Látom ami óta azt mondták neked hogy nincs értelme ilyet megépíteni mert ahol te használnád semmi értelem csak leszólod a projectet.
De ezt már előtte is tudhattad volna hogy oda állati sok lenne, ezt mondtam én is neked hogy arra feleslege.
Meg azt is hogy nem kell semmit sem venned és vinned csak a pénzt előlegnek ami nem kevés.
felhívtasm őket..és egy aeffes cr 500zból kiveszük a blokkot és egy kx 500as blokkot rakunk bele..amibe egy sx 525ből való dugót fognak belefaragni..úgy hiogy kivonnak belőle..25-ötaza525-25=ktm 500
mlyÚhahaha
Ahhoz kéne még egy akra vég, azt most fixen nem fizetem ki mert abba belehalok az fix. A hátsó lámpa aszem jön az idommal együtt, de küldj egy emailt hátha ott válaszolsz arra a kérdésre hogy segítesz e vagy sem :D
Nem köll ipszilon egyenlőre. Bújj ki az ismeretlenségből és gyere segíteni baszod. Sajnos egy doboz gyufa is bonyolult nekem ha műszaki oldalról nézzük. Én kizárólag a szakmámban vagyok penge de abban kibaszottul
2004-es LC4-en cserélném az elejét hátulját 2006-os ra (idomszett) fejidom lámpástól. Erre kéne nekem valaki aki szívesen elugrik hozzám, és segít nekem, hátha valami váratlan történik és faragni kell ezt azt, és ehhez megvan a tudása és szerszámilag is felkészültebb mint én. Némi kp-t is feldobok szívesen, bár jobban örülnék ha egy sörrel és egy ebéddel megoldanánk, a csajom nem adom csak ha nagyon muszáj!
De ezt már előtte is tudhattad volna hogy oda állati sok lenne, ezt mondtam én is neked hogy arra feleslege.
Meg azt is hogy nem kell semmit sem venned és vinned csak a pénzt előlegnek ami nem kevés.