Szevasz.Előre árat már semmire ,mert szinte szar mindben valami és nem kicsit.Márciusig tele vagyok és már van egy csomó ami akkor jön,sem felárért sem semmiért senkit nem tudok előre venni.Ha kivárod kb márc elején keress meg.
Biztatni sajnos nem tudlak 2 kezem van
trubacsós és még vagy 2 nap mire a többi megvan.Az egyik wp sapkája melegítve 2 méteres csőhosszabbítóval sem adta még meg magát.Légkulcsot kiröhögte.Az ilyet legszívesebben szétflexelném,vagy azt aki csinálta....
Hali!Itt vannak a képek a porfestett vázról,szerintem szép,de majd ti "megmondjátok"!
Janó!Köszi még egyszer a huzatot,nagyon faxa!Hétvégén felrakatom,remélem összefutunk személyesen is,és beverjük a söröket!
Az ilyen teleszkópokban Levegővel vagy valami gázzal töltök fel ? Ktm mx 250-nél az ha az olajat beleöntöm az olaj beöntő nyíláson akkor a belső térbe ( ahol a váltó van ) oda átfolyik az olaj ? mert 2 olaj leengedő csavar van és ezt nem értem :\ Semmi nyílást nem találtam amin átfolyhat.
Lassú a folyamat Nem bírja az öreg.Már odaértem,ha nincs ngy baj sokkal talán kész hétvégére,mápedig va n időhúzós sajnos.Trubi fajtát is úgy átlemezelte valaki,istenem
ja..
dzsimminek igaza van(volt lesz
a jodlisnak az üléshuzata nagyon nagyon jó anyag...egy ülésre való még 1000egységnyi hungarian forint sincs...adják folyóméterre is..de kb komolyabb szűcs vagy bőrkellékesnél mindenhol be lehet szerezni...
kb a gyárival egyenértéket tud.. viszont jó gödrös.. olyan 5mm kráteros fekete műbőrszerű izé...
nagyon nagyon kafi kinézettel +még jól is birja..
Biztatni sajnos nem tudlak 2 kezem van