Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogalmam nincs, nem láttam tájképpel hirdette de szerintem elég leütött volt.
Ez is patika allapotu volt mint amilyenek neked voltak?
Az a vicc én kérdeztem és ő mondta mi az az ár amiért vihető úgyhogy nem is alkudtam.
Hú ha, elszabadultak ám az indulatok.
Mi van itt emberek?
TE ne kóstolgass csicska...mert nem ANYÁD vagyok...se nem APÁD...velük ugathacc így mikor ENNI kérsz...

Mi van csak TÖBBESSZÁMBAN tucc ugatni? Mi a hoz MEGYÜNK? FÉLSZ egyedül? FOGD meg magad akkor oszt ne engedd el...
engem ne méregess öcsi.. mondtam mondd meg hol laksz.. azt megyünk..
Csak legyél nyugottan...
Majd ECCER elmagyarázom NEKED is...gyökérgeci...hogy MI a hejjes viselkedési MÓD...érik MÁR neked is...
köszönjük szépen a szakszerű megmagyarázást és a helyes viselkedési módot TISZTELETES ÚR! gyökérgeci..
Sokaknál ENNYIT ér az adott SZÓ...és pár ezer forint FELÁR ellenében még az ANYJÁT is eladná...

De nincs is ezzel se baj..csak akkor monngya meg hogy VAN RÁ más aki TÖBBET ad érte vagy elviszi alku NÉLKÜL és ennyi...egyszóval LEGYE KORREKT...
Meghirdeti a motorját rá félórára felhívom küldjön képet( mert amit feltett róla tájkép) ígéri másnap délutánra küldi mondom ok. ha tetszik azonnal indulok érte. Másnap délután 5 kor képek sehol hívom, még nem ért haza ha hazaér majd küldi. Este 9 kor képek sehol majd küldök sms köszi a képeket visszahív még nem ért haza. Másnap reggel 8-kor küld sms-t elvitték a motort.
ÁNNGÁRRD JÁNOS!:)

Mé haragszol REÁ ennyire?:)
Van egy értékrend ha megígérek valamit azt betartom nálam és annál aki embernek vallja magát ez így működik, de ezt neked hiába is magyarázom a te szád szarásra való nem beszédre mert az úgy is hiteltelen. Azt meg, hogy én mennyire vagyok csodálatos majd akkor mond ha megismersz, mert megfogsz mikor nem is gondolod!
Köszi a választ
Köszi a választ
Valaki meg tudja mondani , hogy a KTM LC4 620 90-95 között legyártott hengerek mérete külsőre megegyezik-e ? Pl a hengerem fúrata 100 mm és találna-e rá a 101.3 mm hengerfejpakolás? mert bizonyos oldalakon erre a hengerfejpakolásra felsorolnak elég nagy gyártási modell intervallumot . Pl http://piesektm.ro/index.php?r... Compatibilatate - nél elég sok tipus fel van tüntetve.
Csodálatos ember lehetsz.
Aha, szereztél magadnak 1 jóakarót és nem szoktam adós maradni!
Mondjuk mert zárlatos valamelyik tekercs, aztán alapjáraton van 20V feszültség a rendszerben...tapasztalat, sajnos
Nem volt még meg h mit veszek,azért kerestem, csak valaki szólt h van neki itt a közelben, az 525-öt este 11-kor pakolták be a buszba. Ennyi, nem olyan bonyolult.
Hú, látom itt is olyan gyorsan ment minden mint a motoreladás, reggel még keres este meg már megvan, csak ha már tudja mit vesz akkor minek keres. De hát eledáskor is képet igér de nem küldi este 9-kor még nincs otthon de reggel 8-kor már nincs motor, gratula!
Sziasztok.
Remélem tud nekem valaki segíteni...
ilyen kellene nekem karral,vagy valami hasonló.
Ktm Exc 520 2002
Előre is köszi
Üdv Gergő
válasz erre
Sziasztok.
Remélem tud nekem valaki segíteni...
ilyen kellene nekem karral,vagy valami hasonló.
Ktm Exc 520 2002
Előre is köszi
Üdv Gergő