Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_250_exc_smenduro-7594996

Ez
pedig utcán, pályán és terepen is domborít rendesen!
Az tuti! Ma mi is meghajtottuk a cserregőket...............
:) Pályán és utcán is megállja a helyét!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
itt a hiba az IS szónál van
a 4. motor után végleg tudatosult bennem(mondjuk a 2. tán már ejtettem) hogy IS motor nincs
2 motor van, vagy több......
szerintem
Üdv !

Én pont TANÁCSért jöttem ide. :) olyan emberek, akik csak azért vannak itt, hogy levezessék a napi feszültséget és veszekedjenek, azokat kérem lépjék át a kérdést.
A téma supermoto vásárlás lenne, szétnéztem már a magyar kínálatban és viszonylag ebből a márkából találni a legtöbb eladó 450+ ccm 4t supermotot. (DRZ, XT nem érdekel) De hála a magyar viszonyoknak nem nagyon van lehetőségem a márkával megismerkedni ( és igen visszaolvastam, de abból menjen el valaki... SZAR!... NEMSZAR!.. DE SZAR ! ). A vásárlás célja, egy utcán IS használható motor, amellyel a pályázás alapjaival is megismerkedhetnék, aztán később eldől... de sajnos most két motort nem engedhetek meg magamnak. A többi márkához képest ( berg, husky ) ennél lényegesen jobb az alkatrészellátás. Egyéb pro-kontra ? Tippek tanácsok ? Bármilyen jóindulatú vélemény ? Esetleg eladó motor valakinél ?
Köszönöm előre is !
Rendelj egy újat. 2-3 e forintért nem hinném hogy érdemes nyűglődni.
Uraim! 2006os LC4 Légszőrőtakaró idomot keresek de nagyon. Valaki tud segíteni? A Farokidom már megvan de anélkül nem tudom sehogy felpattintani, pedig már nagyon szeretném
Köszi! .
Osztrákban is alig van belőle
A legolcsóbb is drágább mint 1 milla
http://www.1000ps.at/gebraucht...
Köszönöm : )
Leírás szerint 0,8 l olaj 20W-40
SXC és SC-vel nem is indulnék el versenyen, csak hobbi endurózásra használnám.
Ahhoz már tényleg EXC-t vennék egy jó 450 vagy 250/300-at.
Sziasztok,Exc 250 2t-be mennyi hajtóműolaj kell? (1999)
Pont hogy azért kellene jobban SXC, mert fiatalabb, vagyis tovább gyártották, és van rajta gyárilag önindító. Bár ez még korai gondolat, mert pénzem nincs egyenlőre
De tanácstalan is vagyok a témában, mert EXC-m volt az nagyon tetszett, viszont ha SC vagy SXC lenne azzal már meg lennék lőve, ha elindulnék 1-2 amatőr Enduro versenyen
Hát ha már terepre szeretnéd akkor mindenképpen SC625öt vennék az SXC helyett.
KTM-et keresek cserébe, érték egyeztetéssel!
Tudom, kicsit nagy fába vágtam a fejszém, de hátha akad valaki, aki pont ilyen feltételekkel szeretne megválni a motorjától!
Amúgy miért ilyen ritka hazánkban az SXC 625? Legalábbis hirdetéseket nézve = 0
Ez a fórum ilyen, ilyenné tették... tré de ez van, itt mindenki "(m)urva" okos és többet tud a másiknál
nem hinném h itteni fanclubra van szükségem.. van elég barátom akikre számíthatok
alakul a fanklub...
Fúdejólmegmondtad megintcsak!Erre csak az a válaszom hogy ha más stílusba adnám elő akkor nem én lennék.Különben meg nem ismersz annyira se hogy akármilyen véleményt nyílváníts rólam.EXC-ről meg csak a saját tapasztalataimat írom nem mendemondákat.Ha ezekkel az infókkal tudok valakinek segíteni már megérte.
sziasztok.szeretném nicasiloztatni 525 hengerem.valahol olvastam,hogy a gyár is csinál ilyet,és nem meg fizethetetlen.valakinek van tapasztalata ez ügyben?gondoltam megkérdezem mielőtt bemennék egy ktm kereskedésbe,most ez egy hirtelen jött ötlet.
Hali!
Valakinek nincs 525exc-re való, eladó akrapovics rendszer vagy csak dob? Jó állapotú érdekelne.