levegő szűrő dobozban van egy feszültség szabályzó négy vezeték jön ki belőle, 2 sárga, fekete, piros az utóbbi kettő az valami henger alakú 2 pólusú valamire megy rá. A feszültség szabályozóm mehetett tönkre?Ha valaki tud segítsen köszönöm.
ok köszi az információt majd jelzek ha kimegyek a pályára.
Hali!Én nem voltam kint 3 hete hétvégén szeretnék kijutni,remélem kész lesz a motorom.Szerintem egyébként jó lehet,nem volt túl sok eső,ma is sütött a nap szépen!Egyébként már van egy jó enduró rész is az erdőben,én inkább azt "favorizálom"!Ha érdekel megadom a számát a kulcsos embernek!
Az ijjenre azt szokták mondani vala:TANÁCSOT lehet ADNI...de ESZET nem...
Ez már tényleg az a szint hogy muszáj kötekedni,hogy lehet valakinek ennyi esze gondolom még büszke is magára
JÓvanaz...hagycsinájják...hátha KImegy a FOStalicska a bakrúl a PECU ódalán...
Bravó!
Kérem Őn nagyot mondott,öblítsen
hály...evribodri...

zsiráf a gyertya szinének igen is köze lehet ahhoz hogy vagy csúszik az a kupli mocskosul..vagy kidobálja a sebességeket...
én konkrétan gyertya cserét javallok...
teszkóba ehhez tök sokféle teagyertyát lehet kapni mindenféle illattal és szinnel..
mert igen is számit a gyertya szÍne...
a múltkor én is vettem ott ..és az eladók tök készségesek voltak...
azt hiszem pont a segithetek tímea nevű csaja adta..és mit ne mondjak ..ért hozzá.. mert mind az illat mind a szin a helyén volt..

köszi hangab..
ez ott van látom...
Szia.

Egyenlőre nem egyértelmű hogy mi is van .
2t leeszi a fejed :DDDDD
4 ütemű blokknál, kuplung problémához gyertyaszín? Amióta ólommentes az üzemanyag, élből nem mérvadó a gyertyaszín, de a 4T blokknál sosem volt az...