Srácok akit esetleg érdekel vagy tud ismerőt aki ilyen stílusú motort szeretne nézni megemlíthetnétek neki.
Külföldre költözés végett lenne fontos az eladása. http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
én csak azt hittem hogy van baja, első körben mindekni az ellenállást mondta, aztán egyszerű paraszti modszerrel keritettem egy másikat cserébe, igy rögtön kiderült semmi baja, máshol volt a bajság...
Nagyon Szépen köszönöm :D Csak az a baj hogy nem értek németül és a fordító se normálisan fordítsa le... :\ neked mi volt a gondod a motoplat gyújtással ?
de ha csak simán beütöd a gugliba ami a barátod (elvileg) hogy... motoplat repariert, vagy motoplat reparaturen egy csomo német lapon megtalálod mit csinálj hol és hogyan...
ember ne marháskodjál már..... milyen gyujtásod van? motoplat...azt a kacatot rakták a zündaptol,ktm, a kreidlerig, de még a régebbi beta ,gasgas triálba is olyan van
bal oldalon kinyitod Beschreibungen az alatt zündanlagen, ott le van irva tételesen hol az ellenállás ,mit cserélsz mekkorát, stb..
a motoplat-ot nyitod ki ott képekkel illusztrálva van az egész lépésröl lépésre...
ne szerénykedj hárwi
esemest észlelted?
küggy egyből kettőt.. az akkor 26 plussz lÚerő lesz...belerakok egy 320as főfúvókát.. mert a 160+160=320
bakker még jó hogy 75 lovas ez a díálydí lánc ami a motoromon van...
mondjuk az 53 ló meg a 26..az már ..majd nyÓcvan...
bakker a szuperstockosok sockot kapnak mikor a félig szétkopott kroccgumival lekörözöm őket
Hello!
Motoplat gyújtásomon hol lehet a dióda ? Amit cserélni kell. "Gondolt" egyet a gyújtás és nem adott szikrát. A kék vezetékben van szikra a feketében nincs. Olvastam hogy a diódát kell kicserélni, de nem tudom hogy hol van... Mivel az egész műanyagba van öntve ezért nem akarom szétvágni minden hol...
Ja, azt tényleg "kicsit" eltúloztam.. De majd zari megmondja a tutit jövő héten, hogy 525-ön hoz-e valamit a súber
Egy 2001-es EXC 400-on is kipróbáljuk majd valszeg.
én értem, csak 1 kicsit irreális h 1 dob 7 lóerőt dobjon.. ennyi erővel 1 60 lovas lc4 re teszel 1 rendszert 1 fcr 41 et és már lassan 80 lóerőnél vagy.. nemigazán így működik én úgy gondolom..
ilyen eu-normás marhaságok tesznek az europai motorokra is ,még a 2t-re is,csak ez az első amit eldobnak rola, ha akarod küldök neked egy marékal rakd fel ha akarod... persze jo pénzért
Külföldre költözés végett lenne fontos az eladása.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
én is ezt tettem...
bal oldalon kinyitod Beschreibungen az alatt zündanlagen, ott le van irva tételesen hol az ellenállás ,mit cserélsz mekkorát, stb..
a motoplat-ot nyitod ki ott képekkel illusztrálva van az egész lépésröl lépésre...
www.motelek.net
15000e.
Annyira karaj lesz, hogy majd csak alapjáraton mersz menni vele... Csúsztatott kuplunggal
esemest észlelted?
küggy egyből kettőt.. az akkor 26 plussz lÚerő lesz...belerakok egy 320as főfúvókát.. mert a 160+160=320
bakker még jó hogy 75 lovas ez a díálydí lánc ami a motoromon van...
mondjuk az 53 ló meg a 26..az már ..majd nyÓcvan...
bakker a szuperstockosok sockot kapnak mikor a félig szétkopott kroccgumival lekörözöm őket
Motoplat gyújtásomon hol lehet a dióda ? Amit cserélni kell. "Gondolt" egyet a gyújtás és nem adott szikrát. A kék vezetékben van szikra a feketében nincs. Olvastam hogy a diódát kell kicserélni, de nem tudom hogy hol van... Mivel az egész műanyagba van öntve ezért nem akarom szétvágni minden hol...
Egy 2001-es EXC 400-on is kipróbáljuk majd valszeg.
aztán a 2.nap végefelé jutott eszembe hogy nem engedtem le