Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnálnám ledobálni a domboldalon!
Nincs rezód 200-ra?
Én a párját vettem meg. Ez tulaj motorja volt. A fekete az egy 2001' EXC 200, én meg a 2003' EXC 200-at vettem meg.
Azt hittem a tiéd.
Egy barátomnak csináltam, de családi okok miatt már megvált tőle. Valahová Békés környékére vitték el...
Tényleg szép! Lehúztad már lapján valahonnan?
Pedig ebben nem cseréltem dugattyút...
Na ebben veled értek egyet. Szép.
Szép.
Ugyan ilyen az enyém is.
Idő,szaktudás és pénz kérdése.
Üdv emberek!
Valakinek van valami egyszerű de nagyszerű ötlete, hogy mit csináljak a frissen vásárolt motor olajcserélésekor észrevett megszakadt menettel a blokkba? És nem minden estben szeretném széthúzatni a blokkját..
Egy mérettel nagyobb csavart nem tudok bele rakni mert már nincs annyi anyagvastagság!
Előre is köszi!
Ha valakit érdekel esetleg!? http://aprod.hu/hirdetes/ktm-k...

Üdv.:Frank
Azért egy 2001-es vasat is szépen meg lehet csinálni...
nekem is szokták mondani, hogy néha kimarad pár adag gyógyszer
gondoltam rá hogy lézerrel kivágatni, de mivel úgysem lehet eladni(100g+ van az aluhoz képest) akkor minek szenvedjek
esetleg valami rendesebb alu anyagból lenne értelme, de akkor meg már nem 500ft a két kar szóval ismét nincs értelme
amit még tesztelek az a műanyag lesz, ha lesz megfelelő hulladék abból is faragok, kipróbálom mit bír, persze csak kíváncsiságból
Úgy nehezebb dolgod lesz, mert a ha a Leo Vince nem ad a saját kipufogójához támpontot, akkor csak próbálgatni tudod, hogy mi lesz az ideális. A gyári beállítás: OBDTN, vagy OBDTR tű, 178 fő, 42 alapjárati fúvóka, a mix csavar 1,5-2 és a tű pozíciója 2-3. felülről...
Sziasztok!
Svéd gyújtást keresek KTM LC4 400hoz 1996os!
Köszönöm előre is a segitséget!
ini, van türelmed , mire ezeket kifaragtad abbol a kifurkált darabbol...
ha már házi gyártás én inkább kivágattam volna 10-10 darabot vizsugarassal pár forintbol oszt annyi...
2004 Exc 450 és nem gyári kipufogó rendszer hanem egy titán leo vince x3 köszi!
Mi a pontos típus és évjárat? Ahhoz van beállítási adat, nem a karbihoz...
tök ügyes vagy...
de vigyázz..látom 9kor ébresztő volt a diliházban ..és megjött a főbogyószedő...
majd mindjárt fikázza is...

de mondom..tök ügyes vagy..
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani FCR 39-es karburátorhoz súbertű gyári magasság beallítást kicsit kormos a rendszámtáblám szerintem sokat kap visszább venném ha már szét van szedve és kitakarítva! köszi előre is! üdv
de lényeg, készen vannak a karok, ha beleszámolom a bénázásom miatt eltört 4-es fúrót akkor is még belefér az 500ft-ba
ha sikerül céges keretek között ingyenbe horganyoztatni akkor még azt meglépem
bár azért nagyon remélem sosem fogom őket használni
egyszer egy indiai szerszámos cégnél voltam ugyanezt mondta
azt azért tudni kell hogy a "precíz" és a nem olyan "precíz" szerszámok között századok vannak
Mivan KOSfej...má SZABÁJJOZNI akarod hogy KI mit ír meg mikor?:)

NEMszólszbele...hanem KImécc a HEGYódalba aztán bukdácsolsz egy kicsit és UTÁNA beszámolsz RÓLA...IDE...nem ODA...IDE.

Szóval NEMSZÓLSZBELE..hanem LÓDULSZ...