Üdv emberek!
Valakinek van valami egyszerű de nagyszerű ötlete, hogy mit csináljak a frissen vásárolt motor olajcserélésekor észrevett megszakadt menettel a blokkba? És nem minden estben szeretném széthúzatni a blokkját..
Egy mérettel nagyobb csavart nem tudok bele rakni mert már nincs annyi anyagvastagság!
Előre is köszi!
gondoltam rá hogy lézerrel kivágatni, de mivel úgysem lehet eladni(100g+ van az aluhoz képest) akkor minek szenvedjek
esetleg valami rendesebb alu anyagból lenne értelme, de akkor meg már nem 500ft a két kar szóval ismét nincs értelme
amit még tesztelek az a műanyag lesz, ha lesz megfelelő hulladék abból is faragok, kipróbálom mit bír, persze csak kíváncsiságból
Úgy nehezebb dolgod lesz, mert a ha a Leo Vince nem ad a saját kipufogójához támpontot, akkor csak próbálgatni tudod, hogy mi lesz az ideális. A gyári beállítás: OBDTN, vagy OBDTR tű, 178 fő, 42 alapjárati fúvóka, a mix csavar 1,5-2 és a tű pozíciója 2-3. felülről...
ini, van türelmed , mire ezeket kifaragtad abbol a kifurkált darabbol...
ha már házi gyártás én inkább kivágattam volna 10-10 darabot vizsugarassal pár forintbol oszt annyi...
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani FCR 39-es karburátorhoz súbertű gyári magasság beallítást kicsit kormos a rendszámtáblám szerintem sokat kap visszább venném ha már szét van szedve és kitakarítva! köszi előre is! üdv
de lényeg, készen vannak a karok, ha beleszámolom a bénázásom miatt eltört 4-es fúrót akkor is még belefér az 500ft-ba
ha sikerül céges keretek között ingyenbe horganyoztatni akkor még azt meglépem
bár azért nagyon remélem sosem fogom őket használni
egyszer egy indiai szerszámos cégnél voltam ugyanezt mondta
azt azért tudni kell hogy a "precíz" és a nem olyan "precíz" szerszámok között századok vannak
Nincs rezód 200-ra?