azért kíváncsi vagyok mennyi makulátlan közel 10 éves ktm van még amit csak azért vettek hogy ne használjanak
mert ugye azért vesz az ember egy ilyen vadállatot hogy utána nézegesse a garázsban letakarva
én Ini beszólásán nevettem nem rajtad, nem értem ez most mire fel azt se tudom mennyiért hírdetted azt se tudom milyen motor van a képen nem is érdekelt csak Inin nevettem vagy esetleg nem szabad nevetni ?
legyen úgy
fagyizós gépnek nekem is ilyesmi kellene, csak amióta kivették a manduláim nem mindig fáj a torkom tőle
aztán aki kölcsönre vásárol az az igazi gazdag
Elhiheted számított neki mivel kölcsönt vett fel rá és nem nyavajgott a telefonba és inkább azt mondanám van olyan aki minőségre és nem mókolt szarra vágyik!
ezek nekem nem próblémák.. de mikor gyorsulunk és pillázol meg mikor 2. ba ledadog és kerékre se jön.. az már probléma.. meg a 200 kiló meg a bóvli fék meg a futómű, mikor 2 személlyel ráülsz én kattintok 2-t felül meg alul, te meg hozod a karmos kulcsot azt előfeszítessz.. na az probléma.. nem ez
Azért látod van aki hisz a saját szemének 4 azaz négy napig hirdettem , úgyhogy nézd meg jobban azt a szomszéd lányt is hátha nem olyan mese nő mint amit a műmájer meseíró topicon egymásnak linkelgettek és matyiztok rá!
DE hát NEM ÚR aki NEM HERDÁL...)
mert ugye azért vesz az ember egy ilyen vadállatot hogy utána nézegesse a garázsban letakarva
fagyizós gépnek nekem is ilyesmi kellene, csak amióta kivették a manduláim nem mindig fáj a torkom tőle
aztán aki kölcsönre vásárol az az igazi gazdag
van egy réteg akinek nem számít a pénz, te ezeket céloztad meg sikerrel
Előtte Yamaha WR426 volt neki.