Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát eddig ez nem túl biztató.
Gecsa dorogról tudna mesélni!
mi a véleményed az alu hátsólánckerékről?
endúróra csak is a valamilyen gyűrús(o-x-t-w) láncot ajánlom..
a sima az hamar nyúlik..osztása változni fog..úgy zabálja majd a lánckereked mint a fény....
gyűrűs lánc másfélszer többe kerül...de 3 szor többet bir...
+ha valami jó lánckereket veszel..acélosat...azzal el van 50 feletti hajtást is..
nekem -amibe UFÓ beleverte a csúfosát -az egy c-60 edzett acél lánckerék.. azért is nem tudom besülyeszteni...mert esztergályos is elküldött vele a faxba.. mert edzéselőtt meg nem rakták rá a sülyesztés..ugyhogy ezért is van az hogy szípen kivitelezett 10.9 csavarral van az is...
viszont annyit bir mint a superprox 18ezres lánckerék..
egy lánc egy hátsó lánckerékkel és 3-4 elsővel.. ez van elhasználódva 50-60 motorozás alatt...
mig ring mentes láncal.. 1 lk hátul.. elöl sem kel nagyon a kettő...és 20 motorozást jó ha kibirnak...
főleg ha túrázgatsz vele a homok is zabálja szépen... a pálya is...
+ nem kel állitani minden hajtás után..csak párszor
köszi...
majd elviszem a kereket is..mondjanak rá valamit..ők csak tudják hogy lehet leszedni róla egyszerűen...
ha már igy megszólitottál becses nevemen...
én is ezt teszem..
kedves t.lászló ormosbányai lakos...

most már tudom nem csak szelem vagy...hanem élő ember..ez jó ...edelényi haverok komálják az olyat..
sajnálom hogy igy bujdosnod kell minden elől...de hát gondolom máshol is szépen teszel érte hogy igy legyen...
Exc 500-ra Akrapovic rendszert nem tud valaki használtat?
Viktor, porfestés a Nyíl utcában van, homokszórót is tudnak a közelben.

Ha most el tudnám adni az autómat akkor lehet, hogy számításba venném :P
Mire használtad, akarom kérdezni mire NEM :D
Üdv mindenkinek!
Láncot akarok venni SX 250 hez! DID 520 láncot néztem de nem tudom eldönteni hogy milyen kell rá! gyűrűs vagy sem? endúróra akarom használni a vasat! melyik lenne jobb?
Sziasztok! Valaki fogalakozott már itt 2002-es KTM hátsó részének (légszűrőház, sárvédő, rajtszámok) eggyel fiatalabbá alakításával. Láttam már több helyen ilyet (ha jól emlékszem, még itt Sportmotoron is), de mindenhol mást írnak. Sajnos régebbi témák révén, tárgytalan őket kérdezgetni, de ha valaki csinált már ilyet, attól lenne pár kérdésem. Gányolás nem igazán érdekel, ha nem lehet szépen megcsinálni, inkább hagyom...
Példa
Csak a feljebb felsorolt alkatrészek cseréjén gondolkozok igazán, vannak ennél merészebb átalakítások is, de gondolom ahhoz már kompletten kell mindent cserélni
http://youtu.be/UVFnK_Rh0F0
Gustafsson a Teneré lovasa...
azért múlt évben nem volt olyan jó buli
kb mindenkinek befagyott a segge, mi majdnem kimentünk megsasolni a ténérés kollégát
Milinte Te szemét!
Igazad van KOSFEJ...IRIGY vagyok...mert ojjan KÓKÁNY GÁNY munkát amit te végzel azon a SZERENCSÉTLEN ESSIKKSZEN még AKARVA se tudnék CSINÁNNI...

És mossmá NEKEM is vannak ÉLMÉNYEIM...mert GONDOSKOCC róla...hogy LEGYENEK:)
Jó buli,de mióta nem lehet motorral a bányába közlekedni,azóta nem annyira élvezhető.
hu
látom van ám szinter..
elolvastam mindenkiét...
na jó hazudok.. mert irigy rigás ufónak nem olvastam most sem irományait

igazándiból a váz alja van a blokkvédőnél pár helyen kikezdve..
de az a zsiráf féle fekete szinteres váz..az nagyon kafin néz ki
Tisztelt KTM-es,és nem KTM-es, urak ,és kevésbé urak!
Erzberg 2014-re tervezem a kimenetelt,de sajnos nem ismerek senkit aki már volt kint.Ha vkinek van ezzel kapcsolatban,tapasztalata megköszönném ha itt megosztaná!
ha olvasnál rendesen, akkor kiszűrted volna hogy az alut kell lúgozni
a foszfátozás a vas előkezelése
de nem mindenhol csinálják mert megdrágítja a folyamatot
van vagy 4 kád amiben áztatják legalább egy még fűtve is van (nem néztem meg rendesen)
annyira nem érdekelt a téma hogy 100%-ban beépüljön a tudatomba
ha én csinálnám krómoztatnám a vázat, az az igazán csak menő
nem cellux de olyasmi öntapadós vastag cucc
az öngyújtóláng már simán megolvassza épp este teszteltem
Mostmár nem nagy mert olvad el de amúgy köszi akkor 0.12 lesz :)
ARRAFELÉ nagy a HÓ NAVAJJHÓ?

NULLATIZENNKETTŐ...de még ha VAN benned ÉRZÉS az alá is mehecc...de ahhoz má NEM kell HÉZAGMÉRRŐ...ÉREZNI kell...
Sziasztok, KTM LC4 600 -nál tudja valaki hogy mennyi kell legyen a (szívó/kipuffogó) szelephézag? Bizonyos helyeken 0.12 van ahol 0.15 és 0.20 -at is irnak most melyik? manualja sajnos nincs meg.
Az ÉRTELMISÉG asszitte hogy PIROSRA kell HEVÍTENI...mert a VAS hamarébb olvad mint a FESTÉK...ÁTalakul...MOLEKULÁS MOLIBDÉNNÉ...

Némejjik egyszerűen NEVECCSÉGES...ojjan ALAP dógokkal NINCS tisztában amit ALAPBÓL illene tudni...vagy legalábbis JÓZAN paraszti ÉSZZEL átgondolni...

NADE a KOSfej azt is megmonnta hogy MINEK a józan PARASZTI ÉSZ...(végüis ő AZZAL se menne sokra)...ha lenne...mert sokkal ECCERŰBB hüjjének LENNI...az OKOS látszatát keltve:):)