Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom ami óta azt mondták neked hogy nincs értelme ilyet megépíteni mert ahol te használnád semmi értelem csak leszólod a projectet.
De ezt már előtte is tudhattad volna hogy oda állati sok lenne, ezt mondtam én is neked hogy arra feleslege.
Meg azt is hogy nem kell semmit sem venned és vinned csak a pénzt előlegnek ami nem kevés.
Ez az ötlet JÓ okos...kitalálta az APAKOS!:)

És lám...csak ECCERŰ matematika...és egy KIS taktika...és nem kerül EGY MILLÁBA:)
felhívtasm őket..és egy aeffes cr 500zból kiveszük a blokkot és egy kx 500as blokkot rakunk bele..amibe egy sx 525ből való dugót fognak belefaragni..úgy hiogy kivonnak belőle..25-ötaza525-25=ktm 500
mlyÚhahaha
Bartender...de rokon szakma
hangab..te csak halgass..te kx kavasakiról álmodozó ktmes

géesikszer..kicsit le van ez már pukkanva...
ahogy nézem van benne vagy ...15méter
HAHH! DZSÁRRVISSZhaver!

Van valami oKOSságg?:))
EGY-KÉT plázázás KImarad...oszt megvan az APRAPOKICS VÉG...

bakker pont ezt akartam irni..
flairbar82@gmail.com
Ahhoz kéne még egy akra vég, azt most fixen nem fizetem ki mert abba belehalok az fix. A hátsó lámpa aszem jön az idommal együtt, de küldj egy emailt hátha ott válaszolsz arra a kérdésre hogy segítesz e vagy sem :D
Nőgyógyász vagy ezek szerint
PEDIG az a FAJTA idom KÉT CSŐVEL mutat...de ahogy ÉRZED...

ÉS az AHHOZ való HÁCCSÓLÁMPA...egyebek...
Hahaha az a baj ha mutatnék egy képet. Akkor sorban állnátok hogy naponta szét és össze szerelnétek a motort csak hogy itt lehessetek
Nem köll ipszilon egyenlőre. Bújj ki az ismeretlenségből és gyere segíteni baszod. Sajnos egy doboz gyufa is bonyolult nekem ha műszaki oldalról nézzük. Én kizárólag a szakmámban vagyok penge de abban kibaszottul
Köszi szépen a segítséget!
Hogy mertél ilyen géppel csatlakozni hozzánk!
Gyönyörű gép gratulálok hozzá!
EZ egy ŰRHAJJÓ bonyolultságú FELADAT...:)

Ha dupplacsövesre is meg akarod csinálni, elosztó IPSZILONYT tudok NEKED adni hozzá...GYÁRIT...
Mármint fojtott akart lenni...
EXC 250 2012...de ez a katalizátoros folytott rezó, amivel teljesíti a környezetvédelmi normákat, és kb harmadannyi lóerős, mint a nyitott rezóval.
Figyelj...tapasztaltak vagyunk egy páran,DE aa csajról van kép?
Üdv! Kellene egy kis segítség, valaki meg tudná nekem mondani, hogy ez a rezó melyik típusú és évjáratú KTM-é? Köszönöm a segítségeteket!
2004-es LC4-en cserélném az elejét hátulját 2006-os ra (idomszett) fejidom lámpástól. Erre kéne nekem valaki aki szívesen elugrik hozzám, és segít nekem, hátha valami váratlan történik és faragni kell ezt azt, és ehhez megvan a tudása és szerszámilag is felkészültebb mint én. Némi kp-t is feldobok szívesen, bár jobban örülnék ha egy sörrel és egy ebéddel megoldanánk, a csajom nem adom csak ha nagyon muszáj!
1-2 hónapig ahogy ismerlek
Még mindig jó az EXced persze, pont konzolt keresek a tulajnak a 320as SM tárcsához, de sehol semmi és senki akinek lenne.
Mi a kérdés?
Mi ja probbléma búlcsú?