Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon hamar elengedtél belőle 50-et
Srácok akit esetleg érdekel vagy tud ismerőt aki ilyen stílusú motort szeretne nézni megemlíthetnétek neki.
Külföldre költözés végett lenne fontos az eladása.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Rakj bele 1N4007-t. Csak figyelj a "polaritásra" (anód - katod).
Megtaláltam a diódát. Nincs ellenállása. De csak 1 diódát találtam benne, a motelek oldalon 2-t mutat a képen. Így nem tudom hogy milyen a dióda :\
én csak azt hittem hogy van baja, első körben mindekni az ellenállást mondta, aztán egyszerű paraszti modszerrel keritettem egy másikat cserébe, igy rögtön kiderült semmi baja, máshol volt a bajság...
giraffe64@freemail.hu a címem. Írj oda, és megbeszéljük.
Nagyon Szépen köszönöm :D Csak az a baj hogy nem értek németül és a fordító se normálisan fordítsa le... :\ neked mi volt a gondod a motoplat gyújtással ?
postaköltség felét megfelezzük és jöhet a kézvédő! Mehet így?
de ha csak simán beütöd a gugliba ami a barátod (elvileg) hogy... motoplat repariert, vagy motoplat reparaturen egy csomo német lapon megtalálod mit csinálj hol és hogyan...

én is ezt tettem...
ember ne marháskodjál már..... milyen gyujtásod van? motoplat...azt a kacatot rakták a zündaptol,ktm, a kreidlerig, de még a régebbi beta ,gasgas triálba is olyan van
bal oldalon kinyitod Beschreibungen az alatt zündanlagen, ott le van irva tételesen hol az ellenállás ,mit cserélsz mekkorát, stb..
a motoplat-ot nyitod ki ott képekkel illusztrálva van az egész lépésröl lépésre...
Ép ez az hogy semmit nem találok ezen az oldalon... :\ már 2 napja ezt az oldalt nézegetem.... De azért köszi :D
lucky... itt megtalálsz mindent hozzá,... nincs mit 5 ezer...

www.motelek.net
LC4 60mm-es alsó villabefogó eladó!
15000e.
Ja, megjött

Annyira karaj lesz, hogy majd csak alapjáraton mersz menni vele... Csúsztatott kuplunggal
de legjobban hanga fog nézni...mikor a kx 500 exc kombót előzöm ...de olyan lendülettel... mintha szembe jönnék
ne szerénykedj hárwi
esemest észlelted?
küggy egyből kettőt.. az akkor 26 plussz lÚerő lesz...belerakok egy 320as főfúvókát.. mert a 160+160=320
bakker még jó hogy 75 lovas ez a díálydí lánc ami a motoromon van...
mondjuk az 53 ló meg a 26..az már ..majd nyÓcvan...
bakker a szuperstockosok sockot kapnak mikor a félig szétkopott kroccgumival lekörözöm őket
Hello!
Motoplat gyújtásomon hol lehet a dióda ? Amit cserélni kell. "Gondolt" egyet a gyújtás és nem adott szikrát. A kék vezetékben van szikra a feketében nincs. Olvastam hogy a diódát kell kicserélni, de nem tudom hogy hol van... Mivel az egész műanyagba van öntve ezért nem akarom szétvágni minden hol...
Ja, azt tényleg "kicsit" eltúloztam.. De majd zari megmondja a tutit jövő héten, hogy 525-ön hoz-e valamit a súber
Egy 2001-es EXC 400-on is kipróbáljuk majd valszeg.
jaja.. durva.. hülyék ezek.. nemtudják mi a jó..
én értem, csak 1 kicsit irreális h 1 dob 7 lóerőt dobjon.. ennyi erővel 1 60 lovas lc4 re teszel 1 rendszert 1 fcr 41 et és már lassan 80 lóerőnél vagy.. nemigazán így működik én úgy gondolom..
aszfalton fel szoktam fújni keményre így megmarad a széle épnek
aztán a 2.nap végefelé jutott eszembe hogy nem engedtem le
ez a szélső bűtyök lereped dolog nem tul gyakori, ráadásul csak pár gumi tipus produkál ilyet, ezért kár futnod a köröket a slime szmötyivel...
3,5 bár.. az szép...
ilyen eu-normás marhaságok tesznek az europai motorokra is ,még a 2t-re is,csak ez az első amit eldobnak rola, ha akarod küldök neked egy marékal rakd fel ha akarod... persze jo pénzért